Managed Plesk hosting

Het eenvoudig beheren van uw websites en/of die van uw klanten met het Plesk control panel.

 

Het Plesk serversoftwarepanel geeft u de mogelijkheid om eenvoudig hostingpakketten aan te maken en te beheren. Bij beheer kunt u onder andere denken aan het aanmaken van databases, subdomeinnamen, email adressen enzovoort.

 

Onze Plesk servers zijn ideaal voor organisaties die snel willen schakelen bij het ontwikkelen en live zetten van websites en applicaties of ondernemingen die zelf meerdere websites in bedrijf hebben en dit op één serveromgeving willen hosten.

LinQhost biedt de Plesk servers volledig managed aan.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
Een ideale oplossing voor Webbureau's en Digital Agency's die hun niet-maatwerk projecten goed, eenvoudig en snel willen beheren met ondersteuning van LinQhost

Snel websites aanmaken en beheren met plesk hosting

Het inrichten en beheren van een server moet snel en adequaat gebeuren. Uw tijd is kostbaar. Daarom leveren wij onze servers standaard met het controlepanel Plesk. Hiermee kunt u razendsnel webhostingpakketten, databases, e-mailadressen etc.. aanmaken en beheren. Plesk is wereldwijd marktleider en uitermate gebruiksvriendelijk. Ideaal dus voor u als webbureau of IT-bedrijf!

 

Managed service

Onze Plesk servers bieden wij managed aan: wij verzorgen en beheren voor u de installatie, onderhoud, updates én beveiliging. U hoeft zich niet meer druk te maken om backups van de server en de websites en/of webshops. Met onze 24/7 monitoring garanderen wij u een optimale werking van uw servers én Plesk.

Plesk en security

Ook qua veiligheid zit u goed met onze servers. Uniek is bijvoorbeeld dat Plesk gebruik maakt van Security-Enhanced Linux (SELinux). LinQhost zet SELinux in om een hogere mate van veiligheid te garanderen door he toepassen van extra veiligheidsprotocollen. Ook op nieuwe veiligheidsissues wordt adequaat ingespeeld: een groot team van ontwikkelaars brengt regelmatige relevante security updates uit.

 

Gebruiksvriendelijk

Plesk is een bijzonder gebruiksvriendelijk en fijn voor het oog werkend controlepanel. Voor het gemak biedt het Plesk panel verder Addons en een software package manager aan van waaruit diverse applicaties kunnen worden geïnstalleerd. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan het installeren van een opensource CMS als WordPress.

Zien is geloven. Waarom is juist Plesk voor u de uitkomst?

 

Om een indruk te krijgen van de meest gebruikte functionaliteiten en mogelijkheden van Plesk kunt u de demo bekijken:

 

Demo plesk panel
username: admin
ww: panel

Managed Plesk hosting bij LinQhost

Wij installeren en configureren uw server, we monitoren deze 24×7, maken backups en ondersteunen u waar nodig. Managed Plesk hosting van LinQhost omvat de ondersteuning die u nodig heeft om uw eigen werkzaamheden zo efficient mogelijk te kunnen uitvoeren.

Nieuw met Plesk?

Nieuwe software. Het kan lastig zijn om wegwijs te worden in gebruik met nieuwe software, zeker indien u mogelijk al jaren met een ander control panel werkt. De specialisten van LinQhost ondersteunen u wegwijs te worden en adviseren u om dit panel onderdeel te laten zijn van werkmethodiek. Zo krijgt u optimale ondersteuning in het wegwijs worden met Plesk.

Migratie vanaf andere control panels

LinQhost migreert uw websites en applicaties vanaf control panels als bijvoorbeeld Plesk, DirectAdmin, Cpanel, Confixx of Pro control panel met behulp van onze migratieservice.

Instellingen en configuraties blijven behouden, mogelijk met een aanpassing hier en daar. Ook in dit proces kunt u op van de expertise van LinQhost aan.

Wij hebben inmiddels vele migraties succesvol afgerond voor onze klanten, naar volle tevredenheid.

Kwaliteit & continuiteit gegarandeerd

We staan bekend om onze diengaande technische vakkennis, praktische aanpak en een open cultuur. Als managed hostingprovider hebben we ons gespecialiseerd in een aantal producten en diensten, waaronder het Plesk control panel.

LinQhost werkt dagelijks aan de verbetering van de dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheid en het up-to-date houden van de diensten. Onze servicedesk wordt geroemd om de hulpvaardigheid en hoge kennisniveau. Voor optimale ondersteuning kiest u voor LinQhost

LinQhost is ISO27001 gecertificeerd
LinQhost is NEN7510 gecertificeerd

Met Managed Plesk hosting gegarandeerd online

LinQhost heeft zich gespecialiseerd in managed hosting. Niet zomaar updates installeren of een kopie van data maken. Nee, bij ons wordt over iedere stap zorgvuldig nagedacht.

Veiligheid en continuiteit staan bij ons voorop. Iets moet werken maar vooral blijven werken. De engineers bij LinQhost denken in iedere stap met u mee en zijn graag bereid tot het geven van advies t.a.v. ontwikkellingen, de prestaties en de continuiteit van uw websites en applicaties.

 

 

Het Plesk control panel heeft een aantal unieke eigenschappen t.o.v. andere control panels in de markt waardoor wij het gebruik hiervan aanbevelen. Doelend op ondersteuning van security methodieken maar ook kijkend naar gebruiksvriendelijkheid en integraties met derden.

Het gebruik van Plesk wordt door onze klanten – vaak Digital agency’s en webbureau’s – dan ook als zeer prettig ervaren. Snel, efficient en daardoor tijd besparend.

 

5.0
Reviews over onze Plesk oplossingen
Lees onze klantcases