Laravel Managed Hosting

LinQhost biedt managed hosting voor Laravel webapplicaties. Met onze geoptimaliseerde hosting wordt uw Laravel website/applicatie extreem snel en veilig gehost.

Managed hosting voor uw Laravel web applicatie

Laravel hosting vraagt om een veilige structuur waardoor u onbezorgd kunt blijven doorontwikkelen. Managed hosting vraagt om een volledig 360 graden service waardoor uw applicatie de beste performance beleeft. De klantervaring van uw klanten geniet hierdoor een positieve impact.

Wat is Laravel hosting?

Laravel hosting houdt in dat de hosting is afgestemd op uw PHP framework. Laravel wordt gebruikt voor de doorontwikkeling van websites en applicaties. De hosting maakt uw PHP-applicaties beschikbaar online. Bij Managed Laravel hosting krijgt u extra ondersteuning, waardoor makkelijker kunt doorontwikkelen. Tevens is uw website of applicatie altijd in optimale vorm voor uw bezoekers. 

Waarom managed hosting voor Laravel belangrijk is

Klanten gaan uit van een applicatie dat vloeiend en snel werkt. Hosting zorgt voor een optimalisatie dat de performance verbeterd. Voor Laravel hosting kijken wij naar de wensen en benodigdheden en worden deze omgevormd tot een service dat het beste bij u past. U wordt volledig ontzorgt bij het hosten van uw webapplicatie. Dit houdt in dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de performance van uw website, daar houden wij ons constant mee bezig.

Wat krijgt u bij Managed Laravel Hosting van LinQhost

Laravel Hosting vraagt om een geoptimaliseerde server zodat uw webapplicatie volgens de beste performance draait. Onze constante monitoring zorgt voor een up-time score van 99,9%, dit betekent dat wij garant staan voor de stabiliteit van uw webapplicatie. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan? Dan staan onze hosting experts voor u klaar om oplossend mee te denken voor het beste resultaat. Uw bedrijf staat hierin centraal. 

BeepRoger kiest voor LinQhost

Beeproger ontwikkeld projecten veelal in Laravel waar het voor gecertificeerd is. LinQhost ondersteund met Managed Hosting uiteenlopende applicaties welke Beeproger voor hun klanten ontwikkeld.

Waarom kiest u voor Laravel Hosting bij LinQhost

Constante monitoring voor uw Managed Laravel Hosting

Door constante monitoring worden calamiteiten geminimaliseerd via ingestelde alerts. Wanneer het nodig is kunnen we door de partnership met Datadog de monitoring zelfs nog verder optimaliseren. Datadog stelt ons in staat om fouten te voorkomen door fouten op te sporen voordat ze mis gaan. Dit minimaliseert de kans  op calamiteiten enorm. 

Managed Back-ups voor Laravel webapplicatie

Voor alle Laravel webapplicatie worden back-ups gemaakt. Zo blijft altijd alle data bewaard. Zo blijft uw applicatie altijd in optimale vorm, ook wanneer fouten zich voordoen. Altijd online voor uw klanten is belangrijk.

24/7 Service voor uw Laravel webapplicatie

Is er een calamiteit en heeft u onze service nodig? Dan kunt u ons dag en nacht bereiken, 7 dagen per week. Onze calamiteiten desk wordt bemand door hosting experts die samen met u het probleem zo snel mogelijk oplossen.

Supersnelle en stabiele hosting voor Laravel webapplicatie

Managed hosting is meer dan een server vrijstellen voor uw gebruik. Onze hosting experts stellen de server in naar uw wensen en benodigdheden. Er wordt snelheid en stabiliteit gecreëerd waardoor de klant ervaring verbeterd. Lees hier meer over High Traffic hosting

Service level agreement van LinQhost

U wilt vrijheid in alle keuzes. Daarom bieden wij de mogelijkheid in de service level agreement. Kiest u voor een basic SLA of 24/7 SLA? Wilt u meer informatie over onze service level agreement, dan kunt u dit vinden op onze service level agreements pagina

Hoe kunt u verder

Bij elk server ontwerp ontdekken wij graag de wensen en benodigdheden van onze klanten. Daarom nodigen wij u graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor. Wilt u eerst naar de mogelijkheden vragen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen:

Test Laravel Hosting gratis!

Ervaar wat onze Managed Laravel Hosting voor uw webapplicatie doet.