Django Hosting

Voor het (door)ontwikkelen van uw eigen webapplicatie in Django staat LinQhost voor u klaar. Met onze Managed Hosting creëren wij een hosting oplossing dat aansluit op de specificaties van uw web applicatie. Hiermee garanderen wij de beste performance en veiligheid voor uw Django project.

Lees verder ↴


 

LinQhost biedt de beste Managed Hosting omgeving aan voor Django webapplicaties!

Wij nemen de eigenschappen van uw project en maken een maatwerk oplossing dat het beste bij uw wensen past. Zo kunnen wij een ervaring garanderen wat uw Django project ten goede komt.

Onze gerichte Django maatwerk biedt:

Van begin tot eind kijken wij met u mee, om de hosting prestaties van uw project te waarborgen

De ontwikkeling van onze hosting platform is belangrijk. Daarom focussen wij dagelijks op het innoveren van onze platforms zodat wij u beter kunnen ondersteunen.

Heeft u plannen om op te schalen? Geen zorgen, LinQhost groeit met u mee zodat we de beste performance en veiligheid leveren, op welke schaal u dat wenst.

De hosting experts hebben veel ervaring met het hosten van verschillende Frameworks waaronder Django. Deze ervaring passen wij toe om de beste maatwerk hosting oplossing voor uw Django project klaar te maken.

 

Onze focus voor uw Django project ligt op

Geoptimaliseerde Django hosting:

Met Managed Hosting voor Django maakt u gebruik van het meest geoptimaliseerde hosting omgeving voor uw Django project. Wij houden uw hosting omgeving 24/7 in de gaten. Hierdoor kan LiNQhost de beste prestaties waarborgen voor uw website of webapplicatie.

Overzichtelijke control panel:

Onze control panel geeft u complete toegang tot de gegevens van uw server omgeving. Hierop worden alle benodigde gegevens transparant weergegeven zodat u zelf inzicht krijgt in de performance van uw omgeving.

Dagelijkse back-ups:

Dagelijks maakt LinQhost back-ups van uw Django hosting omgeving. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunnen wij ten alle tijden dit herstellen met een back-up.

Veiligheid:

LinQhost prijst zichzelf op de veilige hosting omgeving voor uw Django project. Door gebruik te maken van verschillende functies, zoals two-factor authenticatie, IP blokkering en SELinux, waarborgen wij de veiligheid en garanderen wij een optimale Django omgeving.

Persoonlijk gerichte service:

Een persoonlijk gerichte service is waar LinQhost voor staat. Dit houdt in dat u direct met onze hosting experts in contact wordt gebracht door onze servicedesk.

Service Level Agreement:

Een basic SLA of Supreme SLA 24/7 biedt zekerheid voor uw Django webapplicatie. Hiermee kunnen wij de mogelijke ondersteuning bieden op het niveau waar u voor kiest. Meer informatie over onze service level agreement vindt u hier.

Wat onze klanten zeggen:

Rene – Algemeen directeur bij Dealer4Dealer “LinQhost is sinds 2014 hostingpartner voor de diverse online applicaties die wij aanbieden aan onze klanten (SaaS). Wij vereisen kennis van zaken…”

Monique – ICT Director – Randstad Groep Nederland “Korte lijnen en een partner waar we op kunnen rekenen zijn voor Randstad van groot belang. We zijn erg content met de samenwerking die we met LinQhost hebben.”

Maurice – Directeur Shiftmanager “De samenwerking tussen ons en LinQhost is al jaren een aanwinst voor onze organisatie. Zowel het meedenken op organisatorisch als technische deel heeft bijgedragen aan onze groei.”

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw Django project en vraag een gratis test aan.


 

Veelgestelde vragen: