Grootbedrijf, (semi)overheid en zorg

Grootbedrijven, (semi)overheid en zorginstellingen

Wat vinden onze klanten? Lees de klantcases
LinQhost werkt voor verschillende grote (Enterprise) organisaties waaronder Randstad, TNO en Hypotheekadvies.

Maatwerk afspraken

Grootbedrijven, (semi)overheid en de zorgsector hebben gemeen dat er vaak aanvullende afspraken gewenst zijn ten aanzien van de dienstverlening. LinQhost heeft de organisatie ingericht om maatwerk afspraken te kunnen maken en te kunnen opvolgen. Contractueel kunnen bij LinQhost veel aanvullende of aangepast afspraken worden gemaakt en we hebben daarnaast vele procedures en werkmethodes ingericht om de beste ondersteuning voor uw organisatie te kunnen bieden.

Verschillende aanspreekpunten

In grote organisaties zijn er vele personen die met projecten van doen hebben. Goed (toegangs)beheer is van groot belang om de veiligheid en continuiteit te kunnen waarborgen.

Wet op de privacy

Aangepaste afspraken zijn vaak wenselijk t.a.v. de wet op privacy, AVG of GDPR. Voor verschillende klanten maken wij aangepaste en aanvullende afspraken, bijvoorbeeld binnen de verwerkersovereenkomst die we met elkaar sluiten.

Certificeringen

U wilt zekerheid op controle en naleving van processen bij uw hostingprovider. Los van dat wij vele securityprotocollen naleven waaronder PENtesting, PCI DSS en SCAP testing is LinQhost gecertificeerd door het gerenomeerde Lloyd’s voor onze informatiebeveiliging.

Is de internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging. De norm helpt organisaties best-practices toe te passen om hun informatie te beveiligen.

Beveiliging van patiëntgegevens in de gezondheidszorg. LinQhost heeft aanvullende maatregelen genomen voor de zorgsector.

Randstad

LinQhost is vanaf 2017 preferred supplier van Randstad voor hostingdiensten t.b.v. verschillende online en interne applicaties.

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

We komen graag met u in contact om door te spreken hoe wij uw organisatie en/of uw team(s) kunnen ondersteunen. Persoonlijk, kostenloos en vaak op korte termijn te realiseren.

 

Tal van mogelijkheden en oplossingen

De oplossingen van uw hostingprovider moeten aansluiten op uw eigen werkmethodieken, niet andersom. Dit is het uitgangspunt van onze diensten en de projecten wij voor u mogen uitvoeren.

Kwaliteit & continuiteit gegarandeerd

We staan bekend om onze diepgaande technische vakkennis, praktische aanpak en een open cultuur. Als managed hostingprovider hebben we ons gespecialiseerd in een aantal producten en diensten om Grootbedrijven, Semi-overheid en zorginstellingen te ondersteunen. Maatwerk hostingoplossingen en maatwerk afspraken! LinQhost werkt dagelijks aan de verbetering van de dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheid en het up-to-date houden van de diensten. Onze servicedesk wordt geroemd om de hulpvaardigheid en hoge kennisniveau. Voor optimale ondersteuning kiest u voor LinQhost.

LinQhost is ISO27001 gecertificeerd
LinQhost is NEN7510 gecertificeerd

Met Managed hosting van LinQhost de beste ondersteuning

LinQhost heeft zich gespecialiseerd in managed hosting. Niet zomaar updates installeren of een kopie van data maken. Nee, bij ons wordt over iedere stap zorgvuldig nagedacht.

Veiligheid en continuïteit staan bij ons voorop. Iets moet werken maar vooral blijven werken. De engineers bij LinQhost denken in iedere stap met u mee en zijn graag bereid tot het geven van advies t.a.v. ontwikkelingen, de prestaties en de continuïteit van uw websites en applicaties.

Het dienstenaanbod van LinQhost in combinatie met gecertificeerde engineers en een zeer bekwame servicedesk maakt dat onze klanten uitermate tevreden zijn over onze totale dienstverlening.

Extreem veilig, supersnel en altijd online!

4.9