NodeJS Hosting

Managed hosting voor uw NodeJS server bij LinQhost. Laat uw server over aan onze hosting experts voor een volledige ontzorging voor de optimalisatie van uw website of applicatie.

Wat is Managed NodeJS hosting?

Uw server wordt bezocht door bezoekers. Deze bezoekers belasten de server door de verstuurd. Managed Hosting zorgt ervoor dat uw server toegankelijk is in de meest optimale vorm. Om de performance optimaal te houden monitoren onze hosting experts constant uw website of applicatie. Bij managed hosting wordt u volledig ontzorgt. U kunt zich bezighouden met de belangrijkere zaken zoals de (door)ontwikkeling van uw bedrijf.

Wat mag u verwachten van Managed NodeJS hosting bij LinQhost

Uw server wordt door LinQhost gevormd naar uw wensen en benodigdheden. Wij zorgen dat de performance van uw website of applicatie optimaal is. Zo kunnen uw klanten vloeiend pagina’s bezoeken en verbetert het de klantervaring als gevolg. Een goede klantervaring resulteert vaak in hogere conversie voor het bedrijf. Wij managen dit in zijn geheel, wat betekent dat u zelf niks hoeft te doen. Uw server wordt constant gemonitord en er wordt ingegrepen waar het moet. Komt er bijvoorbeeld een hoge toename aan verkeer aan op uw website, dan schakelen wij snel door een loadbalancing toe te passen waarna wij u inlichten over dit feit.

Jeen – Algemeen Directeur bij Groeier!
“Ons eerste gesprek met LinQhost gaf ons meteen het vertrouwen om voor een lange termijn de samenwerking aan te gaan. En samenwerken is het geworden. Het vertrouwen wat we in het begin hadden is uitgegroeid…”

Henk – CEO & Partner bij Sterc Online Agency
“LinQhost is al jaren partner van Sterc en helpt ons met uiteenlopende hostingoplossingen en de juiste ondersteuning voor ons technische team waarmee we ons kunnen verbeteren.”

Maurice – Directeur Shiftmanager
“De samenwerking tussen ons en LinQhost is al jaren een aanwinst voor onze organisatie. Zowel het meedenken op organisatorisch als technische deel heeft bijgedragen aan onze groei.”

Wat is het voordeel van managed NodeJS hosting bij LinQhost

Constante monitoring

Wij ontzorgen het hosting proces volledig. Als managed hosting provider blijven wij de performance monitoren. Onze gold tier partnership met Datadog helpt ons tijdig kennis te krijgen van opkomende fouten. Hiermee minimaliseren wij problemen op uw site en kunnen uw klanten ongeremd blijven bezoeken.

Managed Back-ups voor NodeJS hosting

Niet toegankelijke pagina’s kunnen uw merk schaden. Dit kan voorkomen bij een onvoorziene calamiteit welke altijd kan voorkomen. Er moet altijd een back-up klaarstaan. Onze managed backups staan voor u klaar.

24/7 Service voor NodeJS

Een fout komt onaangekondigd. Onze hosting experts staan daarom altijd klaar voor u bij een calamiteit. Onze disaster & recovery protocol is in het leven gebracht zodat uw website up-and-running blijft. Gaat er iets mis? Wij staan voor u klaar.

Supersnelle en stabiele hosting voor NodeJS

De gevolgen van goede managed hosting zijn voor uw bedrijf van groot belang. Een verhoging in positieve klantervaring kan zorgen voor terugkerende klanten en de stabiliteit en snelheid hebben een effect op de positionering in Google. Hierom vormen wij uw wensen en benodigdheden naar de beste performance, stabiliteit en snelheid die uw web applicatie kan bezitten.

Service level agreement voor managed NodeJS hosting

Een keuze in de mate van beveiliging is belangrijk. Wij geloven dat u vrij moet zijn in deze keuzes. Daarom komen onze service pakketten in de vormen basiq SLA en Supreme SLA 24/7. Om uw keuze goed te maken hebben wij een pagina gewijd aan deze vormen.

Control panel voor NodeJS

U blijft in controle. Met onze Plesk control panel kunt u wijzigingen maken zodat u geen tijd verliest. Een zelfredzaam panel van Plesk geeft u veel voordelen. Deze kunt u lezen op onze Plesk hosting pagina.

LinQhost, uw partner voor Managed NodeJS hosting

Wij zijn geïnteresseerd wat wij voor u kunnen betekenen. Het is voor ons belangrijk om te weten wat uw wensen en benodigdheden zijn. Er kan hierdoor een strategie gemaakt worden. Wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Dat kan!

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw NodeJS webserver en vraag een gratis test aan.