Typo3-Hosting

Domeinnamen zijn er in alle vormen en maten. U kunt denken aan de meer traditionele domeinnamen als .nl / .com /.net / .org / .be en .eu, maar sinds korte tijd is het aanbod in zogenoemde TLDS sterk uitgebreid. Domeinnamen als .amsterdam, .berlijn, .club, .land en zo nog zo’n 250+ extensies zijn vandaag de dag voor iedereen te registeren en te gebruiken.

Bij LinQhost kunt u uw domeinnamen registreren tegen scherpe tarieven, inclusief gebruik van onze nameservers en het beheer hiervan. Geen verborgen kosten: gewoon scherpe en heldere tarieven. Zo werkt LinQhost.

Verhuizen van domeinnamen:

Uniek in de hostingmarkt is het verhuizen van domeinnamen tegen huidige einddatum. Dit betekent dat wij de huidige einddatum van uw domeinnaam bij uw huidige provider overnemen. U krijgt dus pas een factuur voor de verlenging van de domeinnaam op het moment dat u deze normaliter in de oude situatie had gekregen. Op deze manier krijgt u nooit te maken met dubbele registratiekosten op moment dat u vandaag besluit naar ons over te stappen.

Snel en zorgeloos uw domeinnaam laten registreren? Kosteloos uw domeinnaam verhuizen naar LinQhost? Neem voor meer info over domeinnaamregistraties nu contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk alle mogelijkheden!