Drupal hosting

LinQhost biedt de beste maatwerkoplossingen voor Drupal met een persoonlijk gerichte aanpak.Wij kijken met u mee om de beste hosting omgeving in te richten die bij uw Drupal website past. Met managed hosting voor Drupal van LinQhost krijgt u de beste performance uit onze maatwerk oplossing. Zodat u zonder problemen meer tijd kunt besteden aan uw website of bedrijf.

Lees verder ↴


 

Wat LinQhost managed hosting voor uw drupal website betekend:

Met managed hosting van LinQhost nemen wij de hosting en serveronderhoud van u over. De server management van uw website wordt dan ondergebracht bij onze hosting experts. Vervolgens maken onze hosting experts een maatwerk hosting oplossing die aansluit op de eigenschappen van uw website. Met deze maatwerkoplossing garanderen wij de beste performance en stabiliteit voor uw Drupal website.

Wat u van onze maatwerk oplossingen kunt verwachten:

Van begin tot het eind van uw project staan wij garant voor de performance van uw Drupal website of applicatie, waarbij wij blijven optimaliseren zodat u geruisloos uw project aangaat.

Optimale performance en veiligheid is heel belangrijk voor de hosting omgeving van uw project. Daarom worden alle projecten gehost binnen onze eigen database en hosting platform.

Het opschalen van uw Drupal project is geen probleem. Probleemloos kunt u het project uitbreiden door meer server ruimte aan te vragen.

Onze hosting experts zijn ervaren in het hosten van Drupal websites. Deze uitgebreide kennis wordt toegepast om de beste hosting omgeving te creëren voor uw Drupal project.

Waar LinQhost zich op focust voor uw Drupal website:

Geoptimaliseerde Drupal hosting:

Met Managed Hosting voor Drupal maakt u gebruik van het meest geoptimaliseerde hosting omgeving voor uw project. Wij houden uw hosting omgeving 24/7 in de gaten, waardoor LinQhost de beste hosting prestaties kan waarborgen voor uw website of webapplicatie.

Stabiele en snelle Drupal hosting:

Uw hosting omgeving wordt ingericht op basis van onze maatwerk oplossing. Hieronder verstaan wij de wensen en behoeften van onze klant, gevormd door onze hosting experts. Zo verzekeren wij de meest stabiele en snelle server omgeving voor uw Drupal website.

Managed backups:

Wij maken dagelijks automatische back-ups van uw server omgeving. Indien er onverhoopt iets misgaat met uw server, kunnen wij altijd een back-up terugzetten.

Veiligheid:

LinQHost biedt de veiligste hosting omgeving aan voor uw Drupal website. De veiligheid van onze hosting omgeving wordt gegarandeerd door vele veiligheidsfuncties en protocollen. Daarnaast zijn onze hosting experts altijd bezig om de server veiligheid te verbeteren en innoveren.

Persoonlijk gerichte service:

Bij LinQhost vinden wij persoonlijk gerichte service belangrijk. Daarom willen wij een directe connectie tussen klant en hosting expert. Door deze opzet helpen wij onze klanten op een zeer efficiënte manier.

Service Level Agreement:

Een basic SLA of Supreme SLA 24/7 biedt zekerheid voor uw Drupal project. Hiermee kunnen wij de mogelijke ondersteuning bieden op het niveau waar u voor kiest. Meer informatie over onze service level agreement vindt u hier.

Wat onze klanten zeggen:

Jaap – Mede-eigenaar WiQhit “WiQhit en LinQhost delen hun Groningse roots. Robert en zijn team kwamen bij de eerste kennismaking al eerlijk, integer, transparant en behulpzaam over…”

Eric – Oprichter en CEO van EDC Retail “De ervaring met LinQhost als managed hosting partner van alle online-systemen is buitengewoon prettig te noemen..”

Maurice – Directeur Shiftmanager “De samenwerking tussen ons en LinQhost is al jaren een aanwinst voor onze organisatie. Zowel het meedenken op organisatorisch als technische deel heeft bijgedragen aan onze groei.”

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw Drupal project en vraag een gratis test aan.