Java Hosting

Java is één van de meest veelzijdige programmeringstalen. Onze hosting experts hebben veel ervaring met het inrichten van maatwerk oplossingen voor Java projecten. U kunt zich door ons volledig laten ontzorgen voor wat betreft de hosting zodat u kan focussen op het doorontwikkelen van uw website, webshop of webapplicatie.

Wat kan Managed Java Hosting voor uw website doen?

Iedere applicatie heeft zijn eigen eigenschappen en benodigdheden. Daarom kijken wij vanaf dag één met u mee om de beste maatwerkoplossing voor u klaar te maken.

Java wordt veel gebruikt in combinatie met andere tools en technologieën. De hosting experts van LinQhost hebben hier veel ervaring mee. Op deze manier werken onze hosting experts met u samen om de beste prestaties te garanderen voor uw Java project.

Na de implementatie van uw maatwerk oplossing, houden wij uw omgeving aandachtig in de gaten aan de hand van monitoring. Hierdoor wordt de beste uptime voor uw Java website of applicatie gegarandeerd. 

Pieken in bezoekersaantallen zijn geen probleem bij LinQhost. Indien nodig kan er flexibel opgeschaald worden.

Waar focust Managed Java Hosting van LinQhost op?

Veiligheid:

LinQhost biedt een stabiel en veilig hosting platform voor uw Java website of applicatie. Wij zijn ISO27001b en NEN7510 gecertificeerd waardoor de veiligheid volgens protocol wordt gewaarborgd. Ook maken wij dagelijks back-ups van uw omgeving en kunnen schakelen tijdens incidenten.

Servicedesk:

Onze hosting experts zijn direct bereikbaar via de servicedesk van LinQhost. Onze experts staan direct voor u klaar met specialistische ondersteuning en denken altijd oplossingsgericht met u mee.

Service Level Agreement:

Met een Basic SLA / Supreme SLA 24/7 bieden wij u zekerheid over de bruikbaarheid van de managed hostingdiensten voor uw Java website of webshop. Meer informatie over onze service level agreements vindt u hier.

HPW:

De High Performance Webhosting platform staat voor u klaar om de beste performance te bieden aan de meest intensieve Java applicaties. Ons platform staat 100% voor u klaar om de beste performance en uptime te geven aan uw bezoekers.

 

Monitoring:

Onze maatwerk Managed Hosting oplossingen zijn inclusief het monitoren van uw serveromgeing. Op deze manier houden onze hosting experts uw site nauwlettend in de gaten om de beschikbaarheid en prestaties van uw website of webapplicatie te waarborgen.

Doorontwikkeling:

Na oplevering van uw maatwerk hostingomgeving zijn onze engineers dagelijks bezig om onze hosting platforms te verbeteren. Wij voeren proactief verbeteringen door voor uw hostingomgeving op het gebied van veiligheid, snelheid en stabiliteit.

Wat zeggen klanten over onze Managed Hostingdiensten?

Sjaak – Algemeen manager bij Nordique
“LinQhost is vanaf 2015 de hostingpartner voor Nordique. Door de jarenlange ervaringen met elkaar kunnen we met een gerust hart vertrouwen op de continuïteit..”

Monique – ICT Director – Randstad Groep Nederland
“Korte lijnen en een partner waar we op kunnen rekenen zijn voor Randstad van groot belang. We zijn erg content met de samenwerking die we met LinQhost hebben.”

Maurice – Directeur Shiftmanager
“De samenwerking tussen ons en LinQhost is al jaren een aanwinst voor onze organisatie. Zowel het meedenken op organisatorisch als technische deel heeft bijgedragen aan onze groei.”

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw Java project en vraag een gratis test aan.