Managed CodeIgniter hosting

Maakt u gebruikt van het uiterst gestructureerde Codelgniter? Dan wilt u de beste vorm van hosting, zodat alle functies worden ondersteund. Zo kunnen uw ontwikkelaars beste webapplicaties bouwen en draaien u webapplicaties altijd stabiel. LinQhost is uw partner in managed hosting voor CodeIgniter. 

Wat is managed CodeIgniter hosting?

Wanneer uw CodeIgniter project unmanaged wordt gehost, verzorgt u zelf het onderhoud. U optimaliseert, onder andere de beveiliging en update alles zelf, om uw klanten de beste ervaring te geven. Managed hosting voor CodeIgniter overziet de performance, onderhoud en beveiligd. U hoeft niets te doen. Wij kijken naar de benodigdheden en blijven de prestaties en statussen monitoren. De hosting experts staan klaar om u te assisteren waar het nodig is. Zo kunt u zich blijven focussen op de doorontwikkeling van uw producten en diensten.

Wat mag u verwachten van Managed CodeIgniter hosting bij LinQhost?

Managed hosting houdt in dat het hele hosting proces wordt overgenomen. De hosting experts sturen op veiligheid en continuïteit. Door geïnvesteerd te zijn in iedere stap van het hostingproces. De focus ligt op performance-optimalisatie, zodat u dit niet hoeft te doen. Zo nemen wij uw werkzaamheden uit handen en kunt u de focus leggen op wat echt belangrijk is. 

Wat zijn de voordelen van Managed CodeIgniter hosting?

Constante monitoring

Onze monitoring blijft constant. Door onze partnership met datadog zijn wij in de mogelijkheid om fouten op te sporen voordat deze zich kunnen ontwikkelen. De constante monitoring en Datadog helpt ons een up-time van 99,99% te garanderen. U blijft toegankelijk voor uw klanten.

Managed back-ups voor Codelgniter

De back-ups voor Codelgniter worden systematisch gemaakt zodat elke back-up optimaal gebruikt kan worden wanneer dit nodig is. Daarmee zal uw website binnen no-time bereikbaar zijn in het geval van een calamiteit

24/7 Calamiteitendesk

Helaas bestaat er geen volledige uitsluiting van een calamiteit. Echter kunnen wij ons wel goed voorbereiden in het geval van één. Onze hosting experts staan 24 uur per dag, 7 dagen per weer voor u klaar in het geval van een calamiteit. Uw website moet immers draaiende blijven.

Stabiele en supersnelle hosting

De mate waarin uw hosting wordt afgeleverd is belangrijk. U zult van onze high performance webhosting servers gebruik maken. De servers zijn extreem veilig, supersnel, uiterst stabiel en altijd online! De klantervaring gaat omhoog wanneer uw klanten op een snelle en stabiele website zitten. De positieve ervaring genereert meer conversie en zal daarnaast Google ook beïnvloeden. Lees hier meer over High Traffic hosting

Service level agreement

Onze service level agreement beïnvloeden de mate van service bij LinQhost. Elk bedrijf is anders, daarom vinden wij het belangrijk dat er vrijheid is in de keuze van gewenste service. De hoofd pakketten komen in de vormen basiq SLA en 24/7 Supreme SLA.

Wat zeggen onze klanten over onze Managed Hosting?

Eric – Oprichter en CEO van EDC Retail
“De ervaring met LinQhost als managed hosting partner van alle online-systemen is buitengewoon prettig te noemen..”

Paul – Manager ICT – Hypotheek Visie
“We ervaren de ondersteuning voor onze diverse en uiteenlopende projecten als een enorme hulp en aanvulling voor onze organistatie.”

Sjaak – Algemeen manager bij Nordique
“LinQhost is vanaf 2015 de hostingpartner voor Nordique. Door de jarenlange ervaringen met elkaar kunnen we met een gerust hart vertrouwen op de continuïteit..”

Managed hosting voor iedere programmeertaal

Managed hosting is beschikbaar voor iedere programmeertaal. Naast CodeIgniter is de hosting ook beschikbaar voor PHP, ReactJS, CakePHP, YII en Django. Voor elke programmeertaal wordt een passend hostingpakket op maat gemaakt in samenspraak met u. Daarnaast wordt u volledig ondersteunt door de hosting experts van LinQhost. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet. 

Hosting voor CodeIgniter uitproberen

Wilt u graag ervaren wat de kracht is van stabiele hosting? Dat kan. Het is mogelijk om de hosting van LinQhost gratis uit te proberen voor 30 dagen. We komen graag met u in contact, zodat u dit kunt uitproberen. Voor de try-out inventariseren wij altijd graag alle informatie, zodat we een passende server kunnen opzetten voor u. Het is mogelijk om dit binnen 24 uur op te zetten. 

LinQhost, uw partner voor managed CodeIgniter hosting

Uw server wordt ingesteld naar uw wensen en benodigdheden. Wij vinden het belangrijk om alles in kaart te brengen. Daarom komen wij graag met u in contact voor het bespreken van alle mogelijkheden. Neem contact op of kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie. 

Veelgestelde vragen:

Onze CodeIgniter hosting gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting en vraag een gratis test aan.