High performance webhosting (HPW)

Trage websites, webshops en webapplicaties zijn de grootste ergernissen voor bezoekers. Sterker nog: veel van uw potentiële klanten haken zelfs af als uw online dienstverlening een matige performance heeft. U loopt omzet mis. Onze klanten op het High Performance Webhosting platform (HPW) bedienen hun online doelgroep razendsnel. Ze werken uiterst efficiënt. Alles 100% veilig. Waar kiest u voor?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
Supersnel, zeer betrouwbaar en extreem veilig. Het LinQhost HPW platform fungeert als fundament voor vele (maatwerk) toepassingen.

HPW, hét platform voor veilige en betrouwbare maatwerkhosting

Een applicatie, ergens willekeurig gehost performed goed. De applicatie groeit, gebruikers en bezoekers nemen toe en daarmee de uitdagingen om deze online te houden ook.

Vaak is er vanaf aanvang niet genoeg gedacht aan optimalisatie of was dit ubehaupt niet mogelijk.

De risico’s nemen toe naarmate uw organisatie groeit, en daarmee ook het risico van kwaadwillenden die op zoek zijn naar ingangen in uw hostingomgeving.

Voor betere performance moet de applicatie gescheiden worden van databases of andere modules.

Backups worden wel gemaakt maar gebeurt dit ook goed? Allemaal vraagstukken die iedere groeiende organisatie voor zijn kiezen krijgt.

HPW als fundament voor uw webapplicatie(s)

Van het hosten van kleinere bedrijfskritische, tot aan grote SaaS applicaties. Het LinQhost HPW platform is ontwikkeld met als doel extreem veilig, zeer betrouwbaar en supersnel te zijn. Inmiddels maken vele honderden organisaties naar tevredenheid gebruik van HPW platform van LinQhost.

HPW is

 • Uitermate geschikt voor SaaS hosting
 • Hét fundament voor database clustering
 • Hét platform voor uw webapplicatie
 • PCI DSS compliant
 • PEN test proof

Verder zijn tal van integraties, oplossingen en modules mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden!

EDC Retail B.V.

Easytoys.nl en beate-uhse.com, onderdeel van EDC Retail B.V en marktleider in europa op gebied van erotische artikelen wordt gehost op het HPW platform van LinQhost.

HPW oplossingen

Webserver(s)

Een enkele webserver of in combinatie met het loadbalancing platform van LinQhost

Ondersteunde talen als;

 • PHP
 • Python
 • Javascript (NodeJS)
 • Java

Frameworks als;

Open source CMS als….

Relationele database oplossingen

 • MySQL (MariaDB) master/master clusters
 • MySQL (MariaDB) master/slave oplossingen
 • PostgreSQL databases

NoSQL oplossingen

 • Redis
 • MongoDB
 • OrientDB
 • Cassandra
 • Elastic Search

Kwaliteit & continuiteit gegarandeerd

We staan bekend om onze diengaande technische vakkennis, praktische aanpak en een open cultuur. Als managed hostingprovider hebben we ons gespecialiseerd in een aantal producten en diensten waarbij het HPW platform – als fundament voor vele applicaties – voor tal van oplossingen wordt ingezet. Een echt maatwerk hostingplatform!  LinQhost werkt dagelijks aan de verbetering van de dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheid en het up-to-date houden van de diensten. Onze servicedesk wordt geroemd om de hulpvaardigheid en hoge kennisniveau. Voor optimale ondersteuning kiest u voor LinQhost.

LinQhost is ISO27001 gecertificeerd
LinQhost is NEN7510 gecertificeerd

Met Managed hosting van LinQhost gegarandeerd online

LinQhost heeft zich gespecialiseerd in managed hosting. Niet zomaar updates installeren of een kopie van data maken. Nee, bij ons wordt over iedere stap zorgvuldig nagedacht.

Veiligheid en continuiteit staan bij ons voorop. Iets moet werken maar vooral blijven werken. De engineers bij LinQhost denken in iedere stap met u mee en zijn graag bereid tot het geven van advies t.a.v. ontwikkellingen, de prestaties en de continuiteit van uw websites en applicaties.

Het high performance webhosting platform van LinQhost heeft vele unieke eigenschappen waardoor het een unieke oplossing is voor vele (maatwerk)hostingoplossingen. Extreem veilig, supersnel en altijd online! Met deze reden kiezen onze klanten het HPW platform voor hun bedrijfskritische webapplicaties.

Beheer met behulp van het LinQhost Portal

Met ons LinQhost Portal wordt HPW tevens ondersteund. Denk hier bijvoorbeeld aan het kunnen instellen van uw DKIM sleutels, zelf beheer over uw IP whitelisting en andere tools die het mogelijk maken om snel en efficient het beheer te kunnen doen.

Het gebruik van ons HPW platform wordt door onze klanten – veelal SaaS bedrijven en Digital agency’s – dan ook als en musthave gezien om te kunnen voldoen aan de strenge security- en uptime vereisten.

5.0
Reviews over onze HPW oplossingen
Lees onze klantcases