LinQhost Managed Webhosting

Wilt u er zeker van zijn dat wij de juiste hosting oplossing hebben? Geen probleem! Wij kunnen dat veilig en gratis testen via een tryout server.

Vraag uw gratis test aan

Voordat we uw hostingomgeving kunnen testen via een tryout server, moeten we eerst inventariseren wat de beste oplossing is. Dit willen wij graag eerst met u afstemmen. Als u hieronder uw gegevens invult, dan nemen we z.s.m. contact met u op!

Managed hosting bij LinQhost

LinQhost ontzorgd de volledige opzet en nazorg van uw hosting server. Deze aanpak stelt ons in staat om uw server de meest optimale resultaten te behalen. U kunt hierdoor bezig met wat belangrijk is; uw bedrijf doorontwikkelen. 

We staan bekend om onze diepgaande technische vakkennis, praktische aanpak en een open cultuur. Als managed hostingprovider hebben we ons gespecialiseerd in een aantal producten en diensten met o.a. ons eigen High Performance Webhosting platform (HPW) en Google Cloud.

Daarnaast werken we dagelijks aan de verbetering van de dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheid en het up-to-date houden van de diensten. Onze servicedesk wordt geroemd om de hulpvaardigheid en het hoge kennisniveau. Voor optimale ondersteuning kiest u voor LinQhost.

Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 15 beoordelingen
js_loader

Dealer4Dealer kiest voor LinQhost

“LinQhost is sinds 2014 hostingpartner voor de diverse online applicaties die wij aanbieden aan onze klanten (SaaS). Wij vereisen kennis van zaken, maatwerk hosting oplossingen en uiterst veilige serveromgevingen. We ervaren keer op keer dat het prettig en (pro-actief) meedenkend communiceren is met LinQhost en zijn dan ook uitermate tevreden over de dienstverlening alsmede de stabiliteit en snelheid. Aanrader!”

Rene Albertema – Algemeen directeur bij Dealer4Dealer

Waarom kiest u voor Managed Hosting bij LinQhost

Constante Monitoring

LinQhost is gold-tier partner van Datadog. Hierdoor zijn wij in staat om aankomende problemen te ontdekken voordat ze zich voordoen. Door een constante monitoring houden wij uw applicatie draaiende. U kunt zich blijven focussen op de ontwikkeling van uw bedrijf.

Managed Back-ups

U hoeft zich geen zorgen te maken als er onverhoopt iets mis gaat. Wij zorgen voor een managed back-up van uw data. Zo handelen wij snel  zodat uw website zo snel mogelijk actief is. 

24/7 Service

Wij staan voor u klaar, niet alleen tijdens openingstijden. Onze disaster & recovery protocol is in het leven geroepen om in te grijpen wanneer u met een calamiteit zit. Gaat er iets mis? Onze hosting experts lossen het graag op.

Supersnelle en stabiele hosting voor Magento website

Uw positie op Google is mede afhankelijk van efficiënte hosting. Daarnaast zorgt een snelle en stabiele website voor een positieve klantervaring. Met deze kennis zorgen wij voor een optimale website waarmee uw omzet verhoogd wordt.

Service level agreement

U bepaalt de mate van beveiliging. Onze serivce level agreements bieden u de mogelijkheid om beschermd te worden in de graad waarmee u onbezorgd uw bedrijf kunt laten groeien. U kunt kiezen uit een basic SLA of 24/7 SLA beveiliging. Wat deze vormen voor u kunnen betekenen leest u op onze service level agreement pagina. 

Control panel

LinQhost heeft een zelfredzaam control panel gecreëerd zodat u zelf de DNS wijzigingen in hand heeft. Zo blijft u in controle van uw instellingen en richten wij op de optimalisatie van uw website.

Heeft u nog vragen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Mailen kan altijd!