Google Cloud hosting

Cloud hosting, door Google, krijgt ontelbare voordelen door de integratie van Cloud voor uw servers bij LinQhost.

 

Wat is cloud hosting?

De populariteit van cloud hosting groeit met elk jaar. Cloud hosting is kenmerkend door het gebruik van vele locaties voor het draaien van servers. Bij traditionele hosting worden datacenters gebruikt waarbij de server op één locatie draait. Flexibiliteit en globalisatie van klanten wordt hierdoor beter ondersteund worden.

Waarom is cloud hosting belangrijk

Cloud hosting biedt een uitkomst voor onder andere een plotse stijging in bezoekersaantallen. Er worden meer servers gebruikt  op de cloud om deze aantallen aan te kunnen. Bedrijven die producten aanbieden aan meerdere landen hebben ook baat bij Cloud hosting. Omdat de servers in verschillende landen kunnen staan, zo vermindert de snelheid niet door internationaal bezoek aan uw website.

Wat kunt u verwachten bij managed Cloud hosting van LinQhost?

LinQhost specialiseert zich in Google cloud diensten. Bij managed cloud hosting ontzorgen wij het complete process, van begin tot einde, voor het hosten van uw webapplicatie. LinQhost heeft getrainde engineers die u assisteren in het meedenken en oplossen van uw problemen. U houdt de focus op wat belangrijk is; het doorontwikkelen van uw bedrijf, wij doen de rest.

Onze klanten profiteren van onze Managed hosting diensten

Onze klanten profiteren al enige tijd van de Managed hosting diensten. Cloud hosting of traditionele hosting zijn beide toegankelijk voor elke klant.

Waarom kiest u voor managed cloud hosting van LinQhost?

LinQhost Servicedesk

Onze servicedesk bestaat uit deskundige cloud experts die klaar staan voor al uw vragen. Met onze servicedesk heeft u een direct aanspreekpunt voor uw Cloud diensten. Korte lijnen en direct schakelen, dat is het voordeel van uw Cloud diensten bij LinQhost.

High Performance Webhosting on Google Cloud

Wij bieden ons High Performance Webhosting platform (HPW) aan op Google Cloud. De server wordt ingezet op de meest optimale en dichtstbijzijnde locaties ter wereld. Naast de inrichting blijven wij uw servers onderhouden en ondersteunen zodat u zich kunt richten op de ontwikkeling van uw bedrijf. Onder andere is SaaS cloud geschikt voor ons HPW platform. Zo heeft u altijd optimale managed hosting op maat.

Content Delivery Network (CDN)

Een content delivery network zorgt voor een gestroomlijnde infrastructuur van uw servers zodat de content van uw website snel en zonder vertraging wordt binnengehaald. Perfect om de klantervaring van uw klanten te optimaliseren

Datadog integratie met Google cloud

LinQhost is een gold tier partner van Datadog. Dit betekent dat wij op voorhand problemen ontrafelen wat uw website in de nabije toekomst kan dwarszitten. Zo blijven wij veel problemen voor en behouden uw klanten een naadloze ervaring op uw website of applicatie.

LinQhost, uw partner voor Google cloud hosting.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van cloud hosting voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op, of kom langs op ons kantoor voor een kop koffie.