Managed hosting voor grootbedrijf, (semi)overheid en zorg

Uw website of applicatie moet altijd toegankelijk zijn voor uw bezoekers en daar is ons HPW platform uitermate geschikt voor. Managed hosting zorgt ervoor dat u altijd bereikbaar bent en uw website of applicatie goed wordt onderhouden. De specialisten van LinQhost helpen waar u het juist nodig heeft.

Wat vinden onze klanten? Lees de klantcases
LinQhost werkt voor verschillende grote (Enterprise) organisaties waaronder Randstad, TNO en Hypotheekadvies.

Managed hosting & (semi-)overheid 

Voor (semi-) overheid is het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Goede dienstverlening staat hoog in het vaandel. Dan wilt u uiteraard dat uw website of applicatie grote drukte aan kan en constant is. Daarnaast wilt u dat zaken vloeiend verlopen voor de bezoeker. Managed hosting zorgt voor uw website of applicatie, waardoor het altijd up-to-date is. 

Managed hosting voor (groot-)bedrijven

Voor grootbedrijven is dienstverlening ontzettend belangrijk. U wilt de klant service bieden die passend is voor uw bedrijf. Daarom wilt u niet alleen een snelle website of applicatie, maar ook één die altijd toegankelijk is. Onze maatwerk oplossingen houden rekening met alle aspecten en bieden hierin betrouwbare ondersteuning.

Managed hosting en de zorg

In de zorgsector wilt u de beste ondersteuning bieden. Daarom moeten zaken soepel verlopen. Met onze constante monitoring en support bieden wij de juiste ondersteuning. Altijd online, altijd een back-up en kennis van specialisten binnen handbereik. Onze support en servicedesk is zowel bereikbaar via de mail en telefoon. Zo wordt u met uw vragen direct geholpen. 

De beste samenwerking voor u

U weet precies wat er nodig is voor uw website of applicatie. Samen met u maken wij een contract waarin alle procedures en werkmethodes zijn ingericht. Op deze manier bieden wij de beste ondersteuning voor uw website of applicatie. 

Aanspreekpunten

In grote organisaties zijn er verschillende aanspreekpunten. Toegangsbeheer is van groot belang om de veiligheid en continuïteit te waarborgen. Hier houdt LinQhost dan ook rekening mee. 

Privacy

Aangepaste afspraken zijn ook wenselijk t.a.v de wet op privacy, AVG of GDPR. Samen met u maken we aanvullende afspraken of aangepaste afspraken. Een voorbeeld hiervan is de verwerkersovereenkomst die we met elkaar sluiten. 

Certificeringen

U wilt zekerheid op controle en naleving van processen bij uw hostingprovider. Los van de securityprotocollen, waaronder PENtesting, PCI DSS en SCAP testing, is LinQhost gecertifieerd door het gerenommeerde Lloyd’s voor onze informatiebeveiliging. 

Deze internationale erkende norm van informatiebeveiliging helpt organisatie best-practices toe te passen om hun informatie te beveiligen. 

Beveiliging van patiëntgegevens in de gezondheidszorg. LinQhost heeft aanvullende maatregelen genomen voor de zorgsector.

Randstad

LinQhost is vanaf 2017 preferred supplier van Randstad voor hostingdiensten t.b.v. verschillende online en interne applicaties.

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen?

Vraag een advies gesprek aan

We komen graag met u in contact om te spreken over hoe wij uw organisatie en/of uw team(s) kunnen ondersteunen. Een advies gesprek is persoonlijk, kosteloos en vaak op korte termijn te realiseren.

 

Tal van mogelijkheden en oplossingen

De oplossingen van uw hostingprovider moeten aansluiten op uw eigen werkmethodieken, niet andersom. Dit is het uitgangspunt van de diensten en projecten die wij voor u mogen uitvoeren.

Kwaliteit & continuiteit gegarandeerd

Grootbedrijven, semi-overheden en zorginstellingen worden ondersteunt met managed hosting. Wanneer u de keuze maakt voor deze vorm van hosting, kiest u voor diepgaande technische vakkennis, een praktische aanpak en een maatwerkoplossing. Goede hosting is maatwerk. LinQhost werkt dagelijks aan zijn bedrijfsprocessen, veiligheid en up-to-date houden van alle diensten. De LinQhost servicedesk staat garant voor hulpvaardigheid en kennisniveau. Zo bieden wij de optimale ondersteuning voor u. 

LinQhost is ISO27001 gecertificeerd
LinQhost is NEN7510 gecertificeerd

Managed hosting voor de beste ondersteuning voor elke organisatie, semi-overheid en zorginstelling

Of u nu gebruik maakt van SaaS, Laravel of WordPress, Managed hosting biedt u alle ondersteuning die nodig is. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het updaten, maken van managed back-ups. LinQhost denkt over elke stap zorgvuldig na voor u. 

Veiligheid en continuïteit staat voorop. Iets moet werken en vooral blijven werken. De specialisten van LinQhost denken mee in elke stap en geven u graag advies over de doorontwikkeling, prestatie en betrouwbaarheid van uw website of applicatie. Zo bieden wij u de ondersteuning die u nodig heeft. 

Als grootbedrijf, semi-overheid en zorginstelling vertrouwt u op uw bereikbaarheid. Daarbij zijn dit vaak complexe websites of applicaties. Doordat u zelf zich geen zorgen hoeft te maken over zaken zoals back-ups en updaten van de software, kunt u zich focussen op wat belangrijk is. 

 

Extreem veilig, supersnel en altijd online!

 

4.9