Managed Prestashop hosting

Bent u op zoek naar een snelle hosting oplossing voor uw Prestashop website? LinQhost ontzorgt u van het begin tot eind voor een maximale optimalisatie van uw hosting server met maatwerk oplossingen voor uw hosting. Zo shoppen uw klanten met de beste performance.

Wat is Prestashop en wat zijn de voordelen?

Prestashop is een CMS waarmee u gemakkelijk een webshop bouwt. Het CMS is geschikt voor kleine en grote bedrijven, dus ook voor beginners. Het is zelfs geschikt voor beginners. Als webshophouder kunt u gemakkelijk in Prestashop de shop opzetten en bewerken. 

De voordelen van Prestashop zijn: 

De voordelen van managed Prestashop hosting zijn talrijk. De servers worden geoptimaliseerd voor uw webshop, waardoor uw online shop altijd bereikbaar is voor bezoekers. Bij LinQhost heeft u altijd constante monitoring. Hierdoor is altijd zicht op de capaciteit, maar ook de performance van de Prestashop. De experts dragen dagelijks bij aan een betere prestatie. Hierdoor hebben uw klanten altijd de beste online ervaring. 

Managed hosting houdt in dat u zich geen zorgen hoeft te maken om de hosting. U kunt zich volledig focussen op uw webshop. LinQhost zorgt voor het onderhoud van de servers, maar draagt ook bij aan de nodige updates en het maken van back-ups. Gaat er onverhoopt toch iets fout? Dan staan de experts altijd voor u klaar en zorgen ervoor dat uw webshop weer snel bereikbaar is. 

Wat is Managed Prestashop hosting?

Hosting voor Prestashop optimaliseert de performance van uw Prestashop website. Managed hosting zorgt voor een totale service rondom de wensen en benodigdheden van uw website. Door onze managed Prestashop hosting garanderen wij een up-time van 99,9%. Veiligheid staat centraal. Door het beheer en onderhoud, calamiteitenservice en cloud onderhoud hoeft u zelf niet meer te denken aan alles omtrent hosting. Wij regelen dit voor u.

Wat houdt Prestashop hosting in bij ons?

De beste klantervaring; dat is waar wij voor gaan! Met hosting voor Prestashop verzorgen wij de performance van uw website. De stabiliteit en snelheid worden geoptimaliseerd, de positionering in Google krijgt een positief effect en u kunt zonder zorgen met de ontwikkelingen van uw bedrijf bezig. 

Wat zijn de specificaties van Managed hosting voor Prestashop

Onze managed hosting voor Prestashop richt zich op de optimalisatie van uw website, dit begint met uw eigen hosting platform. Uw wensen en benodigdheden vormen de basis van uw hosting platform. Daarnaast zorgen wij voor een constante monitoring van de performance. Er wordt een garantie gegeven op de stabiliteit. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan staat onze calamiteiten desk voor u klaar. Onze hosting experts denken zorgvuldig maar efficiënt mee om uw zaken zo snel mogelijk op orde te hebben. Dit is de belofte die LinQhost u geeft met onze managed hosting.

Schaalbaarheid van uw Prestashop en de juist hosting

De juiste hosting maakt het verschil van de schaalbaarheid van uw Prestashop. Managed hosting voor Prestashop houdt in dat altijd kunt opschalen. Verwacht u meer bezoekers of ontvangt de webshop plotseling veel extra verkeer? Wij schakelen eenvoudig voor u door middel van loadbalancing. Zo blijft uw webshop altijd live. De hosting wordt aangepast op uw behoeftes.

Veel klanten zijn u voorgegaan

Onze klanten maken gebruik van een van onze Managed hosting oplossingen. Bent u geïnteresseerd in onze handelingswijze per case? Bekijk dan onze klantcases

Wat zijn de voordelen van Prestashop hosting bij LinQhost

Constante monitoring voor Prestashop hosting

Onze constante monitoring zorgt voor het minimaliseren van voorkomende fouten. LinQhost is gold tier partner van Datadog, wat inhoudt dat wij fouten opsporen voordat het te laat is. Kan uw website het toenemende verkeer niet aan? Dan geven wij tijdig een signaal om hier aanpassingen voor te doen. 

Managed back-ups voor Prestashop hosting

Wij willen op alles voorbereid zijn, daarom staan er altijd managed back-ups klaar zodra er onverhoopt iets mis gaat. Gepaard met onze constante monitoring kunnen wij snel handelen om uw website zo snel mogelijk weer te laten draaien.

24/7 calamiteiten desk voor Prestashop

Wij staan voor u klaar. Mocht een calamiteit zich voordoen, dan zullen onze hosting experts snel schakelen om uw website zo snel mogelijk draaiende te hebben. Wij begrijpen dat offline website omzetverlies betekent. Onze disaster & recovery protocol is hierom in het leven geroepen zodat uw website binnen no-time online staat.

Supersnelle en stabiele hosting voor Prestashop Hosting

Uw klanten verdienen de beste ervaring als ze uw website bezoeken. Daarom plaatsen wij hoge eisen voor de stabiliteit en snelheid van uw website. Uw website wordt gehost op onze High Performance Webserver waardoor dit mogelijk wordt gemaakt.  Een trage website vermindert de klantervaring. Google waardeert hiernaast een goede hosting omdat uw positie in Google verbeterd zodra uw hosting geoptimaliseerd is.

Service level agreement

U bepaalt de mate waarin u beveiligd bent. Onze service level agreement pakketten bestaat uit de Basic SLA of Supreme SLA 24/7. Wat deze pakketten inhouden kunt u vinden op onze SLA pagina.

LinQhost, uw partner voor Prestashop hosting

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Prestashop hosting voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op of kom langs op ons kantoor voor een kop koffie.