LinQhost introduceert LinQhost Academy!

LinQhost streeft naar een constante verbetering van onze dienstverlening en willen daarnaast onze klanten ook helpen bij het verder uitbreiden van hun eigen skills.

Onze missie: “Wij streven ernaar dat onze klanten vooruitstrevend zijn en blijven op het gebied van digitaal ondernemen.”

Wij willen onze klanten helpen bij het verder uitbreiden van hun eigen skills. En daarom zijn we met LinQhost Academy gestart! We bieden technische workshops aan onze klanten en relaties, met ieder event een onderwerp waar je echt iets aan hebt en zelfs het verschil mee kunt gaan maken.

LinQhost Academy

  • Deskundigheidsbevordering
  • Alleen voor klanten en relaties
  • 4 x per jaar
  • Actuele en onderscheidende thema’s
  • Kosten: Kick off is gratis. Daarna alleen kostprijs 0 tot 20 euro p.p.
Kick off: 15 november 2019!

 

LinQhost Academy: Datadog – monitoring & analytics

Monitoring en analytics software – waaronder o.a. APM – geeft inzicht in de performance van server, (applicatie) code en bijvoorbeeld log files. De correlatie tussen deze facetten is enorm belangrijk voor optimalisatie van uw applicatie(s) en het onderhouden hiervan. Steeds meer ondernemingen zijn met veel of constante releases aan hun software in de weer, maar hoe hou je de performance van het geheel in beeld? Datadog is monitoring & analytics software welke aanvullende ondersteuning biedt bij deze uitdagingen. Een high performance tool die u gaat helpen om uw applicaties naar een nog hoger niveau in de markt te zetten!

Op 15 november a.s. geven we u en/of uw developers in een workshop van 1,5 uur alle ins en outs van deze tool. Daarvoor laten we een technisch specialist van Datadog naar Groningen komen om u volledig bij te praten over de functionaliteiten en geven u handreikingen en praktische tips over het gebruik van Datadog.

Programma

14.00/14.30 Inloop
14.30/16.00 Kick off LinQhost Academy: Technische workshop Datadog
16.00/18.00 Officiële opening nieuwe kantoor LinQhost:
– optioneel voor als je nog een drankje en hapje wilt doen.

Meer info over Datadog kunt u vinden op https://www.datadoghq.com

Om de organisatie van LinQhost Academy en de catering volledig te kunnen verzorgen, is aanmelding noodzakelijk. Via onderstaande link kun je jezelf en/of collega’s voor 1 november aanmelden. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt (vol = vol).

Tot 15 november!