Yii hosting

Succes met uw Yii Framework website/applicatie met managed hosting. Dankzij de beste hosting kunt u de focus houden op wat belangrijk is. Doorgroeien met uw bedrijf zonder zorgen. 

Wat is managed hosting voor Yii?

Managed hosting voor Yii houdt in dat u volledig wordt ontzorgd. U kunt de focus leggen op de doorontwikkeling van uw bedrijf. LinQHost helpt u met het bijwerken van de software, de servercapaciteit en de prestatie van uw Yii applicatie. Veiligheid en continuïteit staat voorop. De hosting experts maken een pakket op maat en denken continu na over elke stap. 

Wat is Yii?

Yii Framework staat voor Yes, It Is en hiermee bouwt u gemakkelijk webapplicaties. Het is een PHP softwareframework. Yii is populair dankzij zijn vele voordelen, zoals; 

  • AJAX ondersteuning. 
  • Automatische generatie van PHP-code. 
  • Mogelijkheden tot plug-ins. 
  • Caches beheer. 
  • Database migraties. 

Wist u dat Yii nek aan nek gaat met het Laravel framework? Niet zo gek dat populariteit groeiend is. 

Wat zijn de voordelen van managed hosting voor Yii?

Een stabiele applicatie

Een stabiele applicatie is belangrijk voor u en uw klanten. Bij plotselinge hoog belastende situaties, zoals veel verkeer, kan een server overbelast raken. Met managed hosting hoeft u zich geen zorgen te maken. In deze gevallen kan er loadbalancing worden ingezet. Daarnaast zorgen wij door adequate monitoring dat potentiële overbelasting vroegtijdig wordt ingeschat. Afhankelijk van uw keuzes, kunt u ervoor kiezen dat wij 24/7 uw server monitoren met behulp van Datadog

Actieve ondersteuning voor Yii

Managed hosting voor Yii is meer dan alleen een stukje webruimte. Het is support op allerlei gebieden. Zo houdt LinQhost zich proactief bezig: managed back-ups, onderhoud, beheer en het doorvoeren van upgrades en security patches. Zo heeft u alle support die u wilt. Uitermate geschikt voor High Traffic hosting.

Disaster & Recovery

Calamiteiten wilt u niet. Met een up-time score van 99,9% bent u vrijwel altijd verzekerd van een werkende applicatie. Mocht er toch onverhoopt wat mis gaan, dan schakelt de support van LinQhost snel met de Disaster & Recovery service. Zo bieden wij met een managed back-up SLA zekerheid en garantie. 

Hosting op maat voor Yii

Managed hosting voor Yii is maatwerk. Wilt u graag schaalbaarheid en de beste performance? Dan kiest u voor managed hosting. U heeft uw eigen wensen en eisen aan hosting, maar wilt vooral dat elke uitdaging wordt getackeld. 

Vaak wordt niet goed nagedacht over optimalisaties of de groei van de toekomst. Bij shared hosting of unmanaged hosting heeft u geen extra hulp om de groei te regelen. Daarnaast loopt u hierbij meer risico’s. Managed hosting voor Yii betekent dat alle wensen worden meegenomen in uw pakket. 

Samen met u bespreken wij alle wensen, zodat de hosting wordt afgestemd op uw wensen en doelen. U hoeft zich nooit zorgen te maken en heeft de garantie van ondersteuning op het juiste moment. 

Neem contact op voor de mogelijkheden met Yii

Wilt u graag verzekerd zijn van de beste hosting voor Yii? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Kom gerust langs op ons kantoor of bel ons. Het is ook mogelijk om onze hosting 30 dagen lang gratis te ervaren. Vraag naar de mogelijkheden via dit formulier.

Veelgestelde vragen