Managed Joomla! Hosting

Managed Joomla Hosting zorgt voor de beste performance en stabiliteit voor uw website. U krijgt een platform dat op maat is gemaakt naar de wensen en benodigdheden voor uw hosted Joomla waardoor u wordt verzorgd en uw klantervaring verbetert. 

Wat is managed Joomla! Hosting?

Wanneer een website wordt gemaakt, moet een website ergens worden opgeslagen. Dit kunt u zelf realiseren, waardoor u zaken als back-ups, beveiliging en continuïteit zelf bij moet houden. Dit kunt u ook laten doen door een hosting partij zoals LinQhost. Met managed hosting hoeft u zich geen zorgen meer te maken over deze zaken en wordt u volledig verzorgd met maatwerk oplossingen passend bij uw situatie. Zo zetten wij ons in om uw Joomla Hosting te verbeteren zodat u een verbeterde ervaring voor uw klant kunt verzorgen.

Waarvoor kunt u Joomla! websites gebruiken?

Joomla is een content management systeem (CMS) waarmee u een interactieve website, blogpagina of webwinkel kunt maken. De Joomla site hosting oplossingen bezorgt de beste performance en stabiliteit voor uw website. Om deze performance te waarborgen, nemen wij het serverbeheer over, zodat u hieraan geen aandacht hoeft te vestigen. Lees hier meer over High traffic hosting.

Handig met Joomla! hosting.

Met onze high performance webhosting (HPW) zorgen wij dat uw hosted Joomla optimaal gaat draaien. Naast het hosten zijn er een aantal voordelen waar u van geniet:

  • Back-ups voor uw website(s) 
  • Automatische updates  
  • Continuïteit

Is Joomla! hosting geschikt voor uw website?

Joomla is geschikt voor de meeste soorten websites. Dankzij de vele modules, componenten, flexibiliteit, templates en plugins is Joomla een geschikt programma voor het maken van intranet, kleine webshops of blogs. Afhankelijk waarvoor u Joomla gaat gebruiken, kan het hostingaspect een belangrijke rol spelen bij het optimaliseren van uw website. Ook ervaren hoe dit werkt? Probeer nu 30 dagen gratis met een testserver!

Wat zeggen klanten over onze Managed Hostingdiensten?

Jan – Algemeen Directeur bij Beeproger
“Vanaf aanvang hebben we aangegeven een managed hosting partner te wensen alsof deze naast de deur zit en waar we zo naar binnen kunnen lopen. De toegankelijkheid en bereidheid…”

Erik – Senior Integrator & Project Manager bij TNO
“De samenwerking met LinQhost bevalt al enkele jaren uitstekend. Voor diverse projecten binnen onze organisatie werken we samen en ervaren de korte lijnen en het hoge kennisniveau…”

Rene – Algemeen directeur bij Dealer4Dealer
“LinQhost is sinds 2014 hostingpartner voor de diverse online applicaties die wij aanbieden aan onze klanten (SaaS). Wij vereisen kennis van zaken…”

Waarom managed Joomla hosting bij LinQhost?

Constante monitoring voor uw Joomla! hosting

Monitoring van uw Joomla website staat centraal. Wij houden de gezondheid van uw website constant in de gaten. Krijgen wij signalen binnen dat het tijd is om op te schalen door hoog verkeer? Dan geven wij dit tijdig aan. Zo verloopt de transitie voor uw bezoekers geheel geruisloos. Dit doen wij in samenwerking met Datadog.

Managed back ups

Voor elke situatie is een plan. Er staan altijd managed back-ups klaar, die systematisch worden gemaakt van de data. Gaat er iets mis? Dan zorgen deze back-ups ervoor dat uw website zo snel mogelijk weer draait. Echter, LinQhost realiseert een uptime van 99,99%, waardoor onze back-ups, back-ups blijven.

24/7 Service voor Joomla websites

Met 24/7 service heeft u altijd hulp. Jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zorgen ervoor dat geen enkele vraag onbeantwoord blijft. De calamiteiten desk is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Wanneer u hulp nodig heeft, krijgt u altijd antwoord, advies en de beste service. Dankzij de disaster & Recovery dienstverlening is uw website altijd up and running.

Supersnelle en stabiele hosting voor Joomla

Een stabiele managed hosting begint met uw wensen en benodigdheden. De voorkeur van uw ideaal worden persoonlijk ingericht. Er kan hierdoor een garantie gegeven worden voor de beste performance, stabiliteit en snelheid voor uw Joomla website.

Service level agreement

U bepaalt zelf de mate van beveiliging voor uw website. De servicepakketten komen in de vormen van Basic SLA of Supreme SLA 24/7. Meer informatie over onze service level agreements vindt u hier.

Wat is belangrijk bij Joomla! Hosting?

Kiest u voor Joomla! Hosting dan is duidelijke communicatie belangrijk voor een goede samenwerking. Door deze communicatie achterhalen wij de wensen en benodigdheden. Mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan, dan staan wij meedenkend voor u klaar met onze gemaakte back-ups.

Veelgestelde vragen

Wilt u onze Managed Joomla! Hosting gratis testen?

Vraag een gratis tryout server aan.