Google Cloud hosting

Cloud hosting, door Google, krijgt ontelbare voordelen door de integratie van Cloud voor uw servers bij LinQhost.

 

Wat is cloud hosting?

Cloud hosting wordt gekenmerkt door het gebruik van meerdere servers op verschillende locaties. Er worden meerdere servers gekoppeld aan elkaar en hierdoor is opschalen enorm gemakkelijk. Bij traditionele hosting worden datacenters gebruikt waarbij de server op één locatie draait. Flexibiliteit en globalisatie van klanten wordt beter ondersteund met behulp van Cloud hosting. Hierdoor groeit de populariteit elk jaar.  

Wat zijn de voordelen van Cloud hosting?

Cloud hosting heeft verschillende voordelen, zoals; 

  • Alle data is beschikbaar vanaf verschillende locaties. 
  • De hosting is makkelijk te upgraden. 
  • Goede manier om data van uzelf en bezoekers te bewaren. 
  • Uitbreiden van extra koppelingen en tools is gemakkelijk. 
  • Altijd toegankelijk. 

Daarnaast biedt Cloud hosting met name voor grote webshops en websites die internationaal opereren een groot voordeel. Dankzij Cloud hosting wordt er gehost vanuit verschillende servers over de wereld heen. Hierdoor kunnen bezoekers waar dan ook ter wereld de website snel en makkelijk ophalen. Uw webshop of website blijft altijd stabiel en betrouwbaar. 

Waarom is cloud hosting belangrijk

Cloud hosting is vooral schaalbaar. Bedrijven die producten aanbieden aan meerdere landen hebben baat bij Cloud hosting. Omdat de servers in feite naar verschillende landen kunnen dirigeren vermindert de snelheid niet door internationaal bezoek aan uw website.

Wat kunt u verwachten bij managed Cloud hosting van LinQhost?

LinQhost specialiseert zich in Google cloud diensten. Bij managed cloud hosting ontzorgen wij het complete proces, van begin tot einde, voor het hosten van uw webapplicatie. LinQhost heeft getrainde engineers die u assisteren in het meedenken en oplossen van uw problemen. U houdt de focus op wat belangrijk is; het doorontwikkelen van uw bedrijf, wij doen de rest.

Onze klanten profiteren van onze Managed hosting diensten

Onze klanten profiteren al enige tijd van de Managed hosting diensten. Cloud hosting of traditionele hosting zijn beide toegankelijk voor elke klant.

Waarom kiest u voor managed cloud hosting van LinQhost?

LinQhost Servicedesk

Onze servicedesk bestaat uit deskundige cloud experts die klaar staan voor al uw vragen. Met onze servicedesk heeft u een direct aanspreekpunt voor uw Cloud diensten. Korte lijnen en direct schakelen, dat is het voordeel van uw Cloud diensten bij LinQhost.

High Performance Webhosting on Google Cloud

Wij bieden ons High Performance Webhosting platform (HPW) aan op Google Cloud. De server wordt ingezet op de meest optimale en dichtstbijzijnde locaties ter wereld. Naast de inrichting blijven wij uw servers onderhouden en ondersteunen zodat u zich kunt richten op de ontwikkeling van uw bedrijf. Onder andere is SaaS cloud geschikt voor ons HPW platform. Zo heeft u altijd optimale managed hosting op maat.

Content Delivery Network (CDN)

Een content delivery network zorgt voor een gestroomlijnde infrastructuur van uw servers zodat de content van uw website snel en zonder vertraging wordt binnengehaald. Perfect om de klantervaring van uw (internationale) klanten te optimaliseren.

Datadog integratie met Google cloud

LinQhost is een gold tier partner van Datadog. Dit betekent dat wij op voorhand problemen kunnen ontrafelen wat uw website in de nabije toekomst kan dwarszitten. Zo blijven wij veel problemen voor en behouden uw klanten een naadloze ervaring op uw website of applicatie.

Kan elke website gehost worden in de Cloud?

Elke website kan gehost worden met behulp van een Cloud. Cloud hosting maakt gebruik van meerdere geclusterde servers. De website wordt dus ook online gehost via verschillende servers en u kunt altijd gemakkelijk bij alle bronnen.

Is Cloud hosting goed?

Cloud webhosting is een slimme oplossing voor websites die opschalen en internationaal opereren. Opschalen van de hosting is gemakkelijk met deze vorm. Daarnaast is uw applicatie/website altijd gemakkelijk bereikbaar over ter wereld. Switchen naar cloud hosting geeft u meer mogelijkheden om data bewaren, meer ruimte en een betere stabiliteit van de website. 

Is de cloud een server?

Bij Cloud hosting is er niet zozeer sprake van een fysieke server. Er wordt gehost met behulp van een online database. Hier staat alles opgeslagen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van cloud computing. Wanneer u gebruik maakt van Cloud hosting heeft u ook toegang tot software, zoals applicaties en hoeft u zich nergens zorgen om te maken zoals updates. 

LinQhost, uw partner voor Google cloud hosting.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van cloud hosting voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op, of kom langs op ons kantoor voor een kop koffie.