LinQhost

LinQhost streeft naar een constante verbetering van onze dienstverlening en willen daarnaast onze klanten ook helpen bij het verder uitbreiden van hun eigen skills.

Onze missie: “Wij streven ernaar dat onze klanten vooruitstrevend zijn en blijven op het gebied van digitaal ondernemen.”

Wij willen onze klanten helpen bij het verder uitbreiden van hun eigen skills. En daarom zijn we met LinQhost Academy gestart! We bieden technische workshops aan onze klanten en relaties, met ieder event een onderwerp waar je echt iets aan hebt en zelfs het verschil mee kunt gaan maken.

LinQhost Academy

  • Deskundigheidsbevordering
  • Voor al onze klanten en relaties
  • Actuele en onderscheidende thema’s

Was u aanwezig bij de eerste LinQhost academy? We zijn erg benieuwd naar uw ervaring en we horen graag uw opmerkingen of suggesties onderaan deze pagina!

LinQhost Academy: Datadog – monitoring & analytics

Lees hier alles over onze eerste LinQhost academy met Datadog!

Monitoring en analytics software – waaronder o.a. APM – geeft inzicht in de performance van server, (applicatie) code en bijvoorbeeld log files. De correlatie tussen deze facetten is enorm belangrijk voor optimalisatie van uw applicatie(s) en het onderhouden hiervan. Steeds meer ondernemingen zijn met veel of constante releases aan hun software in de weer, maar hoe hou je de performance van het geheel in beeld? Datadog is monitoring & analytics software welke aanvullende ondersteuning biedt bij deze uitdagingen. Een high performance tool die u gaat helpen om uw applicaties naar een nog hoger niveau in de markt te zetten!

15 November 2019 vond onze eerste LinQhost academy plaats. In een workshop van anderhalf uur werden alle ins en outs gegeven over de performance monitoring tool Datadog. Bij deze workshop rijden twee technische specialisten van Datadog naar Groningen. Tijdens deze workshop besproken we de functionaliteiten en gaven we praktische tips over het gebruik van Datadog.
Bekijk hieronder onze academy!

LinQhost academy

Wij horen graag hoe we de LinQhost academy beter kunnen maken!