High Performance Webhosting

Trage websites, webshops en webapplicaties zijn de grootste ergernissen voor bezoekers. Sterker nog: veel van uw potentiële klanten haken af als uw online dienstverlening een matige performance heeft. U loopt omzet mis. Iets dat u niet wilt en wij ook niet.

Onze klanten op het High Performance Webhosting platform (HPW) bedienen hun online doelgroep razendsnel. Ze werken uiterst efficiënt. Alles is 100% veilig. Meer weten over hoe onze klanten onze high performance web servers ervaren?

Wat is High Performance Webhosting?

High Performance Webhosting, afgekort als HPW, is een razendsnelle Managed Hosting technologie met optimale performance voor grote websites, webshops en webapplicaties. Onze high performance web servers hebben unieke eigenschappen. De servers zijn extreem veilig, supersnel, uiterst stabiel en altijd online! Met deze reden kiezen onze klanten het HPW platform.

Zelf ervaren? Wij bieden de mogelijkheid om gratis een HPW-server geheel gemanaged te testen. Ook helpen wij u met het overzetten van uw applicatie op de HPW-testserver.  Zo start u direct met het testen en managen wij de hosting.

Wat mag u verwachten van onze HPW Managed Hosting service? 

Wij hebben ons gespecialiseerd in Managed Hosting. Hierbij denken wij zorgvuldig na over iedere stap in het hosting proces. Veiligheid en continuïteit staan bij ons voorop. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze hosting experts die in iedere stap meedenken. Wij geven ook graag advies. Denk aan ontwikkelingen, prestaties en de continuïteit van uw websites en applicaties. Onze Managed dienstverlening is er volledig op gefocust dat u totaal wordt ontzorgd op het gebied van hosting. Hierdoor kan u focussen op het (door-)ontwikkelen van uw website, webshop of webapplicatie.

Managed vs Selfmanaged Hosting

Met onze HPW Managed Hosting wordt uw serverbeheer volledig ontzorgd. Oftewel, u krijgt een eigen of gedeelde server waarvan wij het beheer, onderhoud, monitoring, de configuraties, updates, back-ups, security en dergelijke zaken tot ons nemen. Bij Selfmanaged Hosting moet u dit soort zaken zelf regelen. Zie ter illustratie het verschil op de afbeelding. 

Wat zijn de grootste voordelen van Managed Hosting?

Tijdbesparing

Managed Hosting doet veel meer dan alleen het bieden van een stukje webruimte. Wij bieden vooral ook support bijvoorbeeld bij het opspelen van interferenties die spoedig verholpen moeten worden. Daarnaast houden wij ons proactief bezig met:

  • Dagelijks back-ups maken.
  • Onderhoud. 
  • Beheer. 
  • Doorvoeren van upgrades en security patches.
  • Support

Monitoring van continuïteit

Piekbelasting vanwege plotselinge hoog belastende situaties zoals high traffic zorgen voor overbelaste servers. Dit is precies waar onze hosting experts voor waken. Door adequate monitoring zorgt onze HPW service voor handelingen dat overbelasting van de server tegengaat.

Afhankelijk van de Managed Hosting Service Level Agreement, kunt u ervoor kiezen dat wij 24/7 uw server monitoren. Deze SLA bieden wij aan in twee varianten; 24/7 Supreme support & Basic support. Op basis van uw wensen en benodigdheden kijken we welke oplossing het meest geschikt is.

Disaster & recovery

Niets is zo vervelend als een calamiteit op uw server. Dat een website/webshop/webapplicatie niet beschikbaar is wil niemand. Met een uptime score van 99.9% bent u vrijwel verzekerd van geen calamiteiten bij LinQhost.

Mocht er toch iets misgaan in bijvoorbeeld de (door)ontwikkeling van uw project, dan hebben wij een Disaster & recovery dienstverlening. Onze support schakelt snel wanneer u problemen ervaart. Ook bieden wij met onze Managed Backup SLA zekerheid en garantie. We kunnen indien nodig een backup terug te zetten.

Snelheid & performance

De snelheid en performance van uw online kanalen hebben invloed op de ervaring van uw klanten. U kunt omzet mislopen. Met High performance Webhosting heeft u zekerheid op een goede performance. Er wordt naar uw vereiste specificaties gekeken voor een maatwerk oplossing. De aanpak van LinQhost focust zich naar de unieke oplossing die elke project met zich meebrengt. Geen enkele oplossing is hetzelfde, maar altijd stabiel, supersnel en extreem veilig.

Veiligheid en optimalisatie

De veiligheid van HPW is groot. Door een constante monitoring van uw website of applicatie zijn wij grote problemen voor en schakelen direct op mogelijke fouten. Naast het waken gaat LinQhost een stap verder door te optimaliseren waar het mogelijk is. Zo wordt het mogelijk gemaakt om gezamenlijk het meeste te halen uit uw website of applicatie. 

LinQhost Portal

Bij een HPW oplossing heeft u inzicht in uw eigen hosting. Onze LinQhost portal maakt het wijzigen van instellingen mogelijk. De DomainKeys Identified Mail sleutels, IP whitelisting, Transport Layer Security aanpassingen en andere tools zijn naar wens in te stellen. Met HPW heeft u efficiëntie en snelheid in eigen beheer. 

Waarom HPW Managed Hosting?

Stelt u zich voor: een applicatie, ergens willekeurig gehost, performed goed. De applicatie groeit, gebruikers en bezoekers nemen toe en daarmee de uitdagingen om deze gezond online te houden ook.

Vaak is er niet genoeg nagedacht over optimalisatie of was dit überhaupt niet mogelijk. De risico’s nemen toe naarmate uw organisatie groeit en daarmee ook het risico van kwaadwillenden die op zoek zijn naar ingangen in uw hostingomgeving, de zogeheten hackers.

Voor betere performance moet de applicatie gescheiden worden van databases of andere modules. Backups worden wel gemaakt, maar het is niet met zekerheid te zeggen of dit ook goed gebeurt. 

Met High Performance Managed Webhosting van LinQhost heeft u geen zorgen om dit soort zaken.  Onze missie is om u volledig te ontzorgen. Lees de voordelen van onze Managed Webhosting. ↴

Wat zijn de klantenervaringen van HPW Managed Hosting?

5.0
Reviews over onze HPW oplossingen
Lees onze klantcases

Voor welke toepassingen is HPW Managed Hosting geschikt?

HPW Managed Hosting is geschikt voor:

  • Intensieve websites, geavanceerde webshops en SaaS hosting.
  • Database clustering.
  • Datadog.
  • Payment Card Industry Data Security Standards.
  • Tal van integraties, oplossingen en modules.

 

Datadog

Als ondersteuning voor uw diensten maakt LinQhost gebruik van Datadog. LinQhost is de eerste Certified Datadog Integration Partner in Nederland. 

Wat is Datadog?

Datadog is een monitoring service/tool waarmee u meer inzicht krijgt in de performance van uw applicatie en database. Monitoring met Datadog verbetert de performance doordat problemen snel blootgelegd worden. Problemen die impact kunnen hebben, maar waarvan u het bestaan (nog) niet weet, worden blootgelegd door deze next-generation monitoring tool. Via vooraf ingestelde parameters kunnen onze experts waarschuwen voor impactvolle problemen of snel optreden door direct tot de kern te komen van een probleem en oplossingsgericht te schakelen. Dit maakt de toegevoegde waarde van Datadog groot.

Hoe kan ik de Datadog tool integreren?
Dit kunnen wij voor u doen. Onze gecertificeerde Datadog experts kunnen op basis van wensen en behoeften de juiste monitoring parameters instellen.  Vervolgens bieden wij via data analyses inzichten die de performance van uw applicatie en databases verbeteren. Door deze inzichten kunt u uw applicatie optimaliseren en effectiever doorontwikkelen. Wilt u nog meer weten over de integratiemogelijkheden van Datadog? Neem contact met ons op of lees nog meer over de mogelijkheden.

Welke script- en programmeertalen ondersteunt HPW Managed Hosting?

De talen welke HPW ondersteunt zijn PHPYii, Python en JavaScript. Zoekt u binnen deze talen een framework of applicatie waarin uw hosting gemanaged moet worden? Wij hebben hieronder de mogelijke oplossingen op een rij gezet. Doordat al onze oplossing maatwerk zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen in het geval dat uw framework of applicatie er niet bij staat.

PHP Framework

Laravel

Laravel

Laravel begint populairder te worden. Er wordt een goede ondersteuning gegeven aan ontwikkelaars waarbij het PHP-framework up-to-date bijgehouden wordt. Laat LinQhost de optimalisatie verzorgen van uw Laravel. Onze HPW servers brengen snelheid en efficiëntie naar uw webshop of website.

Meer weten over High Performance Webhosting voor Laravel? Bekijk dan onze maatwerk oplossingen voor Laravel Managed Hosting

 

Wordpress

WordPress

WordPress is wellicht één van de populairste platformen door de gebruiksvriendelijkheid die het met zich meebrengt. Onze High Performance Webhosting is uiterst geschikt hiervoor. Er wordt constant gemonitord waardoor u vrijwel verzekerd bent van een stabiele WordPress website/webshop.

Symfony

Symfony

Een Symfony project is veelal interessant als het gaat om grote ondernemingen door de complexiteit die achter Symfony hangt. LinQhost staat hierin vast als partner om samen met u een gestroomlijnd Symfony project te hosten. 

Wilt u weten wat onze High Performance Webhosting voor Symfony voor uw project kan betekenen? Wij nemen u mee in onze maatwerk oplossing voor Symfony managed hosting. 

 

CodeIgniter

CodeIgniter

CodeIgniter wordt positief ontvangen door zijn beveiliging voordelen en hantering van logische structuur. Bent u assistentie nodig voor uw CodeIgniter project? Dan ontzorgt LinQhost u in de hosting aspecten van uw project. Onze maatwerk aanpak voor CodeIgniter managed hosting vertelt u meer.

Yii

Managed hosting voor Yii houdt in dat u volledig wordt ontzorgd. LinQHost helpt u met het bijwerken van de software, de servercapaciteit en de prestatie van uw Yii applicatie.

Yii Framework staat voor Yes, It Is en hiermee bouwt u gemakkelijk webapplicaties. Wist u dat Yii nek aan nek gaat met het Laravel framework? Niet zo gek dat populariteit groeiend is. Kijk mee voor onze maatwerk Yii oplossingen!

 

 

Django HostingDjango

Een stabiele en snelle server is belangrijk. De klantervaring wordt gebaseerd op de interactie met uw communicatiekanalen, waaronder uw Django website.

U hebt belangrijke zaken aan uw hoofd en de optimalisatie van de website prestaties is een dagelijkse taak op zich. U doet er daarom goed aan door uw hosting te outsourcen. Bekijk onze maatwerk oplossingen voor managed Django hosting.

Slim

Managed hosting voor Slim PHP is maatwerk. Wilt u graag schaalbaarheid en de beste performance? Dan kiest u voor managed hosting. Vaak wordt niet goed nagedacht over optimalisaties of de groei van de toekomst. Bij shared hosting of unmanaged hosting heeft u geen extra hulp om de groei te regelen.

Managed hosting voor Slim betekent dat alle wensen worden meegenomen in uw pakket. Kijk mee naar onze oplossingen voor Slim hosting.

CakePHP

Maakt u webapplicaties in het flexibele CakePHP framework? LinQhost is dé ideale managed hosting partner voor u. Wij hosten uw server op onze veel gebruikte High Performance Webhosting platform dat supersnel en super veilig is.

Meer weten over managed CakePHP hosting bij LinQhost? Bekijk ons maatwerk voor oplossingen.

Javascript Framework

NodeJS

NodeJS is gecreëerd om schaalbare netwerk applicaties te maken. Onze HPW servers zijn uiterst geschikt om het meeste uit uw applicatie te halen. Ga naar onze NodeJS pagina voor meer informatie.

ReactJS

Door de hoge prestatie en efficiëntie is ReactJS een veelgebruikt Javascript framework. Onze High Performance Webhosting sluit hier naadloos op aan. Onze HPW servers zijn ingericht naar stabiliteit en snelheid. Meer weten? Ga naar onze ReactJS managed hosting maatwerkoplossing.

Opensource CMS

Wordpress

WordPress Hosting

Een WordPress website met veel verkeer heeft de juiste hosting nodig. Ook daarvoor kunt u terecht bij ons. Lees hier meer over onze WordPress Hosting oplossingen.

Shopware Hosting

Shopware biedt een complete E-commerce webshop mogelijkheid. LinQhost assisteert u zodat uw klanten een naadloze ervaring hebben met uw webshop. Wij nemen u graag mee in onze Shopware Hosting oplossingen

Magento Hosting

Magento is een zeer flexibel CMS waarbij de mogelijkheden zeer ruim zijn. Een optimalisatie van deze mogelijkheden kan LinQhost verzorgen met onze HPW oplossing. Hierdoor blijft uw magento project zonder zorgen draaien met de beste kwaliteiten. Lees meer over onze Magento Hosting oplossingen

Joomla! Hosting

Heeft u een Joomla! CMS webshop? Bij ons kunt u hiervoor terecht! LinQhost neemt de snelheid en performance voor u uit handen met onze maatwerk aanpak voor Joomla! hosting.

Typo3

Typo3 Hosting

Typo3 wordt geprezen door de vrijheid en flexibiliteit die het met zich meebrengt. Een maatwerk oplossing is hierbij van groot belang waar wij u mee assisteren. Lees meer over Typo3 Hosting oplossingen. 

Drupal hosting

Drupal Hosting

Drupal CMS vraagt de nodige expertise. Onderhoud is een veelvoorkomend onderwerp wat zijn tijd vraagt. LinQhost heeft de expertise en ervaring met Drupal Hosting oplossingen.

OpenCart Hosting

OpenCart is een krachtige CMS voor het bouwen van een professionele website. LinQhost geeft jou de maatwerk met onze OpenCart hosting oplossingen.

MODX Hosting

MODX is een flexibele CMS dat profijt kan hebben aan onze HPW oplossingen. LinQhost kan de oplossingen voor u aanbieden en u verzorgen met onze maatwerk ondersteuning. Wij nemen u mee met onze MODX hosting oplossingen.

Prestashop logoPrestashop Hosting

Prestashop is een CMS waarmee u gemakkelijk een webshop bouwt. Het CMS is geschikt voor kleine en grote bedrijven. Kijk met ons mee voor onze Prestashop hosting oplossingen.

 

Relationele database oplossingen

Werkt u met een grote hoeveelheid gegevens?
Een relationele database is een uitkomst voor het organiseren, bewaken en beheersen van uw gegevens. LinQhost ontneemt uw lasten met betrekking tot deze data. Er wordt een maatwerk oplossing gecreëerd wat in lijn staat met uw wensen en benodigdheden. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

NoSQL oplossingen

Big data en real-time-web applications vragen om een database beheer waarin de gegevens georganiseerd blijven, hierdoor behaalt u optimaal resultaat met de binnengehaalde gegevens. Bent u op zoek naar mogelijkheden voor de organisatie, beveiliging en beheer van de stroom aan data wat u binnen krijgt? Dan kan LinQhost u ontzorgen. De volgende mogelijkheden beschikbaar voor NoSQL oplossingen: 

Wij bieden altijd maatwerk hosting oplossingen!

Als uw script- of programmeertaal er niet bij staat kunnen we u wellicht alsnog helpen. Een maatwerk oplossing is altijd te vormen naar uw wensen en behoeften. Daarom is geen project bij ons gelijk. Wil je meer informaite? Neem contact op met één van onze hosting experts. Wij kijken graag naar een geschikte Managed Hosting oplossing.