Managed Shopware Hosting

LinQhost is Shopware Hosting Partner van Nederland.

We hosten uw Shopware applicatie op ons eigen High Performance Webhostingplatform (HPW). Ons High Performance Webhostingplatform  is gegarandeerd snel en bewezen super veilig. We hebben veel ervaring in het ondersteunen van Shopware aan organisaties en zijn daarmee uw ideale partner.

 

Meedenken in het proces van- en naar ontwikkeling, probleemoplossend,  en een sparringspartner. Onze klanten kiezen voor LinQhost vanwege een focus op een pro-actieve samenwerking.

LinQhost Symfony Hosting gratis uitproberen?

Waarom Shopware?

Het Shopware platform wordt door steeds meer digital agencies, webbureaus en online organisaties omarmt voor de ontwikkeling van e-commerce applicaties. Shopware is de ideale oplossing voor een snel groeiend bedrijf, het geeft u de mogelijkheid om snel en makkelijk uw groeipotentie te benutten.

Shopware is opensource en is daarmee interessant voor veel bedrijven. Ook is het eenvoudig om pagina’s in te delen, zijn er veel bestaande thema’s om direct mee aan de slag te gaan en kan u met Shopping Experiences eenvoudig landing’s pages aanmaken.

LinQhost ontwikkeld zelf geen websites met Shopware maar focused zich op het hosten ervan. Wel hebben we een bestand van goede relaties – agencies en zelfstandigen – die u kunnen helpen bij de (door)ontwikkeling van uw Shopware applicatie.

Shopworks kiest voor LinQhost

Shopworks uit Utrecht (Enterprise partner van Shopware) is een van onze klanten die Shopware applicaties op de HPW servers van LinQHost heeft ondergebracht. Managed Shopware hosting van LinQhost is voor agencies als Shopworks van groot belang. Ondersteuning, het kunnen sparren met een technische partner en vooral weten dat de de continuiteit is gegarandeerd.

Managed Shopware hosting bij LinQhost

Kwaliteit & continuiteit gegarandeerd

We staan bekend om onze diengaande technische vakkennis, praktische aanpak en een open cultuur. Als managed hostingprovider hebben we ons gespecialiseerd in  het ondersteunen van onze klanten met bijvoorbeeld met een uitsterst kundige servicedesk. LinQhost werkt dagelijks aan de verbetering van de dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheid en het up-to-date houden van de diensten. Onze servicedesk wordt geroemd om de hulpvaardigheid en hoge kennisniveau. Voor optimale ontzorging en ondersteuning kiest u voor LinQhost.

LinQhost is ISO27001 gecertificeerd
LinQhost is NEN7510 gecertificeerd

Veel gestelde vragen

5.0