Django Hosting

Uw Django website verdient de beste hosting. Laat de hosting uit handen nemen door LinQhost, uw managed hosting partner voor een optimale performance.

Wat is managed hosting voor Django?

Uw Django website heeft een domein en server nodig om bereikbaar te zijn voor uw klanten. Wat uw klanten op uw website doen, kan effect hebben op de performance en beveiliging op uw website. Het is daarom van uiterste belang dat uw server onderhoud en verzorging krijgt zodat uw klanten de beste ervaring beleven op uw website. De optimalisatie, verzorging en onderhoud kost tijd. LinQhost neemt dit uit handen zodat u bezig kunt blijven met de doorontwikkeling van uw producten en diensten.

Waarom managed Django hosting interessant is voor uw bedrijf?

Een stabiele en snelle server is belangrijk. De klantervaring wordt gebaseerd op de interactie met uw communicatiekanalen, waaronder uw Django website. Veel onderzoeken wijzen uit dat een goede klantervaring leidt tot een hogere conversie. Daarnaast zal Google een geoptimaliseerde server belonen door de website hoger te plaatsen in Google zelf. U hebt belangrijke zaken aan uw hoofd en de optimalisatie van de website prestaties is een dagelijkse taak op zich. U doet er daarom goed aan door uw hosting te outsourcen. Wij pakken dit in zijn totaliteit voor u op. Lees hier meer over managed hosting.

Wat mag u verwachten van Managed Django hosting bij LinQhost?

LinQhost ontneemt het hele hosting proces. De 360 graden aanpak zorgt niet alleen voor een geoptimaliseerde performance, maar ook voor een optimale beveiliging. Wij stemmen de specificaties aan naar uw wensen en benodigdheden. Daarmee blijft u de architect van uw server omgeving, maar zullen wij dagelijks ons bezighouden met de monitoring, verzorging en onderhoud van uw server.

Wat zeggen onze klanten over onze Managed Hostingdiensten?

Rene – Algemeen directeur bij Dealer4Dealer
“LinQhost is sinds 2014 hostingpartner voor de diverse online applicaties die wij aanbieden aan onze klanten (SaaS). Wij vereisen kennis van zaken…”

Monique – ICT Director – Randstad Groep Nederland
“Korte lijnen en een partner waar we op kunnen rekenen zijn voor Randstad van groot belang. We zijn erg content met de samenwerking die we met LinQhost hebben.”

Maurice – Directeur Shiftmanager
“De samenwerking tussen ons en LinQhost is al jaren een aanwinst voor onze organisatie. Zowel het meedenken op organisatorisch als technische deel heeft bijgedragen aan onze groei.”

Wat zijn de voordelen van managed Django hosting bij LinQhost?

Constante monitoring voor managed Django Hosting

Elk moment kan er iets veranderen in de belasting van uw server. Wij moeten daarom altijd kunnen schakelen. Door onze gold-tier partnership met Datadog zijn wij op de hoogte van fouten voordat deze zich kunnen voordoen. Zo krijgen uw klanten de beste ervaring. 

Managed back-ups voor Django

Een backup kan een downtime exponentieel verlagen. Om deze reden maken wij systematisch managed back-ups. Gaat er onverhoopt iets mis, dan kunnen wij snel een back-up inzetten zodat uw klanten zo snel mogelijk uw Django website kunnen bezoeken.

24/7 calamiteiten desk

Een calamiteit wil niemand, toch komen ze voor. Hier kan helaas niemand zich tegen beschermen. Wat wij kunnen doen is klaarstaan wanneer een calamiteit zich voordoet. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar in het geval van een calamiteit.

Supersnelle en stabiele website

Onze high performance webservers hebben unieke eigenschappen. De servers zijn extreem veilig, supersnel, uiterst stabiel en altijd online! Dit doet de klantervaring en plaatsing in Google ten goede. Wij beschikken over een uiterst sterke loadbalancing waardoor de kwaliteit niet zal minderen in het geval van overbelasting op uw site. Lees hier meer over High Traffic hosting

Service level agreement

Onze service level agreements geven u keuze in de service die u van ons mag verwachten. Dit verschilt per bedrijf en wij vinden daarom de vrijheid in keuze belangrijk. Onze pakketten komen in de vormen basiq SLA en 24/7 supreme SLA.

LinQhost, uw partners voor Managed Django hosting?

Wij verzorgen uw server en houden de prestaties geoptimaliseerd. Uw wensen en benodigdheden zijn belangrijk voor de vormgeving van uw server. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, bel ons of kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie.

Veelgestelde vragen:

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw Django project en vraag een gratis test aan.