Java Hosting

Gebruikt u Java als programmeertaal? LinQhost verzorgty en ondersteund uw java hosting platform volledig, zonder zorgen. 

Wat is Managed Java hosting?

Uw java platform draait op een server dat onderhoud en verzorging nodig is. Snelheid, stabiliteit en beveiliging moeten gewaarborgd worden zodat de ervaring voor uw klanten niet inkrimpt. Met managed hosting ontfermen wij ons over deze en meer zaken. Wij assisteren u bij problemen en denken mee in geschikte oplossingen. Door managed hosting hoeft u zich geen zorgen te maken over de performance van uw server. U wordt volledig ontzorgd zodat u zich kunt focussen op de doorontwikkeling van uw producten en diensten.

Waarom managed Java hosting interessant is voor uw bedrijf?

De technologie blijft zich telkens door ontwikkelen. Hierbij vragen de systemen om meer aandacht en kennis. Het optimaliseren van de snelheid, beveiliging en stabiliteit zal dus enige tijd van u vragen. U kunt dit uit handen laten nemen. Managed hosting zorgt ervoor dat uw online aanwezigheid optimaal blijft. Daarnaast kunt u assistentie verwachten waar het nodig is voor de performance van uw webapplicatie. Hierdoor maakt u meer tijd vrij voor zaken die belangrijker voor u zijn.

Wat zeggen klanten over onze Managed Hostingdiensten?

Sjaak – Algemeen manager bij Nordique
“LinQhost is vanaf 2015 de hostingpartner voor Nordique. Door de jarenlange ervaringen met elkaar kunnen we met een gerust hart vertrouwen op de continuïteit..”

Monique – ICT Director – Randstad Groep Nederland
“Korte lijnen en een partner waar we op kunnen rekenen zijn voor Randstad van groot belang. We zijn erg content met de samenwerking die we met LinQhost hebben.”

Maurice – Directeur Shiftmanager
“De samenwerking tussen ons en LinQhost is al jaren een aanwinst voor onze organisatie. Zowel het meedenken op organisatorisch als technische deel heeft bijgedragen aan onze groei.”

Waarom kiest u voor Java hosting bij LinQhost?

Constante monitoring voor Java hosting

Uw server stelt zichzelf constant bloot aan inkomend verkeer dat mogelijke schommelingen in de snelheid, stabiliteit en beveiliging kan geven. Om problemen voor te zijn zorgen wij voor een constante monitoring. Onze partnership met datadog zorgt ervoor dat wij fouten ontdekken voordat deze zich kunnen voordoen. Zo minimaliseren wij vormende problemen die schadelijk kunnen zijn voor Java.

Managed back-ups voor Java

Uw data blijft bewaard. Wij zorgen voor een systematische back-up waardoor wij de downtime van uw framework kunnen inperken.

24/7 calamiteiten desk

Een calamiteit moet snel opgelost worden. Dit moet niet afhangen van een tijd en dag. Bij LinQhost bent u 24 uur, 7 dagen per week verzekerd van assistentie door onze hosting experts.

Supersnelle en stabiele hosting voor Java Hosting

De klantervaring is belangrijk voor uw conversie. De snelheid en stabiliteit van uw Java framework staat in lijn met de klantervaring. Om deze reden zijn wij geïnvesteerd om de performance zo geoptimaliseerd mogelijk te krijgen. Niet alleen de klant ervaring, maar ook uw positionering in Google zal dit ten goede doen. 

Service level agreement

Wij vinden vrijheid belangrijk in onze samenwerkingen. Daarom bent u vrij om te kiezen in welke mate u beveiligd wilt worden. Onze service level agreement komt in 2 vormen; Basiq SLA en Supreme SLA 24/7. Om een goede keuze te maken geven wij meer informatie in onze SLA pagina.

Control panel voor Java

Sommige wijzigingen wilt u meteen doorvoeren zonder eerst met ons het gesprek aan te gaan. LinQhost geeft u een zelfredzaam control panel waarin wij u voorzien van een omgeving waarin u gemakkelijk wijzigingen, zoals DNS instellingen, kunt doorvoeren.

LinQhost, uw partner voor managed Java hosting.

Welk framework u ook heeft, LinQhost ontzorgt u van de optimaliatie en beveiliging van uw server. Samen kijken wij naar de mogelijheden voor de vorming hiervan. Heeft u wensen en benodigdheden die u graag met ons wilt bespreken? Dan willen we graag met u in contact komen.

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw Java project en vraag een gratis test aan.