Supersnelle CodeIgniter hosting

CodeIgniter vraagt om een snelle hosting omgeving waarbij maatwerk van groot belang is. LinQhost optimaliseert de hostingomgeving voor uw CodeIgniter project voor optimale performance. Hierdoor leveren wij een snelle en stabiele omgeving met 99% uptime garantie.

Wat kan Managed CodeIgniter Hosting voor uw website doen?

Vanaf de eerste dag starten wij met de stroomlijning van uw CodeIgniter Hosting. Dit houdt in dat wij uw wensen en behoeften vormen naar een maatwerk oplossing waarmee de meest geoptimaliseerde hosting omgeving gerealiseerd wordt.

Dagelijks houden wij onze bezig met het ontwikkelen van ons platform waarmee wij een veilige hosting omgeving kunnen waarborgen.

Het opschalen van uw server ruimte is geen enkel probleem. Bij LinQhost is deze transitie probleem- en geruisloos.

Door de ervaring in PHP en CodeIgniter van onze hosting experts is bent u verzekerd dat wij de juiste keuzes maken in het optimaliseren van uw hosting omgeving voor uw CodeIgniter project.

Wat zijn de voordelen van Managed CodeIgniter Hosting?

Geoptimaliseerde hosting omgeving:

LinQhost zorgt voor de best mogelijke hosting omgeving. Onze hosting experts bestuderen de best mogelijke server configuratie om de website op te hosten. Zo kunnen wij een eersteklas hosting omgeving garanderen.

Stabiele hosting:

Uw CodeIgniter project staat de beste performance en stabiliteit te wachten. Dit kunnen wij garanderen door onze krachtige hosting platform en uitgebreide maatwerk oplossing.

Managed back-ups:

Dagelijks maken wij een back-up van uw hosting omgeving. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing wanneer er onverhoopt iets verkeerd gaat.

Veiligheid:

LinQhost prijst zichzelf op de veilige hosting omgeving voor uw CodeIgniter project. Door gebruik te maken van verschillende functies, zoals two-factor authenticatie, IP blokkering en SELinux, waarborgen wij de veiligheid en garanderen wij een optimale CodeIgniter omgeving

Persoonlijk service:

LinQhost vindt persoonlijk service belangrijk. Dit houdt in dat we direct bereikbaar zijn voor de meest efficiënte service.

Calamiteiten lijn:

Een basic SLA of Supreme SLA 24/7 biedt zekerheid voor uw CodeIgniter project. Hiermee kunnen wij de mogelijke ondersteuning bieden op het niveau waar u voor kiest. Meer informatie over onze service level agreement vindt u hier.

Wat zeggen onze klanten over onze Managed Hosting?

Eric – Oprichter en CEO van EDC Retail
“De ervaring met LinQhost als managed hosting partner van alle online-systemen is buitengewoon prettig te noemen..”

Paul – Manager ICT – Hypotheek Visie
“We ervaren de ondersteuning voor onze diverse en uiteenlopende projecten als een enorme hulp en aanvulling voor onze organistatie.”

Sjaak – Algemeen manager bij Nordique
“LinQhost is vanaf 2015 de hostingpartner voor Nordique. Door de jarenlange ervaringen met elkaar kunnen we met een gerust hart vertrouwen op de continuïteit..”

Veelgestelde vragen:

Onze CodeIgniter hosting gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting en vraag een gratis test aan.