Digital agencies en Webbureaus

Managed hostingoplossingen voor Digital agencies of Webbureaus bij LinQhost.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
Managed hosting voor standarisatie maar ook voor ieder project een maatwerk aanpak. LinQhost ondersteund tal van Digital agencies met de allerdaagse vraagstukken en denkt mee in oplossingen.

Voor ieder specialisme een oplossing

Digital Agencies of Webbureau’s gebruiken uiteenlopende content management systemen en frameworks. Voor ieder framework heeft LinQhost de beste configuraties beschikbaar.

Zo helpen wij vele organisaties met de beste performance en ondersteuning in combinatie met onze managed dienstverlening.

CMS systemen

Onze klanten gebruiken o.a.

Frameworks

Onze klanten gebruiken o.a.

Sterc kiest voor managed hosting van LinQhost

“LinQhost helpt Sterc kennis te verbreden en geeft ons door uitstekende, stabiele en veilige hostingoplossingen de mogelijkheid te richten op hetgeen waar we het beste in zijn; strategie en development”

Maatwerk voor iedere organisatie

Iedere organisatie heeft haar eigen (development) methodes, voorkeur voor configuraties en communicatie. De juiste technische optimalisatie en ondersteuning maakt hierbij het verschil.

Brede ondersteuning

Samenwerken houdt in dat we (het liefst) bij aanvang van projecten al meedenken over oplossingen. Samen kunnen we in kaart brengen welke development u wilt gaan doen en welke oplossingen hierbij passen.

Soms meedenken met uw business maar vaak ook in technische oplossingen. Dat is de kracht van een samenwerking met LinQhost!

Instellingen één keer doen.

Configuration management is een kracht van een organisatie als LinQhost. Een aanpassing hoeft door onze beheermethodes maar een keer doorgevoerd te worden en nieuwe oplossingen maken hier automatisch gebruik van. Een klein voorbeeld van efficientie en slagkracht die we samen bereiken.

Zekerheid van bereikbaarheid

U maakt afspraken met uw klanten en wilt zeker zijn dat u deze kunt nakomen. Voor Digital agencies en Webbureau’s staan wij 24×7 klaar in geval van calamiteiten.

Kwaliteit & continuiteit gegarandeerd

We staan bekend om onze diengaande technische vakkennis, praktische aanpak en een open cultuur. Als managed hostingprovider hebben we ons gespecialiseerd in een aantal producten, diensten en het ondersteunen van onze klanten – bijvoorbeeld met een uitsterst kundige servicedesk. Een echt maatwerk en managed hostingprovider! LinQhost werkt dagelijks aan de verbetering van de dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheid en het up-to-date houden van de diensten. Onze servicedesk wordt geroemd om de hulpvaardigheid en hoge kennisniveau. Voor optimale ondersteuning kiest u voor LinQhost.

LinQhost is ISO27001 gecertificeerd
LinQhost is NEN7510 gecertificeerd
5.0
Reviews gegeven door digital agencies
Lees onze klantcases