Domeinnamen

In het verlengde van Managed Webhosting kunt u ook uw domeinnaam bij ons onderbrengen via onze verhuisservice. Wij verhuizen dan uw domeinnaam, nemen het beheer over van uw registrar inclusief DNS (Domain Name Servers) service. Vervolgens kunt u via ‘Mijn LinQhost’ uw gegevens snel en efficiënt raadplegen. Via dit proces kunnen wij snel handelen zodat uw domeinnaam actief wordt op de servers bij LinQhost. 

Wat zijn domeinnamen?

Een domeinnaam is simpel gezegd een unieke naam op het internet. Domeinnamen worden vaak gebruikt voor websites, maar worden ook aangevraagd voor een e-mail adres. U bent niet beperkt tot de generieke ‘.nl’, ‘.com’ of ‘.net’. Er zijn talloze extensies die u kunt gebruiken voor uw zaken.

Wat zijn de mogelijkheden voor een domeinnaam bij LinQhost?

Een domeinnaam komt met een nameserver en het beheer hiervan. Hierbij is managed hosting nodig. Zo worden uw zorgen ontnomen door een volledig 360 graden service gerichte aanpak. Uw wensen en benodigdheden vormen het plan om tot de meest optimale nameserver zodat uw domein snel en stabiel blijft draaien. Wilt u uw domeinnaam naar ons verhuizen? Dat is geen probleem. Wij nemen zelfs de einddatum van uw huidige provider over.

Waarom kiest u voor een domeinnaam bij LinQhost?

Unieke verhuizing voorwaarden

Bij het verhuizen van uw domeinnaam naar LinQhost blijft de einddatum van uw oude provider. Dit betekent dat er geen dubbele registratiekosten komen en dat de verhuizing zo soepel mogelijk voor u verloopt.

Nameserver en het beheer ervan

Als managed hosting provider geven wij een volledig ontzorgde service. Daarom krijgt u bij uw domeinnaam een toegewezen nameserver en doen wij het beheer ervan. U kunt blijven focussen op uw zaken terwijl wij de achtergrond optimaliseren.

Wat is belangrijk bij domeinnamen

Bij het aanvragen van een domeinnaam is het voor ons belangrijk om goed te weten wat uw wensen en benodigdheden zijn. Daarom nodigen wij u graag uit voor een kopje koffie bij ons op kantoor. Wilt u toch informatie op voorhand krijgen, neem dan gerust contact met ons op.