Managed Shopware Hosting

Voor een pro-actieve samenwerking voor uw shopware applicatie kiest u voor LinQhost. Onze managed hosting service stelt onze hosting experts tot uw beschikking. Door oplossend mee te denken, creëren wij een geoptimaliseerde server voor uw applicatie.

Verbeter de klantervaring voor uw klanten

Goede hosting voor uw Shopware website verbetert de snelheid en stabiliteit. De performance hangt af van efficiënte hosting. Onze hosting experts zijn ervaren en bekwaam om uw server in te richten naar uw wensen en benodigdheden. Als gold-tier partner van Datadog zijn wij in staat om fouten op te sporen voordat deze kenbaar worden op uw website. Al deze aspecten zorgen voor een betere klantervaring voor uw klant.  Lees hier ook meer over High Traffic hosting

Managed Shopware hosting bij LinQhost

Met onze diepgaande technische vakkennis, praktische aanpak en een open cultuur, heeft uw managed hosting partner u volledig ontzorgt. Onze hosting experts staan voor u klaar in het meedenken, oplossen en uitvoeren van wijzigingen. Zo verbetert u uw website of applicatie, klantenservice, bedrijfsprocessen en diensten dagelijks. Alles wordt ingezet om met behulp van onze servicedesk u alle hulp en ondersteuningen te bieden om zo te blijven groeien. 

Waarom kiest u voor Shopware managed hosting bij LinQhost?

Constante Monitoring

Door onze gold-tier partnership met Datadog zijn wij in staat om problemen te ontdekken voordat de problemen evolueren in calamiteiten. De constante monitoring helpt ons ook om tijdig wijzigingen aan te geven zodat uw klanten niks merken van een eventuele wijziging.

Managed Back-ups

Onverhoopt kan er altijd iets mis gaan. Onze hosting experts beseffen dat op elke situatie voorbereid moet worden. Daarom maken we geregeld back-ups van uw serverdata. Door back-ups kunnen wij snel handelen in geval van een calamiteit, zodat uw website weer klanten kan ontvangen.

24/7 Service

Een fout komt vaak op het moment dat u het niet verwacht. Daarom hebben wij een disaster & recovery protocol. Dit protocol zorgt ervoor dat wij 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar zijn voor elke calamiteit. Immers, kan een offline website inkomstenverlies betekenen.

Supersnelle en stabiele hosting voor Shopware

Uw posities in Google wordt onder andere bepaalt door uw hosting. Hoe sneller de beter en hoe beter deze werkt, hoe beter. Stabiele en snelle hosting is van belang. Zo geeft u een ervaring die optimaal is. LinQhost helpt u met de ervaring en expertise. En met onze communicatie garanderen wij de beste performance, stabiliteit en snelheid dat uw server te bieden heeft.

Service level agreement

Onze service level agreements geven u de mogelijkheid tot keuze in de beveiliging van uw applicatie. U kunt kiezen uit een basic SLA of 24/7 SLA beveiliging. Wat deze vormen voor u kunnen betekenen leest u op onze service level agreement pagina. 

Shopworks kiest voor LinQhost

Shopworks uit Utrecht (Enterprise partner van Shopware) is een van onze klanten die Shopware applicaties op de HPW servers van LinQHost heeft ondergebracht. Managed Shopware hosting van LinQhost is voor agencies als Shopworks van groot belang. Ondersteuning, het kunnen sparren met een technische partner en vooral weten dat de de continuiteit is gegarandeerd.

Linqhost, uw managed Shopware hosting partner

Bij Shopware managed hosting is de inventarisatie process van groot belang. Uw wensen en benodigdheden fungeren als de fundering voor uw Shopware server. Communicatie is zeer belangrijk. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan nodigen wij u graag op kantoor uit voor een kop koffie. Er kan ook contact met ons opgenomen worden.

Veel gestelde vragen