De dienstverlening van LinQhost

Een maatwerk oplossing is altijd te vormen naar uw wensen en behoeften. Daarom is geen project bij ons gelijk. Met de expertise die LinQhost biedt is geen CMS of Framework onbekend. Lees meer hieronder hoe wij dit doen!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

CMS hostingoplossingen

Voor vrijwel elk CMS wordt een passend hosting pakket aangeboden. Dit gaat altijd om maatwerk omdat geen enkele website of applicatie hetzelfde is. Daarnaast heeft iedereen andere wensen. Daarom is hosting op maat ontzettend belangrijk. Staat uw CMS-hosting oplossing er niet bij? Contacteer onze experts en we zorgen voor een maatwerk oplossing voor u!

WordPress hosting

Een WordPress website met veel verkeer heeft de juiste hosting nodig. Daarvoor kunt u terecht bij ons. U wilt natuurlijk een hostingpartij die met u meegroeit. Daarom is maatwerk zeker niet onmisbaar bij managed hosting. Lees hier meer over onze WordPress hosting oplossingen.

Shopware hosting

Shopware biedt een complete e-commerce webshop mogelijkheid. LinQhost assisteert u zodat uw klanten een naadloze ervaring hebben met uw webshop. Wij nemen u graag mee in onze oplossingen voor managed Shopware hosting.

Joomla hosting

Heeft u een Joomla! CMS webshop? Bij ons kunt u hiervoor terecht! Managed hosting neemt de snelheid en performance voor u uit handen met maatwerk aanpak voor Joomla! hosting.

Drupal hosting

Het Drupal CMS vraagt de nodige expertise. Onderhoud is een veelvoorkomend onderwerp wat zijn tijd vraagt. Daarom is het niet onverstandig om te kiezen voor managed hosting. LinQhost heeft de expertise en ervaring met Drupal. Kies dus zeker voor managed drupal hosting voor een complete aanpak.

ModX hosting

MODX is een flexibele CMS dat profijt kan hebben aan onze High Performace Webhosting oplossingen. LinQhost kan de oplossingen voor u aanbieden en u verzorgen met onze maatwerk ondersteuning. Wij nemen u mee met onze MODX hosting oplossing.

Typo3 hosting

Typo3 wordt geprezen door de vrijheid en flexibiliteit die het met zich meebrengt. Een maatwerk oplossing is hierbij van groot beland waar wij u mee assisteren. Lees meer over managed hosting voor Typo3 hosting,

Prestashop hosting

Prestashop is een CMS waarmee u gemakkelijk een webshop bouwt. Het CMS is geschikt voor kleine en grote bedrijven. Je wilt altijd verzekerd zijn van de beste hosting bij een webshop. Daarom is managed hosting voor Prestashop zeker niet onmisbaar.

OpenCart hosting

OpenCart is een krachtige CMS voor het bouwen van een professionele website. Maar na de bouw van een website stopt het zeker niet. U wilt hosting das bij een website past dat doorontwikkelt en groeit. Daarom is maatwerk en managed hosting voor OpenCart.  LinQhost geeft jou het maatwerk met onze OpenCart hosting oplossingen.

Framework hosting oplossingen

Naast werken met een CMS kunt u ook kiezen voor een framework. Hiermee kunt u zelf een website of applicatie bouwen. U wilt natuurlijk dat deze blijft goed blijft werken. Staat uw Framework-hosting oplossing er niet bij? Contacteer onze experts en we zorgen voor een maatwerk oplossing voor u!

Laravel hosting

Laravel begint populairder te worden. Er wordt een goede ondersteuning gegeven aan ontwikkelaars waarbij het PHP-framework up-to-date bijgehouden wordt. Onze HPW servers brengen de snelheid en efficiëntie die u wilt voor uw applicaties. Bekijk onze maatwerk oplossingen voor Laravel Managed Hosting.

Yii hosting

Yii framework staat voor: Yes it is, en hiermee bouwt u webapplicaties. Wist u dat Yii nek aan nek gaat met het Laravel Framework? Niet zo gek dat populariteit groeiend is. Kijk mee voor ons maatwerk Yii oplossingen!

CakePHP hosting

Maakt u applicaties in het flexibele CakePHP framework? LinQhost is dé ideale managed hosting partner voor u. Wij hosten uw server op onze veel gebruikte High Performance Webhosting platform dat supersnel en veilig is. Meer weten over managed CakePHP hosting?

Django hosting

Een stabiele en snelle server is belangrijk. De klantervaring wordt gebaseerd op de interactie met uw communicatiekanalen, waaronder uw Django website. Door veel tijd vrij te krijgen met managed hosting zou onze maatwerk oplossingen wel bij u passen voor managed Django hosting.

Symfony hosting

Een Symfony project is vaak interessant als het gaat om grote ondernemingen door de complexiteit die achter Symfony hangt. LinQhost staat hierin vast als partner om samen met u een gestroomlijnd Symfony project te hosten. Lees verder over managed hosting voor Symfony.

CodeIgniter hosting

CodeIgniter wordt positief ontvangen door zijn beveiliging voordelen en hanteren van logische structuur. Onze maatwerk oplossingen voor CodeIgniter helpen u met het ontzorgen van het hosting aspect. Ontdek hier de maatwerk aanpak voor CodeIgniter managed hosting.