Managed Google Cloud

Google Cloud Platform

Ook de mogelijkheden van cloud hosting verkennen? Bel ons!
Vele diensten in de cloud, maar welke kiest u? Richt u dit in? En wie kunt u bellen in geval van vragen of problemen? Of heeft u momenteel diensten in de cloud, maar betaalt u niet teveel? Met onze managed dienstverlening geniet u van de voordelen van de cloud. Door ons ingericht en ondersteuning waar u en uw medewerkers blij van worden.

Google Cloud partner

LinQhost heeft gekozen om zich, naast een eigen (hardware)netwerk in Nederland, tevens te specialiseren in Google Cloud diensten. Van de vele Cloud aanbieders die de wereld inmiddels kent hebben wij de meest vooraanstaande aanbieders vergeleken en de keuze gemaakt voor Google Cloud. Op basis van continuïteit garanties, kwaliteit van netwerk, hardware en tarieven is Google Cloud voor ons en onze klanten als beste aanbieder uit de bus gekomen.

LinQhost is inmiddels officieel Google Cloud partner en heeft getrainde engineers om u te adviseren t.a.v. deze diensten, de inrichting van de diensten te verzorgen alsmede online applicaties hierop onder te brengen. LinQhost biedt de Google Cloud als managed dienstverlening aan, u richt zich op de (door)ontwikkeling van uw applicaties, wij doen de rest!

Onze Managed Google Cloud oplossingen

Inmiddels maken vele van onze klanten van een of meerdere oplossingen van Google Cloud, managed door LinQhost.

Zoals bij de meeste cloud aanbieders zijn er tal van oplossingen te verkrijgen, bij Google Cloud is dit niet anders. Op basis van vraag en kennis hebben wij een aantal diensten omarmt welke in het verlengde liggen van de vraag en projecten van onze klanten.

 

LinQhost servicedesk

Het naar de cloud gaan met uw online applicaties kan de nodige zorgen met zich mee brengen. Is het geheel wel zo efficient mogelijk ingericht? Houdt u daarmee de kosten onder controle? En indien u vragen heeft, kunt u dan bij iemand terecht voor uw vragen of problemen?

Configuraties volgens de hoogste veiligheidsstandaarden en certificeringen, bijvoorbeeld ISO27001 en NEN5710. Doorlopend onderhoud, updates, continuiteitsgaranties en 24×7 calamiteiten ondersteuning. Backups? Ook daar is over nagedacht: Deze worden veilig en encrypted in Nederland opgeslagen.

Met onze servicedesk heeft u een direct aanspreekpunt voor uw Cloud diensten. Korte lijnen en direct schakelen, dat is het voordeel van uw Cloud diensten bij LinQhost.

 

HPW on Google Cloud

Bijvoorbeeld bieden wij ons High performance webhostingplatform (HPW) aan op Google Cloud. Wij deployen de server op de allerbeste en dichtstbijzijnde locaties ter wereld, onderhouden en ondersteunen deze waar u zich richt op uw kerntaken. Klik hier voor meer informatie over ons HPW platform

 

Content Delivery Network (CDN)

Bestaande uit verschillende diensten die Google Cloud aanbied, zorgt LinQhost voor de meest optimale configuratie op basis van uw wensen. Zo kunt u denken aan het deployen van uw content middels de het CDN op verschillende locaties- en continenten. Ook hier is LinQhost uw sparringspartner waar wij adviseren op basis van uw wensen, de configuratie, het onderhoudt en de ondersteuning voor onze rekening nemen.

Kwaliteit & continuiteit gegarandeerd

We staan bekend om onze diengaande technische vakkennis, praktische aanpak en een open cultuur. Als managed hostingprovider hebben we ons gespecialiseerd in een aantal producten en diensten, waaronder het Google Cloud oplossingen.

LinQhost werkt dagelijks aan de verbetering van de dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheid en het up-to-date houden van de diensten. Onze servicedesk wordt geroemd om de hulpvaardigheid en hoge kennisniveau. Voor optimale ondersteuning kiest u voor LinQhost

LinQhost is ISO27001 gecertificeerd
LinQhost is NEN7510 gecertificeerd