Voor wie?

Wij verzorgen managed hosting oplossingen op maat. Op deze manier is uw website of applicatie altijd toegankelijk en bereikbaar voor uw bezoekers. Via ons High Performance Webhosting platform nemen wij uw hosting proces uit handen. 

Wij werken voor verschillende grote (Enterprise) organisaties waaronder Randstad, TNO en Hypotheekadvies.

Digital agencies

U bent bezig met uw eigen methodes, configuraties en communicatie en wij zorgen hierbij voor de technische optimalisatie en ondersteuning. Een aanpak op maat, met uw behoeftes centraal.

Lees hier hoe wij dat doen.

Development teams

Wij nemen uw hosting proces uit handen zodat u kunt blijven focussen op de (door-)ontwikkeling van uw producten en diensten.

Wat krijgen development teams met Managed hosting van LinQhost?

  • Expertise.
  • Heldere verantwoordelijkheden.
  • Ondersteuning.
  • Datadog integratie.

Lees hier hoe wij dit voor u doen.

De betrouwbare partner voor u!

Grootbedrijven

Uw website of applicatie is snel en altijd toegankelijk. Onze High Performance Webhosting is hiervoor het antwoord. Wij nemen de technische zorg uit handen zodat u kunt blijven focussen op de dienstverlening.

 

Weten hoe wij dit doen? Lees hier verder.

Overheid

Als (semi-) overheid is het belangrijk om altijd beschikbaar te zijn. Uw website of applicatie moet drukte aankunnen terwijl alles vloeiend blijft verlopen voor bezoekers. Wij zorgen voor uw website of applicatie, waardoor deze altijd up-to-date is.

Lees hier hoe wij dat doen.

Zorg

U focust op de belangrijke taken in de zorg, wij nemen de hosting van uw website of applicatie uit handen. Met onze constante monitoring en support nemen wij de technische zorg van u over.

 

Lees hier hoe wij dit doen.

SaaS applicaties

Van een start-up naar een scale-up met uw SaaS dienst. Met een specialisatie in SaaS ondersteuning wordt u volledig ontzorgt in met de juiste diensten en de beste ondersteuning.

Lees hier hoe wij dit voor u doen.

Weten wat voor oplossingen wij bieden met managed hosting? Klik op de link hieronder!