Joomla! hosting

Onze Joomla! Managed Hosting zorgt ervoor dat uw website de beste performance en stabiliteit biedt aan uw klanten. Om deze performance te waarborgen nemen wij het server management over zodat u zonder problemen uw website kan doorontwikkelen.

Wat kan Managed Joomla! Hosting voor uw website doen?

Een gegarandeerd veilige en snelle omgeving waarmee u wordt ontzorgd.

Onze High Performance Webhosting platform is volledig geoptimaliseerd om maximale performance en stabiliteit te bieden voor uw Joomla! website of webshop.

Het opschalen van uw server ruimte is geen enkel probleem. Een dergelijke transitie is geruisloos.

Door de uitgebreide kennis van Joomla! kunnen onze hosting experts snel handelen bij onvoorziene oponthoud in de ontwikkeling van uw project.

Welke voordelen biedt Managed Hosting van Joomla! bij LinQhost:

Geoptimaliseerde Joomla! hosting:

Wij hosten uw Joomla! Website op ons hosting platform. Dit platform is gebaseerd op de optimale eigenschappen van uw website zodat de beste performance beleefd kan worden.

Snelle en stabiele Joomla! hosting

Doordat LinQhost elke oplossing vormt naar de behoeften en wensen van zijn klanten, kunnen wij de snelheid en stabiliteit waarborgen op onze hosting platform. Zo blijft u een optimale website ervaren.

Dagelijkse back-ups

Dagelijks zorgt LinQhost voor een back-up van uw server omgeving. Gaat er onverhoopt iets mis? Dan zorgen wij voor een snelle terugplaatsing van uw back-ups zodat de schade minimaal blijft.

Veiligheid

Veiligheid van uw Joomla! website is bij LinQhost belangrijk. Daarom wordt uw website geplaatst op onze eigen hosting platform. Zo waarborgen onze hosting experts de beste veiligheid voor uw website.

Functie gerichte service:

Als managed hosting bedrijf ontlasten wij u van alle zorgen rondom het hosten. Daarom zullen onze hosting experts ook als servicedesk fungeren. Zo blijft er een directe verbinding tussen u en onze experts.

Service Level Agreement:

Een basic SLA of Supreme SLA 24/7 biedt zekerheid voor uw Joomla! website. Hiermee kunnen wij de mogelijke ondersteuning bieden op het niveau waar u voor kiest. Meer informatie over onze service level agreement vindt u hier.

Wat zeggen klanten over onze Managed Hostingdiensten?

Jan – Algemeen Directeur bij Beeproger
“Vanaf aanvang hebben we aangegeven een managed hosting partner te wensen alsof deze naast de deur zit en waar we zo naar binnen kunnen lopen. De toegankelijkheid en bereidheid…”

Erik – Senior Integrator & Project Manager bij TNO
“De samenwerking met LinQhost bevalt al enkele jaren uitstekend. Voor diverse projecten binnen onze organisatie werken we samen en ervaren de korte lijnen en het hoge kennisniveau…”

Rene – Algemeen directeur bij Dealer4Dealer
“LinQhost is sinds 2014 hostingpartner voor de diverse online applicaties die wij aanbieden aan onze klanten (SaaS). Wij vereisen kennis van zaken…”

Veelgestelde vragen

Wilt u onze Managed Joomla! Hosting gratis testen?

Vraag een gratis tryout server aan.