ModX Managed Hosting

Uw online onderneming krijgt een boost met een snelle MODX. LinQhost verzorgt, onderhoudt en optimaliseert uw server.

Wat is managed MODX hosting?

Hosten gaat verder dan een domeinnaam op een server beschikbaar stellen. De snelheid, veiligheid en stabiliteit van uw webpagina hebben een grote rol bij het succes van uw website, webshop of web applicatie. LinQhost neemt deze taken uit handen en optimaliseert de performance van uw server, implementeert krachtige beveiliging en ondersteunt uw team in vragen of verbeterpunten van uw MODX website.

Waarom managed hosting voor MODX interessant is voor uw bedrijf?

Bestaande systemen kunnen meer, maar worden complexer. Hierdoor nemen risico’s toe en de verantwoordelijkheid ook. Managed hosting  verzorgt het onderhoud, optimalisatie en verzorging. Zo kunt u bezig blijven met de ontwikkeling van producten en diensten.

Wat mag u verwachten bij managed MODX hosting bij LinQHost?

Bij managed MODX hosting ontzorgen wij het complete process, van begin tot einde, voor het hosten van uw website. LinQhost heeft getrainde engineers die u assisteren in het meedenken en oplossen van uw problemen. U houdt de focus op wat belangrijk is; het doorontwikkelen van uw bedrijf, wij doen de rest.

Wat zijn de voordelen van Managed MODX hosting bij LinQhost?

Constante monitoring voor MODX

Voorkomende fouten worden geminimaliseerd door onze constante monitoring. Als bijvoorbeeld uw website het toenemende verkeer niet meer aan kan, wordt er een signaal verstuurd. Dit kan dankzij onze partnership met Datadog, hierdoor kunnen we fouten opsporen voordat ze zich voordoen. Ideaal om uw website altijd toegankelijk te houden voor uw klanten.

Managed back-ups voor MODX

Wij moeten in elke situatie snel handelen, daarom staan er altijd managed back-ups klaar zodra er onverhoopt iets mis gaat. Hierdoor is uw website zo snel mogelijk actief en bereikbaar voor uw klanten.

24/7 calamiteiten desk voor MODX Hosting

Een calamiteit doet zich altijd op vervelende momenten voor. Ongeacht welk moment dit is, staan onze hosting experts voor u klaar. Onze disaster & recovery protocol is in het leven geroepen zodat wij elk moment van de dag, de hele week bereikbaar zijn om uw website in orde te krijgen na een calamiteit.

Supersnelle en stabiele hosting voor MODX Hosting

De beste ervaring voor uw klanten staat centraal voor uw website. Daarom is het belangrijk om tijd en aandacht te geven aan uw website. De hosting experts kijken altijd hoe uw website het beste kan presteren. Hiermee verbetert u de klantervaring en zelfs uw posities in Google.

Service level agreement

Onze service level agreement bestaat uit 2 vormen. Basiq SLA of Supreme SLA 24/7. U kiest zelf voor de mate van beveiliging voor uw MODX website. Wat deze pakketten inhoudt kunt u vinden op onze SLA pagina.

LinQhost, uw partner voor MODX managed hosting

Het is belangrijk dat wij precies weten wat uw wensen en benodigdheden zijn. Deze informatie wordt gebruikt voor het vormen van uw server. Heeft u vragen of wilt u een hosting expert spreken over MODX hosting mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.