Supersnelle CodeIgniter hosting

Bent u op zoek naar een snelle hosting omgeving die past bij uw compacte CodeIgniter applicatie? Dan zijn wij dé Managed Hosting partner voor uw CodeIgniter project. Wij zorgen voor de maatwerk oplossing voor uw applicatie. Wij maken een geoptimaliseerde omgeving voor u klaar. Want elke applicatie heeft zijn eigen benodigdheden. Kies daarom voor Managed Hosting bij LinQhost.

Lees verder ↴


 

LinQhost is de Managed Hosting partner voor professionele CodeIgniter applicaties.

CodeIgniter is een krachtige PHP Framework dat veel gebruikt wordt voor de ontwikkeling van webapplicaties. Om optimaal gebruik te maken van deze snelheid, heeft u een hosting partner nodig die net zo snel is. LinQhost heeft deze snelheid en past deze toe in een maatwerkoplossing voor uw Codeigniter applicatie.

Wat onze maatwerk oplossing op focust voor uw CodeIgniter project

Vanaf dag een denken wij met u mee om de beste maatwerk oplossing van uw CodeIgniter applicatie klaar te maken. Zodat uw CodeIgniter project wordt gehost in de meest geoptimaliseerde hosting omgeving.

Onze hosting platform wordt dagelijks door ontwikkeld door onze hosting specialisten. Hiermee verbeteren wij de veiligheid en snelheid van het platform. Hierdoor kunnen wij de beste prestatie blijven leveren voor uw CodeIgniter project.

Opschalen van uw server ruimte is helemaal geen probleem. Bij LinQhost kun je dit gemakkelijk en moeiteloos gedaan worden.

De hosting experts van LinQhost zijn ervaren in PHP en CodeIgniter. Met onze kennis nemen wij de eigenschappen van uw CodeIgniter project om de meest geoptimaliseerde hosting omgeving in te richten.

Wat zijn de voordelen van LinQhost Managed Hosting voor CodeIgniter:

Geoptimaliseerde hosting omgeving:

Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke hosting omgeving krijgt voor uw website, gaan onze hosting experts kijken naar de beste server configuratie om de website op te hosten. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw server op de beste plek wordt gehost.

Stabiele Codeigniter hosting:

Met onze maatwerk oplossing garanderen wij de beste performance en stabiliteit voor uw CodeIgniter project. Om dit te garanderen wordt uw project gehost op de krachtige hosting platform van LinQhost.

Managed back-ups:

LinQhost maakt dagelijkse back-ups van uw CodeIgniter hosting omgeving. Hierdoor is er altijd een back-up beschikbaar, indien er iets verkeerd gaat.

Veiligheid:

LinQhost biedt de veiligste hosting omgeving aan voor uw CodeIgniter project. Wij maken daarom gebruik van vele veiligheidsmaatregelen. Zoals met onze 2 factor, IP blokkering en SELinux.

Persoonlijk gerichte service:

Wij focussen on persoonlijk gerichte service naar de klant. Wij vinden het belangrijk dat de klant meteen wordt geholpen, daarom zijn onze hosting experts altijd bereikbaar.

Calamiteiten lijn:

Met een Basic SLA / Supreme SLA 24/7 bieden wij u zekerheid over de bruikbaarheid van de managed hostingdiensten voor uw CodeIgniter project. Meer informatie over onze service level agreements vindt u hier.

Wat onze klanten zeggen:

Eric – Oprichter en CEO van EDC Retail “De ervaring met LinQhost als managed hosting partner van alle online-systemen is buitengewoon prettig te noemen..”

Paul – Manager ICT – Hypotheek Visie “We ervaren de ondersteuning voor onze diverse en uiteenlopende projecten als een enorme hulp en aanvulling voor onze organistatie.”

Sjaak – Algemeen manager bij Nordique “LinQhost is vanaf 2015 de hostingpartner voor Nordique. Door de jarenlange ervaringen met elkaar kunnen we met een gerust hart vertrouwen op de continuïteit..”

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw CodeIgniter project en vraag een gratis test aan.


 

Veelgestelde vragen: