Try-out server

Wilt u er zeker van zijn dat wij de juiste hosting oplossing hebben? Geen probleem! Wij kunnen dat veilig en gratis met u testen. Vraag hieronder uw gratis testserver aan.

Vraag uw gratis testserver aan!

Voordat we uw hostingomgeving kunnen koppelen aan een tryout server moeten we eerst inventariseren wat de beste oplossing is. Dit willen wij graag  met u afstemmen. Als u hieronder uw gegevens invult nemen we z.s.m. contact met u op!

Managed hosting bij LinQhost

LinQhost ontzorgt de volledige opzet en nazorg van uw hosting server. Deze aanpak stelt ons in staat om uw server de meest optimale resultaten te bieden. U kunt hierdoor bezig met wat belangrijk is; uw website/webapplicatie doorontwikkelen. 

We staan bekend om onze diepgaande technische vakkennis, praktische aanpak en een open cultuur. Als managed hostingprovider hebben we ons gespecialiseerd in een aantal producten en diensten met o.a. ons eigen High Performance Webhosting platform (HPW) en Google Cloud.

Daarnaast werken we dagelijks aan de verbetering van de dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheid en het up-to-date houden van de diensten. Onze servicedesk wordt geroemd om de hulpvaardigheid en het hoge kennisniveau. Voor optimale ondersteuning kiest u voor LinQhost.

Google-Beoordeling
4.7
Gebaseerd op 22 recensies
js_loader

Klantcases

Wij helpen organisaties met online ondernemen.

Waarom kiest u voor Managed Hosting bij LinQhost

Constante Monitoring

LinQhost is gold-tier partner van Datadog. Hierdoor zijn wij in staat om aankomende problemen te ontdekken voordat ze zich voordoen. Door een constante monitoring houden wij uw applicatie draaiende. U kunt zich blijven focussen op de ontwikkeling van uw bedrijf.

Managed Back-ups

U hoeft zich geen zorgen te maken als er onverhoopt iets mis gaat. Wij zorgen voor een managed back-up van uw data. Zo handelen wij snel  zodat uw website zo snel mogelijk actief is. 

24/7 Service

Wij staan voor u klaar, niet alleen tijdens openingstijden. Onze disaster & recovery protocol is in het leven geroepen om in te grijpen wanneer u met een calamiteit zit. Gaat er iets mis? Onze hosting experts lossen het graag op.

Supersnelle en stabiele hosting

Een snelle en stabiele website zorgt voor tevreden bezoekers en een positieve klantervaring. Met onze configuraties zal uw website optimaal functioneren.

Service level agreement

U bepaalt de mate van beveiliging. Onze serivce level agreements bieden u de mogelijkheid om beschermd te worden in de graad waarmee u onbezorgd uw bedrijf kunt laten groeien. U kunt kiezen uit een basic SLA of 24/7 SLA beveiliging. Wat deze vormen voor u kunnen betekenen leest u op onze service level agreement pagina. 

Control panel

LinQhost heeft een zelfredzaam control panel gecreëerd zodat u zelf de DNS wijzigingen in hand heeft. Zo blijft u in controle van uw instellingen en kunt u snel schakelen wanneer u iets wil wijzigen of toevoegen.

Heeft u nog vragen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Mailen kan altijd!