Managed PHP hosting

Voor al uw PHP gebaseerde web applicaties is managed hosting mogelijk. Maak daarom gebruik van onze High Performance Webhosting, voor de beste performance op het gebied van managed hosting. 

What is PHP hosting?

PHP web hosting is hosting dat mogelijk wordt gemaakt door het lezen en executeren van de PHP programmeertaal. Welk CMS programma u dus ook gebruikt, LinQhost voorziet uw web applicatie met Managed hosting voor de verzorging, ondersteuning en assistentie zodat u zelf niks hoeft te doen.

PHP hosting bij LinQhost

Managed hosting houdt in dat uw complete hosting ondersteund en verzorgt wordt door hosting experts. Hierdoor hoeft u zelf geen aandacht te geven aan het correct en veilig hosten van uw webapplicatie. Dit wordt door ons geregeld zodat u zich bezig houdt met taken in het belang van de ontwikkeling van uw bedrijf.

Wat zijn de specificaties van PHP hosting bij LinQhost

Onze kennis van Content Management Systemen (CMS) kent een groot veld aan programma’s. Uw wensen en benodigdheden zijn belangrijk voor uw hosting. Een strategie wordt gecreëerd om uw server van de juiste verzorging en ondersteuning te voorzien. Zo realiseren wij een optimaal resultaat en geven wij een up-time garantie van 99,99%. Mocht uw server toch onverhoopt problemen krijgen, dan schakelen wij snel schakelen door onze managed backups toe te passen.

Randstad kiest voor LinQhost

“Korte lijnen en een partner waar we op kunnen rekenen zijn voor Randstad van groot belang. We zijn erg content met de samenwerking die we met LinQhost hebben.”

Waarom kiest u voor PHP hosting bij LinQhost?

Constante monitoring

LinQhost is gold tier partner bij Datadog. Dit houdt in dat er constante monitoring is, met als voordeel in het voortijd ontdekken van komende problemen. Door deze partnerschap garanderen wij een up-time van 99,99%. U krijgt tijdig bericht van eventuele wijzigingen, zodat uw klanten naadloos gebruik kunnen maken van uw webapplicatie.

Managed backups

Een web applicatie die offline is kan problemen geven aan de betrouwbaarheid van uw merk. Daarom hebben wij altijd managed back-ups klaarstaan om uw web-applicatie in zijn originele staat te krijgen. Zo blijft uw betrouwbaar- en toegankelijkheid hoog.

24/7 Service

Een calamiteit komt nooit uit. Wij begrijpen dat de mogelijkheid van een calamiteit zich op elk moment kan voordoen. Daarom kunt u dag en nacht, de hele week bij ons terecht voor het verhelpen van uw calamiteiten. Uw webapplicatie moet simpelweg 24/7 bereikbaar zijn.

Supersnelle en stabiele hosting

Een goede hosting heeft niet alleen effect op de klantervaring die uw webapplicatie genereert, maar ook op de positionering in Google. Een snelle en stabiele hosting van is groot belang voor allerlei facetten. Dit realiseren wij door uw wensen en benodigdheden om te vormen naar een webapplicatie met de beste performance, specifiek ingedeeld voor u.

Service level agreement

U krijgt zelf de keuze in de mate van beveiliging. De ene webapplicatie is de ander niet, daarom bieden wij de vormen Basic SLA en Supreme SLA 24/7 aan. Dat zijn onze Service level agreements.

Control panel

De wijzigingen voor uw DNS (Domain Name System) hoort u zelf te kunnen wijzigen wanneer u dit wilt. Daarom heeft LinQhost een zelfredzaam control panel ontwikkeld voor zijn klanten. Met de control panel kunt u binnen enkele seconden zelf belangrijke wijzigingen doorvoeren zodat u efficiënt blijft.

LinQhost managed de hosting van uw PHP frameworks

Maakt u gebruik van het programmeertaal PHP en wilt u dit gehost hebben op een server van LinQhost? Kom dan gerust langs op kantoor of neem contact met ons op zodat wij samen kijken naar de beste oplossing voor uw situatie.