Joomla! hosting

De performance en stabiliteit van uw Joomla! website is belangrijk voor het online succes van uw website. Daarom is het belangrijk om een goede Managed Hosting partner te hebben die de beste performance waarborgt. Onze maatwerk oplossingen zorgen ervoor dat uw Joomla! Website de performance boost krijgt voor uw online succes.

Lees verder ↴


 

Wat Managed Hosting van LinQhost voor uw website kan doen

Onze Joomla! Managed Hosting oplossingen zorgen ervoor dat uw website de beste performance en stabiliteit biedt aan uw klanten. Om de beste performance te bieden maken wij gebruik van de eigenschappen van uw website om de ideale hosting omgeving in te richten. Om deze performance te waarborgen, nemen wij het server management over zodat u zonder problemen uw website kunt gebruiken.

Waar onze maatwerk Joomla! Hosting oplossing op focust:

✓ Vanaf dag 1 kijken wij met u mee om de beste maatwerkoplossing klaar te maken voor uw Joomla! website. Samen met onze hosting experts wordt er een omgeving ingericht op onze hosting platform. Deze omgeving biedt de beste geoptimaliseerde performance voor uw website.

✓ Uw Joomla website wordt gehost op onze krachtige hosting platform. Op onze eigen platform weten wij de beste snelheid, veiligheid en stabiliteit te waarborgen. Ook zijn onze hosting experts dagelijks bezig om de prestaties van het LinQHost hosting platform te verbeteren.

U kunt probleemloos uw serverruimte opschalen bij LinQhost, want wij groeien met u mee.

Wij hebben veel ervaring met het hosten van Joomla! websites, waardoor Joomla! geen geheimen meer heeft voor onze hosting experts. Hierdoor hebben wij verschillende hosting technieken om een performance boost aan uw Joomla! website te geven.

Welke voordelen biedt Managed Hosting van Joomla! bij LinQhost:

Geoptimaliseerde Joomla! hosting:

Wij hosten uw Joomla! website op onze hosting platform, waar wij een geoptimaliseerde hosting omgeving inrichten. Deze omgeving is gebaseerd is op de eigenschappen van uw website voor de beste performance.

Snelle en stabiele Joomla! hosting

Onze maatwerk Joomla! oplossingen zorgen ervoor dat uw website zo snel en stabiel mogelijk wordt gehost op onze hosting platform. Waardoor uw klanten de website optimaal kunnen ervaren.

Dagelijkse back-ups

Er wordt automatisch een dagelijkse back-up gemaakt van uw server omgeving. Indien er onverhoopt iets mis gaat kunnen wij te allen tijde een back-up terug plaatsen

Veiligheid

De veiligheid van uw Joomla! Is heel belangrijk voor ons. Daarom wordt uw website geplaatst op onze eigen hosting platform. Hier waarborgen onze hosting experts de beste veiligheid voor uw website.

Functie gerichte service:

LinQhost is heel functie gericht, daarom willen we dat u meteen wordt geholpen door onze hosting experts. De servicedesk van LinQhost is bezet door onze experts, zodat er een directe verbinding is tussen u en onze experts

Service Level Agreement:

Met een Basic SLA / Supreme SLA 24/7 bieden wij u zekerheid over de bruikbaarheid van de managed hostingdiensten voor uw Joomla! website. Meer informatie over onze service level agreements vindt u hier.

Wat onze klanten zeggen:

Jan – Algemeen Directeur bij beeproger “Vanaf aanvang hebben we aangegeven een managed hosting partner te wensen alsof deze naast de deur zit en waar we zo naar binnen kunnen lopen. De toegankelijkheid en bereidheid…”

Erik – Senior Integrator & Project Manager bij TNO “De samenwerking met LinQhost bevalt al enkele jaren uitstekend. Voor diverse projecten binnen onze organisatie werken we samen en ervaren de korte lijnen en het hoge kennisniveau…”

Rene – Algemeen directeur bij Dealer4Dealer “LinQhost is sinds 2014 hostingpartner voor de diverse online applicaties die wij aanbieden aan onze klanten (SaaS). Wij vereisen kennis van zaken…”

Ervaar onze Managed Hosting voor uw Joomla! website en vraag een gratis test aan.