Managed CodeIgniter hosting

Maakt u gebruik van het uiterst gestructureerde CodeIgniter? LinQhost is uw partner voor de hosting van uw CodeIgniter Framework.

Wat is managed CodeIgniter hosting?

Wanneer uw CodeIgniter project wordt gehost, verzorgt u zelf het onderhoud en optimaliseert de beveiliging om uw klanten de gewenste ervaring te geven. Managed hosting voor CodeIgniter overziet de performance en beveiliging van uw hosting. U hoeft zelf niks te doen. Wij kijken naar de benodigdheden en blijven de prestaties en statussen monitoren. Daarnaast staan er hosting experts klaar om u te assisteren waar het nodig is. Zo kunt u zich blijven focussen op de doorontwikkeling van uw producten en diensten. 

Wat mag u verwachten van Managed CodeIgniter hosting bij LinQhost?

LinQhost specialiseert zich in managed hosting. Het hele hosting proces wordt hierbij overgenomen. Onze hosting experts sturen op veiligheid en continuïteit. Door geïnvesteerd te zijn in iedere stap van het hosting proces. De focus ligt op performance optimalisatie zodat u dit niet hoeft te doen. Laat deze werkzaamheden uit handen nemen.

Wat zijn de voordelen van Managed CodeIgniter hosting?

Constante monitoring

Onze monitoring blijft constant. Door onze partnership met datadog zijn wij in de mogelijkheid om fouten op te sporen voordat deze zich kunnen ontwikkelen. De constante monitoring en Datadog helpt ons een up-time van 99,99% te garanderen. U blijft toegankelijk voor uw klanten.

Managed back-ups voor Codelgniter

De back-ups voor Codelgniter worden systematisch gemaakt zodat elke back-up optimaal gebruikt kan worden wanneer dit nodig is. Daarmee zal uw website binnen no-time bereikbaar zijn in het geval van een calamiteit

24/7 Calamiteitendesk

Helaas bestaat er geen volledige uitsluiting van een calamiteit. Echter kunnen wij ons wel goed voorbereiden in het geval van één. Onze hosting experts staan 24 uur per dag, 7 dagen per weer voor u klaar in het geval van een calamiteit. Uw website moet immers draaiende blijven.

Stabiele en supersnelle hosting

De mate waarin uw hosting wordt afgeleverd is belangrijk. U zult van onze high performance webhosting servers gebruik maken. De servers zijn extreem veilig, supersnel, uiterst stabiel en altijd online! De klantervaring gaat omhoog wanneer uw klanten op een snelle en stabiele website zitten. De positieve ervaring genereert meer conversie en zal daarnaast Google ook beïnvloeden. 

Service level agreement

Onze service level agreement beïnvloeden de mate van service bij LinQhost. Elk bedrijf is anders, daarom vinden wij het belangrijk dat er vrijheid is in de keuze van gewenste service. De hoofd pakketten komen in de vormen basiq SLA en 24/7 Supreme SLA.

Control panel

Uw email -, DNS – of database instellingen kunt u gemakkelijk wijzigingen door ons zelfredzaam control panel van Plesk die wij voor u ter beschikking stellen zodat u niet elke wijziging met ons hoeft te bespreken, mocht u dit zelf willen wijzigen.

Wat zeggen onze klanten over onze Managed Hosting?

Eric – Oprichter en CEO van EDC Retail
“De ervaring met LinQhost als managed hosting partner van alle online-systemen is buitengewoon prettig te noemen..”

Paul – Manager ICT – Hypotheek Visie
“We ervaren de ondersteuning voor onze diverse en uiteenlopende projecten als een enorme hulp en aanvulling voor onze organistatie.”

Sjaak – Algemeen manager bij Nordique
“LinQhost is vanaf 2015 de hostingpartner voor Nordique. Door de jarenlange ervaringen met elkaar kunnen we met een gerust hart vertrouwen op de continuïteit..”

LinQhost, uw partner voor managed CodeIgniter hosting

Uw server wordt ingesteld naar uw wensen en benodigdheden. Daarom vinden wij het belangrijk, maar ook gezellig om in contact met u te komen voor het bespreken van de mogelijkheden. Neem contact op, bel ons of kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie. 

 

Veelgestelde vragen:

Onze CodeIgniter hosting gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting en vraag een gratis test aan.