Django Hosting

Bent u bezig om uw eigen webapplicaties te (door)ontwikkelen in Django en zoekt u hiervoor een hosting provider? Dan staat LinQhost voor u klaar met Managed Hosting voor uw Django project. Wij creëren een hosting oplossing op maat voor de specificaties van uw web applicatie. Hiermee krijgt u de beste performance en veiligheid voor uw applicatie.

Lees verder ↴


 

LinQhost biedt de beste Managed Hosting omgeving aan voor Django webapplicaties!

Wij nemen de eigenschappen van uw project en maken een maatwerk oplossing die het beste bij uw eisen past. Met onze maatwerk gerichte oplossing weten wij op de beste performance voor uw project, zodat u de beste ervaring krijgt van onze Managed Hosting voor Django.

Onze gerichte Django maatwerk biedt:

Van begin tot eind kijken wij met u mee, om de hosting prestaties van uw project te waarborgen

Ontwikkeling van onze hosting platform, is bij LinQHost belangrijk. Daarom focussen onze hosting experts, dagelijkst op de verbetering van onze platforms. Hiermee verbeteren wij de veiligheid en snelheid, zodat uw Django project altijd de beste omgeving gebruikt die wij kunnen bieden.

Het opschalen van uw hosting omgeving is geen probleem, want LinQhost groeit met u mee.

De hosting experts hebben veel ervaring met het hosten van verschillende Frameworks waaronder Django. Deze ervaring passen wij toe om de beste maatwerk hosting oplossing voor uw Django project klaar te maken.

Onze focus voor uw Django project ligt op

Geoptimaliseerde Django hosting:

Met Managed Hosting voor Django maakt u gebruikt van de best geoptimaliseerde hosting omgeving voor uw Django project. Wij houden uw hosting omgeving 24/7 in de gaten, om de beste hosting prestaties te waarborgen voor uw website of webapplicatie.

Overzichtelijke control panel:

U heeft toegang tot de gegevens van uw server omgeving via onze control panel. Hierop worden alle benodigde gegevens overzichtelijk weergegeven, zodat u de performance van uw omgeving kunt inzien.

Dagelijkse back-ups:

dien er onverhoopt iets is misgegaan kunnen we te allen tijde een back up terug plaatsen. Daarom maken wij dagelijkse back-ups van uw Django hosting omgeving.

Veiligheid:

LinQhost is trost op onze superveilige hosting omgeving voor uw Django project. Wij maken gebruik van verschillende functies om de veiligheid van uw hosting omgeving te garanderen. Een paar veiligheidsfuncties die wij gebruiken zijn: two- factor authenticatie , IP blokkering en SELinux.

Persoonlijk gerichte service:

Bij LinQhost is onze service persoonlijk gericht. Hierdoor is onze servicedesk bemand door onze hosting experts, zodat u direct in contact wordt gebracht met onze experts.

Service Level Agreement:

Met een Basic SLA / Supreme SLA 24/7 bieden wij u zekerheid over de bruikbaarheid van de managed hostingdiensten voor uw Django webapplicatie. Meer informatie over onze service level agreements vindt u hier.

Wat onze klanten zeggen:

Rene – Algemeen directeur bij Dealer4Dealer “LinQhost is sinds 2014 hostingpartner voor de diverse online applicaties die wij aanbieden aan onze klanten (SaaS). Wij vereisen kennis van zaken…”

Monique – ICT Director – Randstad Groep Nederland “Korte lijnen en een partner waar we op kunnen rekenen zijn voor Randstad van groot belang. We zijn erg content met de samenwerking die we met LinQhost hebben.”

Maurice – Directeur Shiftmanager “De samenwerking tussen ons en LinQhost is al jaren een aanwinst voor onze organisatie. Zowel het meedenken op organisatorisch als technische deel heeft bijgedragen aan onze groei.”

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw Django project en vraag een gratis test aan.


 

Veelgestelde vragen: