High Performance Webhosting

Trage websites, webshops en webapplicaties zijn de grootste ergernissen voor bezoekers. Sterker nog: veel van uw potentiële klanten haken af als uw online dienstverlening een matige performance heeft. U loopt omzet mis. Iets dat u niet wilt en wij ook niet.

Onze klanten op het High Performance Webhosting platform (HPW) bedienen hun online doelgroep razendsnel. Ze werken uiterst efficiënt. Alles is 100% veilig. Meer weten over hoe onze klanten onze high performance web servers ervaren?

Wat is High Performance Webhosting?

High Performance Webhosting, afgekort als HPW, is een razendsnelle Managed Hosting technologie met optimale performance voor grote websites, webshops en webapplicaties. Onze high performance web servers hebben unieke eigenschappen. De servers zijn extreem veilig, supersnel, uiterst stabiel en altijd online! Met deze reden kiezen onze klanten het HPW platform.

Zelf ervaren? Wij bieden de mogelijkheid om gratis een HPW-server geheel gemanaged te testen. Ook helpen wij u met het overzetten van uw applicatie op de HPW-testserver.  Zo start u direct met het testen en managen wij de hosting.

Wat mag u verwachten van onze HPW Managed Hosting service? 

High Performance Webhosting is een service die u volledig ontzorgt. Deze vorm van hosting zorgt voor de beste prestaties, continuïteit en veiligheid van uw website of applicatie. Het is compleet maatwerk waarbij uw wensen en benodigdheden voorop staat. U kunt zich focussen op wat echt  belangrijk is de doorontwikkeling van uw website of webapplicatie.

De voordelen van High Performance Managed hosting

Tijdbesparing

HPW doet veel meer dan alleen het bieden van een stukje webruimte. Wij bieden vooral ook support bijvoorbeeld bij het opspelen van interferenties die spoedig verholpen moeten worden. Daarnaast houden wij ons proactief bezig met:

  • Dagelijks back-ups maken.
  • Onderhoud. 
  • Beheer. 
  • Doorvoeren van upgrades en security patches.
  • Support

Monitoring van continuïteit

Piekbelasting vanwege plotselinge hoog belastende situaties zoals high traffic zorgen voor overbelaste servers. Dit is precies waar onze hosting experts voor waken. Door adequate monitoring zorgt onze HPW service voor handelingen dat overbelasting van de server tegengaat.

Afhankelijk van de Managed Hosting Service Level Agreement, kunt u ervoor kiezen dat wij 24/7 uw server monitoren. Deze SLA bieden wij aan in twee varianten; 24/7 Supreme support & Basic support. Op basis van uw wensen en benodigdheden kijken we welke oplossing het meest geschikt is.

Disaster & recovery

Niets is zo vervelend als een calamiteit op uw server. Dat een website/webshop/webapplicatie niet beschikbaar is wil niemand. Met een uptime score van 99.9% bent u vrijwel verzekerd van geen calamiteiten bij LinQhost.

Mocht er toch iets misgaan in bijvoorbeeld de (door)ontwikkeling van uw project, dan hebben wij een Disaster & recovery dienstverlening. Onze support schakelt snel wanneer u problemen ervaart. Ook bieden wij met onze Managed Backup SLA zekerheid en garantie. We kunnen indien nodig een backup terug te zetten.

Snelheid & performance

De snelheid en performance van uw online kanalen hebben invloed op de ervaring van uw klanten. U kunt omzet mislopen. Met High performance Webhosting heeft u zekerheid op een goede performance. Er wordt naar uw vereiste specificaties gekeken voor een maatwerk oplossing. De aanpak van LinQhost focust zich naar de unieke oplossing die elke project met zich meebrengt. Geen enkele oplossing is hetzelfde, maar altijd stabiel, supersnel en extreem veilig.

Veiligheid en optimalisatie

De veiligheid van HPW is groot. Door een constante monitoring van uw website of applicatie zijn wij grote problemen voor en schakelen direct op mogelijke fouten. Naast het waken gaat LinQhost een stap verder door te optimaliseren waar het mogelijk is. Zo wordt het mogelijk gemaakt om gezamenlijk het meeste te halen uit uw website of applicatie. 

LinQhost Portal

Bij een HPW oplossing heeft u inzicht in uw eigen hosting. Onze LinQhost portal maakt het wijzigen van instellingen mogelijk. De DomainKeys Identified Mail sleutels, IP whitelisting, Transport Layer Security aanpassingen en andere tools zijn naar wens in te stellen. Met HPW heeft u efficiëntie en snelheid in eigen beheer. 

Waarom High Performance Webhosting?

Stelt u zich voor: een applicatie, ergens willekeurig gehost, performed goed. De applicatie groeit, gebruikers en bezoekers nemen toe en daarmee de uitdagingen om deze gezond online te houden ook.

Vaak is er niet genoeg nagedacht over optimalisatie of was dit überhaupt niet mogelijk. De risico’s nemen toe naarmate uw organisatie groeit en daarmee ook het risico van kwaadwillenden die op zoek zijn naar ingangen in uw hostingomgeving, de zogeheten hackers.

Voor betere performance moet de applicatie gescheiden worden van databases of andere modules. Backups worden wel gemaakt, maar het is niet met zekerheid te zeggen of dit ook goed gebeurt. 

Met High Performance Managed Webhosting van LinQhost heeft u geen zorgen om dit soort zaken.  Onze missie is om u volledig te ontzorgen.

Wat zijn de klantenervaringen van HPW Managed Hosting?

5.0
Reviews over onze HPW oplossingen
Lees onze klantcases

Voor welke toepassingen is HPW Managed Hosting geschikt?

HPW Managed Hosting is geschikt voor:

  • Intensieve websites, geavanceerde webshops en SaaS hosting.
  • Database clustering.
  • Datadog.
  • Payment Card Industry Data Security Standards.
  • Tal van integraties, oplossingen en modules.

 

Datadog

Als ondersteuning voor uw diensten maakt LinQhost gebruik van Datadog. LinQhost is de eerste Certified Datadog Integration Partner in Nederland. 

Datadog is een monitoring service/tool waarmee u meer inzicht krijgt in de performance van uw applicatie en database. Monitoring met Datadog verbetert de performance doordat problemen snel blootgelegd worden. Onze experts worden door ingestelde parameters gewaarschuwd en treden snel op om problemen op te lossen. 

Welke script- en programmeertalen ondersteunt HPW Managed Hosting?

De talen welke HPW ondersteunt zijn PHPYii, Python en JavaScript. Zoekt u binnen deze talen een framework of applicatie waarin uw hosting gemanaged moet worden? Wij hebben hieronder de mogelijke oplossingen op een rij gezet. Doordat al onze oplossing maatwerk zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen in het geval dat uw framework of applicatie er niet bij staat.

PHP Framework

Laravel

Laravel

Met de optimalisatie van LinQhost door gebruik van onze HPW servers brengen we de snelheid en efficiëntie naar uw webshop of website. Meer weten over High Performance Webhosting voor Laravel? Bekijk dan onze maatwerk oplossingen voor Laravel managed hosting.

 

Wordpress

WordPress

WordPress is wellicht één van de populairste platformen door de gebruiksvriendelijkheid die het met zich meebrengt. Onze High Performance Webhosting is uiterst geschikt hiervoor. Er wordt constant gemonitord waardoor u vrijwel verzekerd bent van een stabiele WordPress website/webshop. Lees verder voor WordPress met HPW.

Symfony

Symfony

Via onze High Performance Webhosting service zorgt LinQhost voor een gestroomlijnde oplossing voor u. Wilt u weten wat onze High Performance Webhosting voor uw project kan betekenen? Wij nemen u mee in onze maatwerk oplossing voor Symfony managed hosting.

 

CodeIgniter

CodeIgniter

CodeIgniter wordt positief ontvangen door zijn beveiliging voordelen en hanteren van logische structuur. Onze HPW oplossing zorgt voor de maatwerk aanpak voor uw CodeIgniter managed hosting.

Yii

Yii Framework staat voor Yes, it is. Hiermee bouwt u gemakkelijk webapplicaties. Met High Performance webhosting service van LinQhost wordt de prestatie van uw applicatie verbeterd. Kijk mee voor ons maatwerk managed Yii hosting oplossingen!

 

Django HostingDjango

Belangrijke zaken en de optimalisatie van de website prestaties is een dagelijkse taak op zich. U doet er daarom goed aan door uw hosting te outsourcen. Met onze HPW oplossing zorgt LinQhost voor verbeterde klantervaring op de interactie met uw communicatiekanalen waaronder uw Django website. Lees verder naar onze maatwerk oplossing voor Managed Django hosting.

Slim

Bij shared hosting of unmanaged hosting heeft u geen extra hulp om de groei te regelen. Via de HPW oplossing garandeert LinQhost de schaalbaarheid en performance die u zoekt bij uw Slim PHP project. Kijk mee naar onze oplossingen voor Slim PHP.

 

CakePHP

Maakt u webapplicaties in het flexibele CakePHP framework? LinQhost is dé ideale managed hosting partner voor u. Wij hosten uw server op onze veel gebruikte High Performance Webhosting platform dat supersnel en super veilig is.

Meer weten over managed CakePHP hosting bij LinQhost? Bekijk ons maatwerk voor oplossingen.

Javascript Framework

NodeJS

NodeJS is gecreëerd om schaalbare netwerk applicaties te maken. Onze HPW servers zijn uiterst geschikt om het meeste uit uw applicatie te halen. Ga naar onze NodeJS pagina voor meer informatie.

ReactJS

Door de hoge prestatie en efficiëntie is ReactJS een veelgebruikt Javascript framework. Onze High Performance Webhosting sluit hier naadloos op aan. Onze HPW servers zijn ingericht naar stabiliteit en snelheid. Meer weten? Ga naar onze ReactJS managed hosting maatwerkoplossing.

Opensource CMS

Wordpress

WordPress Hosting

Een WordPress website met veel verkeer heeft de juiste hosting nodig.  Met HPW bent u verzorgd met de continuïteit die u zoekt. Lees hier meer over onze WordPress Hosting.

Shopware Hosting

Shopware biedt een complete E-commerce webshop mogelijkheid. LinQhost assisteert u met onze HPW voor een naadloze ervaring van uw klanten. Wij nemen u graag mee in onze Shopware Hosting oplossingen.

 

Joomla! Hosting

Heeft u een Joomla! CMS webshop? Bij ons kunt u hiervoor terecht! LinQhost neemt met de HPW  het werk uit uw handen. Dankzij deze maatwerk aanpak hebben uw klanten een betere ervaring. Lees verder over ons Joomla! hosting.

Typo3

Typo3 Hosting

Typo3 wordt geprezen door de vrijheid en flexibiliteit die het met zich meebrengt. Een maatwerk oplossing met een HPW is hierbij van belang waar wij u mee assisteren. Lees meer over Typo3 Hosting oplossingen.

 

OpenCart Hosting

OpenCart is een krachtige CMS voor het bouwen van professionele websites.  LinQhost geeft u de continuïteit en snelheid met de HPW oplossing waardoor u meer tijd overhoudt voor andere zaken. Lees verder over onze maatwerk oplossing met OpenCart Hosting.

MODX Hosting

MODX is een flexibele CMS dat profijt kan hebben aan onze HPW oplossingen. LinQhost kan de oplossingen voor u aanbieden en u verzorgen met onze maatwerk ondersteuning. Wij nemen u mee met onze MODX hosting oplossingen.

 

 

Prestashop logoPrestashop Hosting

Voor kleine en grote beschrijven is Prestashop een CMS waar makkelijk webshops op gebouwd wordt. Met een HPW oplossing garandeert LinQhost een vlekkeloze ervaring. Kijk met ons mee voor onze Prestashop Hosting oplossingen.

Drupal hosting

Drupal Hosting

Drupal CMS vraagt de nodige expertise. Onderhoud is een veelvoorkomend onderwerp wat zijn tijd vraagt. Met een HPW oplossing wordt u hiermee ontzorgt. LinQhost heeft de nodige expertise en ervaring met Drupal Hosting.

Relationele database oplossingen

Werkt u met een grote hoeveelheid gegevens?
Een relationele database is een uitkomst voor het organiseren, bewaken en beheersen van uw gegevens. LinQhost ontneemt uw lasten met betrekking tot deze data. Er wordt een maatwerk oplossing gecreëerd wat in lijn staat met uw wensen en benodigdheden. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

NoSQL oplossingen

Big data en real-time-web applications vragen om een database beheer waarin de gegevens georganiseerd blijven, hierdoor behaalt u optimaal resultaat met de binnengehaalde gegevens. Bent u op zoek naar mogelijkheden voor de organisatie, beveiliging en beheer van de stroom aan data wat u binnen krijgt? Dan kan LinQhost u ontzorgen. De volgende mogelijkheden beschikbaar voor NoSQL oplossingen: 

Wij bieden altijd maatwerk hosting oplossingen!

Als uw script- of programmeertaal er niet bij staat kunnen we u wellicht alsnog helpen. Een maatwerk oplossing is altijd te vormen naar uw wensen en behoeften. Daarom is geen project bij ons gelijk. Wil je meer informaite? Neem contact op met één van onze hosting experts. Wij kijken graag naar een geschikte Managed Hosting oplossing.