Supersnelle CodeIgniter hosting

CodeIgniter vraagt om een snelle hosting omgeving waarbij maatwerk van groot belang is. LinQhost verzorgd de managed hosting van uw CodeIgniter omgeving dat geoptimaliseerd wordt naar de wensen en behoeften van u als klant. Hierdoor kunnen wij een snelle performance en veiligheid garanderen voor uw CodeIgniter omgeving.

Lees verder ↴


 

LinQhost is de Managed Hosting partner voor professionele CodeIgniter applicaties.

Omdat CodeIGniter, met zijn PHP framework, voor de ontwikkeling van webapplicaties optimaal gebruik moet maken van zijn snelheid, is LinQhost bewust van de efficiëntie die gevraagd wordt voor een dergelijke omgeving, deze snelheid wordt toegepast in een maatwerk-oplossing voor uw CodeIgniter applicatie.

Wat onze maatwerk oplossing op focust voor uw CodeIgniter project

Vanaf de eerste dag starten wij met de stroomlijning van uw CodeIgniter. Dit houdt in dat wij uw wensen en behoeften vormen naar een maatwerk oplossing waarmee de meest geoptimaliseerde hosting omgeving gerealiseerd wordt.

Dagelijks houden wij onze bezig met het ontwikkelen van ons platform waarmee wij de beveiliging kunnen waarborgen. Hierdoor blijft jouw CodeIgniter project onze prioriteit.

Het opschalen van uw server ruimte is geen enkel probleem. Bij LinQhost is deze transitie probleem- en geruisloos.

Door de ervaring in PHP en CodeIgniter van onze hosting experts is LinQhost verzekerd om de juiste keuzes te maken in het optimaliseren van uw CodeIgniter project.

Wat zijn de voordelen van LinQhost Managed Hosting voor CodeIgniter:

Geoptimaliseerde hosting omgeving:

LinQhost zorgt voor de best mogelijke hosting omgeving. Onze hosting experts bestuderen de best mogelijke server configuratie om de website op te hosten. Zo kunnen wij een eersteklas hosting omgeving garanderen.

Stabiele Codeigniter hosting:

Uw CodeIgniter project staat de beste performance en stabiliteit te wachten. Dit kunnen wij garanderen door onze krachtige hosting platform en uitgebreide maatwerk oplossing.

Managed back-ups:

Dagelijks maken wij een back-up van uw hosting omgeving. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing wanneer er onverhoopt iets verkeerd gaat.

Veiligheid:

LinQhost prijst zichzelf op de veilige hosting omgeving voor uw CodeIgniter project. Door gebruik te maken van verschillende functies, zoals two-factor authenticatie, IP blokkering en SELinux, waarborgen wij de veiligheid en garanderen wij een optimale CodeIgniter omgeving

Persoonlijk gerichte service:

LinQhost waardeert persoonlijk gerichte service. Dit houdt in dat we ons op direct contact tussen klant en hosting expert richten voor de meest efficiënte service.

Calamiteiten lijn:

Een basic SLA of Supreme SLA 24/7 biedt zekerheid voor uw CodeIgniter project. Hiermee kunnen wij de mogelijke ondersteuning bieden op het niveau waar u voor kiest. Meer informatie over onze service level agreement vindt u hier.

Wat onze klanten zeggen:

Eric – Oprichter en CEO van EDC Retail “De ervaring met LinQhost als managed hosting partner van alle online-systemen is buitengewoon prettig te noemen..”

Paul – Manager ICT – Hypotheek Visie “We ervaren de ondersteuning voor onze diverse en uiteenlopende projecten als een enorme hulp en aanvulling voor onze organistatie.”

Sjaak – Algemeen manager bij Nordique “LinQhost is vanaf 2015 de hostingpartner voor Nordique. Door de jarenlange ervaringen met elkaar kunnen we met een gerust hart vertrouwen op de continuïteit..”

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw CodeIgniter project en vraag een gratis test aan.


 

Veelgestelde vragen: