Managed Joomla Hosting

Een Joomla website die de optimale beleving geeft voor elke klant. Met de juiste managed server  zorgt u dat uw klanten dit krijgen.

Wat is Joomla! Hosting?

Onze Joomla! Managed Hosting oplossingen zorgen ervoor dat uw website de beste performance en stabiliteit biedt aan uw klanten. Doordat LinQhost zich inzet voor de ondersteuning, verbetering en verzorging van uw Joomla hosting kunt u zich focussen op de ontwikkeling van uw bedrijf. Daarnaast zal de optimalisatie voor een verbeterde klantervaring zorgen, wat ten goede komt van uw klantrelaties.

Welk probleem lost deze managed hosting Joomla! op?

De Joomla managed hosting oplossingen zorgen ervoor dat uw website de beste performance en stabiliteit biedt aan uw klanten. Om de beste performance te bieden, zetten wij de eigenschappen van uw website in om de ideale hosting omgeving in te richten. Om deze performance te waarborgen, nemen wij het serverbeheer over, zodat u geen aandacht hoeft te vestigen hier aan. LinQhost regelt dit.  Lees hier meer over High Traffic hosting

Wat krijg ik met managed Joomla! Hosting?

U krijgt uw eigen high performance webhosting platform voor uw Joomla cms. Dit platform is op maat gemaakt naar uw wensen en benodigdheden. Vanuit de inventarisatie kijken wij naar het hostingpakket waarmee wij volledige optimalisatie garanderen. Deze optimalisatie wordt ondersteund met een 24/7 service voor calamiteiten, een control panel voor domein- en e-mail beheer en betere positionering in Google door kwaliteits-hosting. 

Wat zeggen klanten over onze Managed Hostingdiensten?

Jan – Algemeen Directeur bij Beeproger
“Vanaf aanvang hebben we aangegeven een managed hosting partner te wensen alsof deze naast de deur zit en waar we zo naar binnen kunnen lopen. De toegankelijkheid en bereidheid…”

Erik – Senior Integrator & Project Manager bij TNO
“De samenwerking met LinQhost bevalt al enkele jaren uitstekend. Voor diverse projecten binnen onze organisatie werken we samen en ervaren de korte lijnen en het hoge kennisniveau…”

Rene – Algemeen directeur bij Dealer4Dealer
“LinQhost is sinds 2014 hostingpartner voor de diverse online applicaties die wij aanbieden aan onze klanten (SaaS). Wij vereisen kennis van zaken…”

Waarom kiest u voor Joomla! managed hosting bij LinQhost

Constante monitoring voor uw Joomla! hosting

Monitoring van uw Joomla website staat centraal. Wij houden de gezondheid van uw website constant in de gaten. Krijgen wij signalen binnen dat het tijd is om op te schalen door hoog verkeer? Dan geven wij dit tijdig aan. Zo verloopt de transitie voor uw bezoekers geheel geruisloos. Dit doen wij in samenwerking met Datadog.

Managed back ups

Voor elke situatie is een plan. Er staan altijd managed back-ups klaar, die systematisch worden gemaakt van de data. Gaat er iets mis? Dan zorgen deze back-ups ervoor dat uw website zo snel mogelijk weer draait. Echter, LinQhost realiseert een uptime van 99,99%, waardoor onze back-ups, back-ups blijven.

24/7 Service voor Joomla websites

Met 24/7 service heeft u altijd hulp. Jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zorgen ervoor dat geen enkele vraag onbeantwoord blijft. De calamiteiten desk is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Wanneer u hulp nodig heeft, krijgt u altijd antwoord, advies en de beste service. Dankzij de disaster & Recovery dienstverlening is uw website altijd up and running.

Supersnelle en stabiele hosting voor Joomla

Een stabiele managed hosting begint met uw wensen en benodigdheden. De voorkeur van uw ideaal worden persoonlijk ingericht. Er kan hierdoor een garantie gegeven worden voor de beste performance, stabiliteit en snelheid voor uw Joomla website.

Service level agreement

U bepaalt zelf de mate van beveiliging voor uw website. De servicepakketten komen in de vormen van Basic SLA of Supreme SLA 24/7. Meer informatie over onze service level agreements vindt u hier.

Control panel

Al uw DNS instellingen zijn makkelijk inzichtelijk en wijzigbaar door onze control panel. De persoonlijke control panel is gecreëerd zodat u zelfredzaam uw DNS instellingen gewijzigd kunnen worden wanneer dit verlangd wordt.

Wat is belangrijk bij Joomla! Hosting?

Kiest u voor Joomla! Hosting dan is duidelijke communicatie belangrijk voor een goede samenwerking. Door deze communicatie achterhalen wij de wensen en benodigdheden. Mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan, dan staan wij meedenkend voor u klaar met onze gemaakte back-ups.

Veelgestelde vragen

Wilt u onze Managed Joomla! Hosting gratis testen?

Vraag een gratis tryout server aan.