Managed Shopware hosting

LinQhost is Shopware certified hosting partner.

LinQhost host uw Shopware op ons eigen High performance webhostingplatform (HPW). Ons high performance webhostingplatform  is gegarandeerd snel en bewezen super veilig. LinQhost heeft veel ervaring is het ondersteunen van Shopware aan organisaties en is daarmee uw ideale partner.

 

Probleemoplossing, meedenken in het proces van- en naar ontwikkeling en een sparringspartner. Onze klanten kiezen voor LinQhost vanwege een focus op een pro-actieve samenwerking.

Met Managed Shopware hosting van LinQHost blijft uw applicatie gegarandeerd online.

Ook benieuwd wat LinQhost voor uw organisatie kan betekenen?
Verschillende Shopware (certified) agency's vertrouwen inmiddels op de hosting expertise van LinQhost. Op het LinQhost HPW platform, de allersnelste shopware webshops, 24x7 monitoring en full-service ondersteuning. Dat is Shopware hosting bij LinQhost!

Waarom Shopware?

Het Shopware platform wordt door steeds meer Digital Agencies, web bureaus en online-organisaties omarmt voor de ontwikkeling van e-commerce applicaties. Shopware is de ideale oplossing voor een snel groeiend bedrijf, het geeft u de mogelijkheid om snel en makkelijk u groeipotentie te benutten.

Shopware is opensource en is daarmee interessant voor veel bedrijven. Ook is het eenvoudig om pagina’s in te delen, zijn er veel bestaande thema’s om direct mee aan de slag te gaan en u maakt met Shopping Experiences eenvoudig landing pages aan.

LinQhost ontwikkeld zelf geen websites met Shopware maar focused zich op het hosten ervan, wel hebben we een bestand van goede relaties – Agencies en zelfstandigen – die u kunnen helpen bij de (door)ontwikkeling van uw Shopware applicatie.

Shopworks kiest voor LinQhost

Enterprise partner van Shopware – Shopworks uit Utrecht –  is een van onze klanten die Shopware applicaties op de HPW servers van LinQHost heeft ondergebracht. Managed Shopware hosting van LinQhost is voor Agencies als Shopworks van groot belang. Ondersteuning, het kunnen sparren met een technische partner en vooral weten dat de de continuiteit is gegarandeerd.

Managed shopware hosting bij LinQhost

Kwaliteit & continuiteit gegarandeerd

We staan bekend om onze diengaande technische vakkennis, praktische aanpak en een open cultuur. Als managed hostingprovider hebben we ons gespecialiseerd in een aantal producten, diensten en het ondersteunen van onze klanten – bijvoorbeeld met een uitsterst kundige servicedesk. Een echt maatwerk en managed hostingprovider! LinQhost werkt dagelijks aan de verbetering van de dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheid en het up-to-date houden van de diensten. Onze servicedesk wordt geroemd om de hulpvaardigheid en hoge kennisniveau. Voor optimale ontzorging en ondersteuning kiest u voor LinQhost.

LinQhost is ISO27001 gecertificeerd
LinQhost is NEN7510 gecertificeerd
5.0

Download onze brochure

Meer informatie over wat LinQHost voor uw organisatie kan betekenen?