LinQhost

Kwaliteit, kennis en veiligheid staan voorop

Zakelijke klanten een volledig zorgeloze hostingdienst te bieden, voor een vast afgesproken tarief. Dat is waar LinQhost voor staat. Onze klanten hebben recht op een eerlijke, integere en transparante hostingpartner die kwaliteit, kennis en veiligheid voorop stelt. Gegevens van onze klanten worden bij LinQhost opgeslagen en de klant heeft het recht om te weten waar en hoe dit gedaan wordt. Websites, applicaties en servers moeten het altijd doen en hier handelen we dan ook naar.

Unieke mix

Op deze manier bieden wij binnen het gros van aanbieders in hostingmarkt een uniek product, dienstverlening en beleving aan onze klanten. Door jarenlange ervaring in de hostingbranche kunnen wij met zekerheid stellen dat onze kernwaarden, producten en geroemde service ons tot een bedrijf maakt wat een unieke mix van factoren laat samenkomen tot een uitstekende dienstverlening. Onze klanten waarderen onze performance.

Servers in Nederland

De infrastructuur van LinQhost staat in 4 datacentra verspreid in Nederland. LinQhost is RIPE member en heeft een eigen redundant netwerk met eigen verbindingen.

Kopje koffie?

We houden ervan om persoonlijk contact met onze klanten te hebben en de mogelijkheden door te spreken. Indien u eens van gedachten wilt wisselen dan komen we naar u toe of u bent van harte welkom bij ons op kantoor. Interesse? Neem nu contact met ons op!