Managed Shopware Hosting

LinQhost is Shopware Hosting Partner van Nederland.

We hosten uw Shopware applicatie op ons eigen High Performance Webhostingplatform (HPW). Ons High Performance Webhostingplatform  is gegarandeerd snel en bewezen super veilig. We hebben veel ervaring in het ondersteunen van Shopware aan organisaties en zijn daarmee uw ideale partner.

 

Meedenken in het proces van- en naar ontwikkeling, probleemoplossend,  en een sparringspartner. Onze klanten kiezen voor LinQhost vanwege een focus op een pro-actieve samenwerking.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Waarom Shopware?

Het Shopware platform wordt door steeds meer digital agencies, webbureaus en online organisaties omarmt voor de ontwikkeling van e-commerce applicaties. Shopware is de ideale oplossing voor een snel groeiend bedrijf, het geeft u de mogelijkheid om snel en makkelijk uw groeipotentie te benutten.

Shopware is opensource en is daarmee interessant voor veel bedrijven. Ook is het eenvoudig om pagina’s in te delen, zijn er veel bestaande thema’s om direct mee aan de slag te gaan en kan u met Shopping Experiences eenvoudig landing’s pages aanmaken.

LinQhost ontwikkeld zelf geen websites met Shopware maar focused zich op het hosten ervan. Wel hebben we een bestand van goede relaties – agencies en zelfstandigen – die u kunnen helpen bij de (door)ontwikkeling van uw Shopware applicatie.

Shopworks kiest voor LinQhost

Shopworks uit Utrecht (Enterprise partner van Shopware) is een van onze klanten die Shopware applicaties op de HPW servers van LinQHost heeft ondergebracht. Managed Shopware hosting van LinQhost is voor agencies als Shopworks van groot belang. Ondersteuning, het kunnen sparren met een technische partner en vooral weten dat de de continuiteit is gegarandeerd.

Managed Shopware hosting bij LinQhost

Kwaliteit & continuiteit gegarandeerd

We staan bekend om onze diengaande technische vakkennis, praktische aanpak en een open cultuur. Als managed hostingprovider hebben we ons gespecialiseerd in  het ondersteunen van onze klanten met bijvoorbeeld met een uitsterst kundige servicedesk. LinQhost werkt dagelijks aan de verbetering van de dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheid en het up-to-date houden van de diensten. Onze servicedesk wordt geroemd om de hulpvaardigheid en hoge kennisniveau. Voor optimale ontzorging en ondersteuning kiest u voor LinQhost.

LinQhost is ISO27001 gecertificeerd
LinQhost is NEN7510 gecertificeerd

Veel gestelde vragen

LinQhost kijkt samen met u welke hostingoplossing het beste bij uw Shopware applicatie past.

Wij werken met veel verschillende partners en hebben hierdoor verschillende oplossingen die wij u kunnen aanbieden op onze high performance webhosting platform (HPW). Wij vinden het belangrijk om u de beste oplossing aan te kunnen bieden en denken graag met u mee om dit te kunnen realiseren. Het uitvragen en delen van informatie is hiervan van wezelijk belang.

Om het beste hostingspakket voor u te kiezen kijken wij bijvoorbeeld naar de grootte van uw website, de huidige of te verwachten bezoekers, koppelingen (met derden) en eventuele andere activiteiten of wensen. Neem voor meer informatie contact op met onze servicedesk via +31 (0)50 30 500 90 of ga naar www.linqhost.nl/contact/.

Krijg volledig inzicht in de performance van uw Shopware applicatie. Integreer samen met LinQhost, Datadog op uw Shopware platform. Met Datadog heeft u in één overzicht alle performance data van uw server, applicatie en log data. Datadog helpt u en uw applicatie(s) hiermee naar een hoger niveau. LinQhost is de eerste certified Datadog integration partner in Nederland.

Met het monitoren van uw server, applicatie en bijvoorbeeld logbestanden weet u real-time hoe uw applicatie presteert. U bent in staat om problemen te correleren aan andere gebeurtenissen en zo snel het pijnpunten op te sporen.

Maar ook indien u op dit moment problemen als traagheid, foutmeldingen of te weinig inzage ervaart kan Datadog een uitkomst zijn. Door de Datadog applicatie performance monitoring tool te koppelen aan uw server / applicatie kan snel data verzameld worden en begonnen worden met het opsporen van de problemen. Lees hier meer over Datadog en neem contact met ons op.

LinQhost legt samen met u afspraken vast over de service/dienstverlening in een Service Level Agreement (SLA). Wij bieden verschillende service level agreements aan voor het webhosten van uw Shopware website.

LinQhost heeft twee varianten voor wat betreft SLA overeenkomsten: Supreme support en Basiq support. In onze SLA documenten wordt uitgebreid omschreven welke service, dienstverlening en garanties u van ons mag verwachten.

Voor meer informatie over ons service level agreements kunt u kijken op www.linqhost.nl/service-level-agreement/ of neem meteen telefonisch contact met ons op via +31 (0)50 30 500 90.

U kunt uw Shopware applicatie gratis testen op het LinQhost HPW platform. Neem contact met ons op, en wij zullen een Shopware HPW server voor u configureren die u kunt testen op performance, snelheid en veiligheid.  Onze klanten kiezen ons high performance platform vanwege de razendsnelle Shopware webshops, super stabiel en uiterst veilig!

Ervaar het zelf en vraag hier meteen een testserver aan of bel +31 (0)50 30 500 90.

LinQhost helpt niet met het ontwikkelen van uw Shopware applicatie. Wij zijn een 100% hostingbedrijf en houden van focus. Wel hebben we een bestand van goede relaties – Agencies en zelfstandigen – die u kunnen helpen bij de (door)ontwikkeling van uw Shopware applicatie.

LinQhost verbindt graag bedrijven met elkaar en heeft een uitgebreid netwerk van diverse ontwikkelaars in Nederland.

 

Neem eens contact op met een van onze consultants via +31 (0)50 30 500 90 zodat wij u wellicht een aantal adressen/contacten kunnen geven waar u eens een kopje koffie mee kunt gaan drinken.

 

LinQhost maakt meerdere backups per dag van uw website en database(s). Deze back-ups wordt 5 dagen bewaard en op verzoek wordt er kostenloos maximaal één back-up per kalendermaand teruggezet.

Indien u bepaalde afwijkingen wenst van de standaard policy dan is dit mogelijk tegen een nader op te geven meerprijs. Voor meer informatie kijkt u op www.linqhost.nl/backup-sla/.

LinQhost werkt dagelijks aan het verbeteren van de veiligheid en helpt u met het veilig hosten van uw website!

LinQhost is bijvoorbeeld ISO27001 en  NEN7510 gecertificeerd, dit zijn erkende informatiebeveiliging standaarden.Voor meer informatie over onze certificeringen kunt u op onze site kijken www.linqhost.nl/over-ons/certificering/

 

PCI DSS

LinQhost helpt ook met PCI DSS. PCI staat voor Payment Card Industry. Deze organisatie is oorspronkelijk opgericht door de grote betaalkaartmaatschappijen en beheert verschillende beveiligingsstandaarden voor de betaalkaartindustrie.De belangrijkste hiervan is de Data Security Standard (DSS). PCI DSS is gecreëerd om creditcardfraude te voorkomen.Wij zetten verschillende methodieken in die ons securitybeleid ondersteunen. U kunt hierbij denken aan het PCI DSS protocol, OWASP richtlijnen en SCAP testing. Door deze methodieken te combineren met onze eigen methodieken realiseren wij extreem veilige hostingservers voor online applicaties met verschillende doelen. Wilt u hier meer over lezen kijk dan op www.linqhost.nl/pci-dss/.

LinQhost kan alle versies van Shopware hosten op ons HPW platform, zoals de Community Edition, Professional Edition maar ook de Enterprise Edition. Het maakt daarmee niet uit of of u de commerciele versie of de kostenloze versie van Shopware gebruikt.

Wel is het zo dat de gebruikte software, zoals bijvoorbeeld PHP versies up-to-date moeten zijn en voldoen aan de laatste standaarden. LinQhost gebruikt in principe geen end of live (EOL) software.

Voor meer informatie over de verschillende Shopware versies kunt u kijken op www.shopware.com

Jazeker, naast shared en dedicated Shopware hosting doet LinQhost juist ook aan maatwerk hosting!

Shopware wordt bij LinQhost veelal op een eigen HPW server gehost. Kijkend naar de maandelijkse kosten kan een uitgebreid shared hostingpakket soms oplossing zijn, de applicatie moet hier dan wel geschikt voor zijn. Indien een grote(re) webapplicatie, bijvoorbeeld met veel bezoekers, veel externe koppelingen of veel database mutaties een grotere set-up vereist, dan bieden we Shopware maatwerk hosting. U kunt dan denken aan combinaties van Loadbalancer, webserver(s), database clusters, etc…

Laat u informeren voor de mogelijkheden via www.linqhost.nl//contact/ of bel naar +31 (0)50 30 500 90.

LinQhost is shopware certified hosting partner. Hierdoor worden we getraind door Shopware, zijn we op de hoogte van de allerlaatste nieuws omtrent ontwikkelingen en verbeteringen, en zijn we in staat om de beste hostingoplossingen voor Shopware in te zetten. Meer info vindt u op;

www.shopware.com/en/partner/hosting/linqhost-managed-hostingdiensten/Shopware LinQhost hosting technology partner

Jazeker, onze deskundige medewerkers van LinQhost migreren supersnel uw applicatie naar ons high performance webhosting platform (HPW).

Iedere migratie heeft z’n eigen zaken om rekening mee te houden. Door onze ruime ervaring met het migreren van websites en applicaties kennen wij de kneepjes van dit vak. Een proefmigratie waarna alles goed getest wordt is een van de eerste stappen die we hierin nemen alvorens we in gezamelijkheid verder kijken naar het verloop van het migratietraject. We volgen stapsgewijs de afspraken die we gaan maken t.a.v. de migratie en doen dit samen met u of uw webontwikkelaar.
Heeft u meer vragen over de diensten die LinQhost aanbiedt tijdens en voor het migreren van uw Shopware applicatie? Neem dan contact op via www.linqhost.nl/contact/ of bel +31 (0)50 30 500 90!

SSL (TLS) certificaten zijn benodigd om een versleutelde verbinding tussen gebruiker/bezoeker en uw website te bewerkstelligen. LinQhost regelt het installeren en configureren van uw SSL certificaten.

Zoekmachines hechten dermate veel waarde aan het geconfigureerd hebben van een SSL certificaat dat wanneer je dit niet hebt, bezoekers de melding “onveilige website” zult krijgen. Dit levert niet alleen reputatie schade op wat betreft het vertrouwen van deze bezoeker, maar zorgt ook dat mensen een aankoop minder snel zullen vertrouwen en daarom wellicht niet bestellen. Het is daarnaast de taak van u als online bedrijf om de gegevens van uw klanten te beschermen middels een versleutelde verbinding. Kortom het is zeer belangrijk om een SSL certificaat actief te hebben.

LinQhost verzorgd de SSL certificaten op uw webapplicatie. Er zijn vele varianten SSL certificaten en we kijken samen met u naar het beste certificaat voor een gunstig tarief. Lees hier meer over SSL certificaten van LinQhost www.linqhost.nl/ssl-certificaten/.

Managed Shopware hosting van LinQhost neemt vele zorgen voor u weg. LinQhost zorgt voor het onderhoud door bijvoorbeeld platform updates, software en security updates en patch management.
Daarnaast monitoren wij uw server(s) en applicatie 24×7 en zijn we bereikbaar in geval van storingen of calamiteiten waar altijd een deskundige medewerker van LinQhost bereikbaar is. LinQhost zorgt voor de veiligheid van uw website door veel back-ups van uw website te maken en zet diverse security testing en protocollen in voor de continuiteitswaarborging. Hieronder kunt u een overzicht vinden van de werkzaamheden die LinQhost voor u uit handen neemt.

Wilt u meer weten over managed hosting van LinQhost? Neem contact op met onze klantenservice via +31 (0)50 30 500 90 of www.linqhost.nl/contact/.

 

5.0

Download onze brochure

Meer informatie over wat LinQHost voor uw organisatie kan betekenen?