Managed hosting

Trage websites, webshops en webapplicaties zijn de grootste ergernissen voor bezoekers. Het hosten en het beheer van deze producten en services kost veel tijd, kennis, en middelen. Wij nemen deze technische zorg uit handen door onze managed hosting oplossing. Benieuwd hoe wij dit precies doen? Wij leggen het hier voor u uit!

Wat is managed hosting?

Met managed hosting wordt uw serverbeheer volledig ontzorgd. Wij nemen het beheer, onderhoud, monitoring, configuraties, updates, back-ups, security en dergelijke zaken van u over zodat u blijft focussen op het (door-)ontwikkelen van uw bedrijf.

Wat zijn de voordelen van managed hosting?

Tijdbesparing

Met onze High performance webhosting (HPW) zorgen wij voor het uit handen nemen van het onderhoud en beheer. Hierdoor houdt u meer tijd over om te focussen op andere zaken in uw bedrijf.

Monitoring van continuïteit

Piekbelasting vanwege bijv. high traffic wordt via managed hosting nauwkeurig in de gaten gehouden. Door goede monitoring en loadbalancing zorgen wij voor optimale continuïteit van uw producten en services.

Snelheid & performance

Onze nieuwste hardware en experts geven u de mogelijkheid om uw producten en diensten optimaal te laten draaien. Dankzij onze maatwerk oplossingen zetten wij de beste performance en snelheid voor uw website of applicatie neer.

Veiligheid en optimalisatie

Constante monitoring zorgt ervoor dat uw website, webshop en webapplicatie optimaal blijven draaien.. Uw websites en applicaties blijven ook veilig draaien doordat wij onder andere de SSL-certificaten en de nodige updates bijhouden.

 

Disaster & recovery

Calamiteiten slaan ons niet uit het veld. Wij zorgen ervoor dat u uw werk kan blijven doen en, mocht het nodig zijn, zorgen wij ervoor dat alles via de disaster & recovery dienstverlening indien nodig wordt teruggezet.

 LinQhost Portal

Als klant kunt u gebruik maken van onze LinQhost portal. Met deze tool kunt u instellingen wijzigen naar wens, denk hierbij aan het wijzigen van:DomainKeys, Identified Mail sleutels, IP-whitelisting en Transport Layer Security aanpassingen.

Managed hosting oplossing voor elk framework of CMS.

Elk bedrijf is anders en werkt met andere software om producten of services te creëren. Mede door welke  CMS of Framework u aan werkt passen wij onze hosting oplossingen op maat aan voor u. Lees hier over welke CMS en Framework wij u mee kunnen ondersteunen.

De service van LinQhost bij managed hosting.

Wij bekijken samen met u wat het beste is voor uw situatie, hierbij kijken wij naar uw  benodigdheden en wensen. Wanneer we dat duidelijk hebben, kijken wij verder naar wat er mogelijk is om uw website of applicaties zo goed mogelijk te laten werken.Dit gebeurt aan de hand van een afspraak met een SLA. Afhankelijk van de Service Level Agreement kijken wij wat het meest gunstig is voor u en kunt u kiezen uit twee varianten van support.

Managed hosting met Red Hat Enterprise Linux.

LinQhost helpt u graag met een geoptimaliseerde stabiele webshop, website of webapplicatie met de beste performance. Om dit te realiseren hosten wij op Red hat enterprise Linux (RHEL). RHEL wordt gebruikt om onze service zo optimaal te maken voor onze klanten.

LinQhost heeft jarenlange ervaring met het RHEL platform. De stabiele en veilige basis van het besturingssysteem in combinatie met de professionele ondersteuning vanuit Red Hat wanneer deze benodigd is, maken het een ideaal uitgangspunt voor uw hosting oplossing.

Wat is het verschil tussen managed en unmanaged hosting?

Managed hosting ontzorgt uw serverbeheer volledig. U krijgt een eigen of gedeelde server waarvan wij het beheer, onderhoud, monitoring, de configuraties, updates, back-ups, security en dergelijke zaken tot ons nemen. Bij self managed of unmanaged hosting moet u dit soort zaken zelf regelen. Zie ter illustratie het verschil op de afbeelding.

Continu verbeteren dankzij Datadog.

Datadog is een monitoring en analytische tool voor IT en DevOps teams. De software monitort servers, databases en naaste tools. Traagheid, foutmeldingen of te weinig inzage wordt met Datadog opgelost. Door de applicatie performance tool te koppelen aan uw server/applicatie kan snel data worden verzameld zodat problemen direct worden opgelost en verbeterpunten naar voren komen.

Gratis uitproberen voordat u de overstap maakt.

Een service proberen voordat je de definitieve beslissing maakt, bij ons is het mogelijk! Niet alleen voor uw zekerheid maar ook die van ons, bieden we een gratis tryout service aan. In deze 30 dagen kunt u gratis genieten van onze service en vrijblijvend besluiten of wij de juiste match zijn. Geïnteresseerd? Lees hier verder.

Neem contact op voor meer informatie.

Een maatwerk oplossing is altijd te vormen naar uw wensen en behoeften. Daarom is geen project bij ons gelijk. Wilt u meer informatie? Neem contact op met één van onze hosting experts. Wij kijken graag naar een geschikte managed hosting oplossing.

Veelgestelde vragen