Managed PHP hosting

Managed PHP hosting zorgt voor maatwerk oplossingen voor het hosting aspect van uw PHP applicaties. Maak daarom gebruik van onze High Performance Webhosting voor de beste performance oplossing voor uw PHP applicatie.

 

Wat is managed PHP hosting?

PHP hosting is hosting dat mogelijk wordt gemaakt door het lezen en executeren van de PHP programmeertaal. PHP is een populaire programmeertaal waarmee dynamische webpagina’s worden ontwikkeld. In de HTML code van de website wordt de PHP code verwerkt en wordt zichtbaar via hosting. Welke CMS programma u dus ook gebruikt, wij voorzien uw webapplicatie met managed hosting voor de verzorging, ondersteuning en assistentie zodat u zelf niets hoeft te doen.

Managed hosting houdt in dat uw complete hosting ondersteunt en verzorgd wordt door hosting experts. Hierdoor hoeft u zelf geen aandacht te geven aan het correct en veilig hosten van uw webapplicatie. Dit wordt door ons geregeld zodat u zich bezighoudt met taken in het belang van de ontwikkeling van uw bedrijf.

Wat zijn onze specificaties van PHP hosting?

Onze kennis van Content Management Systemen (CMS) en Frameworks kennen een groot veld aan programma’s. Uw wensen en benodigdheden zijn belangrijk voor uw hosting. Een strategie wordt gecreëerd om uw server van de juiste verzorging en ondersteuning te voorzien. Zo realiseren wij met PHP web hosting een optimaal resultaat en geven wij een up-time garantie van 99,99%. Mocht uw server toch onverhoopt problemen krijgen, dan schakelen wij snel door onze managed backups toe te passen.

Waarom kiest u voor PHP hosting bij LinQhost?

Supersnelle en stabiele hosting

Een goede hosting heeft niet alleen effect op de klantervaring die uw webapplicatie genereert, maar ook op de positionering in Google. Een snelle en stabiele hosting is van groot belang voor allerlei facetten. Dit realiseren wij door uw wensen en benodigdheden om te vormen naar een webapplicatie met de beste performance, specifiek ingedeeld voor u.

Constante monitoring

Via monitoring en alerts kunnen wij calamiteiten snel ontdekken en oplossen. Deze monitoring kunnen we ook verder optimaliseren. Door onze gold tier partnership met Datadog is het mogelijk om fouten in uw codering te ontdekken voordat deze opduiken. Hierdoor blijven wij constant op de hoogte van de performance van uw managed hosting oplossing.

HPW platform

Onze High Performance Webhosting platform staat klaar om uw PHP projecten te hosten. Op onze krachtige platform kunnen wij de beste prestaties waarborgen voor de meest intensieve websites of applicaties.

Managed backups

Een webapplicatie die offline is kan problemen geven aan de betrouwbaarheid van uw merk. Daarom hebben wij altijd managed back-ups klaarstaan om uw web-applicatie in zijn originele staat te krijgen. Zo blijft uw webapplicatie betrouwbaar en toegankelijk.

24/7 support

Een calamiteit komt nooit uit. Wij begrijpen dat de mogelijkheid van een calamiteit zich op elk moment kan voordoen. Daarom kunt u met een Supreme Service SLA 24/7 dag en nacht, de hele week bij ons terecht voor het verhelpen van uw calamiteiten. Uw webapplicatie moet simpelweg 24/7 bereikbaar zijn.

Control panel

De wijzigingen voor uw DNS (Domain Name System) hoort u zelf te kunnen wijzigen wanneer u dit wilt. Daarom heeft LinQhost een zelfredzaam control panel ontwikkeld voor zijn klanten. Met de control panel kunt u binnen enkele seconden zelf belangrijke wijzigingen doorvoeren zodat u efficiënt blijft.

Randstad kiest voor LinQhost

“Korte lijnen en een partner waar we op kunnen rekenen zijn voor Randstad van groot belang. We zijn erg content met de samenwerking die we met LinQhost hebben.”

Zijn wij jouw PHP hosting manager?

Maakt u gebruik van de programmeertaal PHP, zoals Yii, CakePHP of CodeIgniter en wilt u dit gehost hebben op een server van LinQhost? Kom dan gerust langs op kantoor of neem contact met ons op zodat wij samen kijken naar de beste oplossing voor uw situatie.