Digital agencies en Webbureaus

Managed hostingoplossingen op maat voor Digital Agencies en webbureaus. U wilt een passende oplossing voor uw bedrijf. Daar hoort een aanpak op maat bij, waarbij uw eisen en behoeftes centraal staan. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
Managed hosting voor standaardisatie, maar ook voor ieder project een maatwerk aanpak. LinQhost ondersteund tal van Digital agencies met de alledaagse vraagstukken en denkt mee in oplossingen.

Voor iedere Digital Agency of webbureau een oplossing

Elke Digital Agency of webbureau gebruikt verschillende content management systemen (CMS) en frameworks. Elk CMS en elk framework behoeft andere configuraties. LinQhost helpt u met elke configuratie en heeft dit beschikbaar voor u. 

Zo helpen wij vele organisaties met de beste performance en ondersteuning in combinatie met onze managed dienstverlening.

CMS systemen

Onze klanten gebruiken o.a.

Frameworks

Onze klanten gebruiken o.a.

Sterc kiest voor managed hosting van LinQhost

“LinQhost helpt Sterc kennis te verbreden en geeft ons door uitstekende, stabiele en veilige hostingoplossingen de mogelijkheid te richten op hetgeen waar we het beste in zijn; strategie en development”

Maatwerk voor uw digital agency/webbureau

Iedere organisatie heeft haar eigen (development) methodes, voorkeur voor configuraties en communicatie. De juiste technische optimalisatie en ondersteuning maakt hierbij het verschil.

Brede ondersteuning

Samenwerken houdt in dat we (het liefst) bij aanvang van projecten al meedenken over oplossingen. Samen kunnen we in kaart brengen welke development u wilt gaan doen en welke oplossingen hierbij passen.

Soms meedenken met uw business maar vaak ook in technische oplossingen. Dat is de kracht van een samenwerking met LinQhost!

Instellingen één keer doen.

Configuration management is een kracht van een organisatie als LinQhost. Een aanpassing hoeft door onze beheermethodes maar een keer doorgevoerd te worden en nieuwe oplossingen maken hier automatisch gebruik van. Een klein voorbeeld van efficientie en slagkracht die we samen bereiken.

Zekerheid van bereikbaarheid

Als webbureau of digital agency wilt u altijd bereikbaar zijn voor uw klanten en uiteraard de beste service leveren. Dit kan alleen met de best ondersteuning van een goede hostingpartij. Of het nu gaat om de Google Cloud, SaaS hosting, Plesk hosting of gewoon simpelweg uw e-mail instellen we helpen u graag met de juiste oplossing, zodat u altijd bereikbaar bent. 

Kwaliteit & continuiteit gegarandeerd

We staan bekend om onze diepgaande technische vakkennis, praktische aanpak en een open cultuur. Als managed hostingprovider hebben we ons gespecialiseerd in een aantal producten, diensten en het ondersteunen van onze klanten – bijvoorbeeld met een uiterst kundige servicedesk. Een echt maatwerk en managed hostingprovider! LinQhost werkt dagelijks aan de verbetering van de dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheid en het up-to-date houden van de diensten. De LinQhost servicedesk staat garant voor hulpvaardigheid en kennisniveau. Voor optimale ondersteuning kiest u voor LinQhost.

LinQhost is ISO27001 gecertificeerd
LinQhost is NEN7510 gecertificeerd
5.0
Reviews gegeven door digital agencies
Lees onze klantcases