SSL (TLS) certificaten

Een veilige vorm van gegevensuitwisseling. Samen met u zorgen wij voor een goede en veilige omgeving, dankzij TLS.

Wat zijn SSL (TLS) certificaten

De SSL/TSL certificaten zorgen voor de afscherming van verstuurde informatie. Dit kan informatie zijn afkomstig van het bedrijf of van uw klanten. Het versturen van informatie moet u doen in een beveiligde omgeving. Door een goede beveiliging kan de wijziging of acquisitie van informatie, door derden, voorkomen worden.

Waarom zijn SSL certificaten belangrijk

Het versturen van persoonsgegevens via internet brengt altijd risico’s met zich mee. Of we het nu over een eenvoudig contactformulier hebben, e-commerce applicaties waar klanten bestellingen doorvoeren met behulp van persoonsgegevens tot aan intranet en extranet applicaties. Één ding staat vast: u wilt dat gegevens standaard via een beveiligde (versleutelde) verbinding verstuurd worden. TLS (voorheen SSL) Certificaten bieden uitkomst, vooral voor commerciële bedrijven zijn deze certificaten onmisbaar.

Wat zijn de specificaties

Ons aanbod met betrekking tot SSL/TLS certificaten wordt verdeeld  in de volgende aspecten;

  • Standaard TLS certificaat voor een website of contactformulier.
  • Multi-domain TLS certificaat. Bijvoorbeeld voor verschillende subdomeinnamen. Het betreft een certificaat waar verschillende domeinnamen op naam van eenzelfde onderneming geregistreerd kunnen worden. Dit is vanaf 4 certificaten al een financieel interessante oplossing.
  • TLS wildcard. Bijvoorbeeld bij verschillende subdomeinnamen *.domeinnaam.ext.
  • EV (Extended Validation) TLS certificaat. Bekend van o.a. de groene balk in de browser van bijvoorbeeld uw bank. Het EV certificaat heeft een hogere mate van vertrouwen bij de klant/consument en daarmee in veel gevallen conversieverhogend.

Het verschil van een SSL certificaat bij LinQhost

Verzorging van de hele aanvraag

LinQhost regelt alles omtrent het aanvragen voor u. Uw focus blijft op datgene wat belangrijk is; de ontwikkeling van uw bedrijf.

Tijdig het contract verlengen

Onze constante monitoring zorgt ervoor dat wij tijdig wijzigingen opmerken. Er kan spoedig verlengd worden waardoor uw klanten uw website kunnen blijven bezoeken. 

Uitvoering van de installatie (indien server van LinQhost)

Maakt u gebruik van één van onze servers? Dan kunnen wij de installatie van de certificaten voor u uitvoeren.

Validatie van de gestelde eisen voor uw certificaat, allles goed werkt en veilig is

Zodra de installatie compleet is blijven wij uw certificaten monitoren. U bent verzekerd van goed werkende certificaten die aan alle eisen voldoen.

Leveren standaard een CAA record mee voor extra veiligheid.

Wij willen dat veiligheid centraal staat. Daarom passen wij het beleid toe om een CAA record op te nemen in de DNS van uw server. Zo voldoet u aan de wettelijk gestelde eisen voor uw certificaten.

Ook veilig gegevens via internet versturen en ontvangen? Neem nu contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk alle mogelijkheden betreffende SSL Certificaten.