Managed Plesk hosting

Het inrichten en beheren van een server moet snel en adequaat gebeuren. Uw tijd is kostbaar. Daarom leveren wij onze Plesk servers standaard met het Plesk controlepanel. Hiermee kunt u razendsnel webhostingpakketten aanmaken en beheren.

Wat is managed plesk hosting?

Het Plesk serversoftwarepanel geeft u de mogelijkheid om eenvoudig hostingpakketten aan te maken en te beheren. Bij beheer kunt u onder andere denken aan het aanmaken van databases, subdomeinnamen, email adressen enzovoort.

Onze Plesk servers zijn ideaal voor organisaties die snel willen schakelen bij het ontwikkelen en live zetten van websites en applicaties. Of ondernemingen die zelf meerdere websites in bedrijf hebben en dit op één serveromgeving willen hosten.

LinQhost biedt de Plesk servers volledig managed aan.

Wat zijn de specificaties van Plesk control panel?

Control panel voor Plesk

Het menu waarin u wijzigingen maakt heet het control panel. Hierin maakt u verschillende wijzigingen voor de opzet van uw website, e-mail, DNS, database en tussenpersoon account(s). Mocht u assistentie hierin nodig hebben dan komt het stukje ‘managed’ om de hoek kijken. Hierbij ondersteunen, verzorgen en assisteren wij u in de managed hosting van uw plesk omgeving.

(Eind) gebruiksvriendelijk voor Plesk

Plesk is een bijzonder gebruiksvriendelijk controlepanel. Plesk is zo opgesteld dat iedereen met weinig tot geen kennis van Plesk wijzigingen kan aanbrengen zoals hij of zij dit wil. Voor het gemak biedt het Plesk panel verder Add-ons en een software package manager aan van waaruit diverse applicaties worden geïnstalleerd. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan het installeren van een open source CMS als WordPress.

Zien is geloven. Daarom hebben wij een testserver voor u aangemaakt om een idee te krijgen bij wat Plesk precies is en wat het voor u kan betekenen. Gebruik de gegevens hieronder om in te loggen. 

Gebruikersnaam: admin

Wachtwoord: panel

Probeer plesk uit

Welke voordelen krijgt u met Plesk bij LinQhost

Managed service

Onze Plesk servers bieden wij managed aan. Wij verzorgen en beheren voor u de installatie, onderhoud, updates én beveiliging. Met onze 24/7 monitoring garanderen wij u een optimale werking van uw servers én Plesk. U kunt zich daarom focussen op wat belangrijk is; de ontwikkeling van uw bedrijf.

Plesk en security

U bent zorgvrij in het gebruik van onze servers qua veiligheid. Uniek is dat Plesk gebruik maakt van Security-Enhanced Linux (SELinux).  Met SELinux wordt hogere mate van veiligheid gegarandeerd, er worden extra veiligheidsprotocollen toegepast. Ook op nieuwe veiligheidsissues wordt adequaat ingespeeld en groot team van ontwikkelaars brengt regelmatige relevante security updates uit, waarmee u van de meest recente versies geniet.

Migratieservice van LinQhost

Uw huidige control panel is ingesteld naar uw wensen en benodigdheden. Het is om deze reden dat wij een migratieservice hebben zodat uw control panel en deze instellingen meegenomen kunnen worden naar Plesk LinQhost. Maakt u gebruikt van Directadmin, Cpanel, Confixx of Pro control panel, dan zetten wij deze moeiteloos om naar het Plesk control panel.

Sneller & geen kennis nodig

Dankzij een Plesk Control Panel kunt u sneller webprojecten af hebben, zonder dat u alle kennis bezit van de infrastructuur. U wordt volledig ondersteunt in alle kennis dankzij de experts van LinQhost. Daarnaast is het beheer van uw webservers stukken makkelijker. U kunt dit vanuit één interface zelfredzaam besturen.

Uw control panel wordt ingesteld naar wat u nodig bent

Wij leveren uw control panel af in de vorm wat voor u werkt. Er wordt afgestemd op uw wensen en benodigdheden. Wilt u graag in gesprek over Plesk, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

5.0
Reviews over onze Plesk oplossingen
Lees onze klantcases