Drupal Hosting

Voor een pro-actieve samenwerken met uw Drupal applicatie, kiest u voor LinQhost. Met onze hosting oplossingen staan onze experts tot uw beschikking. Door oplossend mee te denken creëren wij de optimale server voor uw applicatie.

Wat is hosting voor Drupal?

Drupal hosting is afgestemd en geoptimaliseerd voor uw Drupal applicatie/website. Uw applicatie/website wordt geoptimaliseerd, zodat uw klanten de beste ervaring op uw website krijgen. Bij Managed hosting wordt u geassisteerd en staan experts voor uw klaar bij problemen. LinQhost verzorgt de ondersteuning en onderhoud van uw servers. Zo blijven deze op de beste performance draaien, zodat u zich kunt blijven focussen op de ontwikkeling van uw bedrijf, wij regelen de rest. 

Het belang van Managed hosting voor Drupal.

De snelheid van uw website is van groot belang voor uw bezoekers. Een seconde vertraging kan het verschil betekenen tussen de aankoop bij uw winkel of dat van uw concurrent. De snelheid wordt verbeterd door managed hosting. Optimalisatie, beveiliging en ondersteuning zorgen voor een betere ervaring en plaatsing op Google.

Kortom, uw omzet reageert positief op de juiste hosting. Door deze aanpak ontzorgen wij u compleet van alle hosting taken, dat is Managed hosting. Direct aan de slag hiermee of lees meer over High Traffic hosting.

 

 

Wat krijgt u met Managed Drupal Hosting

Bij het hosten in Drupal wordt u voorzien van een dienstverlening op maat. Uw Drupal website wordt gehost vanaf een server dat is afgestemd op de vereiste specs van uw website. De constante monitoring levert u een up-time score van 99,9% op. Door deze werkwijze wordt u een veilige en stabiele omgeving met de beste performance gegarandeerd waarin u geen zorgen heeft, wij regelen dit in zijn totaliteit.  Hieronder vind u alle voordelen wat LinQhost voor u regelt, of regel direct hier uw Drupal hosting bij LinQhost.

Constante Monitoring voor Drupal hosting

De gezondheid van uw website wordt continu gemonitord. Komen er bijvoorbeeld signalen binnen om op te schalen door hoog verkeer? Dan wordt dit aangegeven, zo hebben uw bezoekers nooit een negatieve ervaring. In samenwerking met Datadog kunnen wij dit nog verder voor u optimaliseren.

Managed Back-ups

Voor elke situatie is een plan. Gaat er toch iets mis? Dan ondersteunen de back-ups uw website. Systematisch worden er back-ups gemaakt van alle data. Zo blijft uw site altijd draaien of is deze zo snel mogelijk weer terug. LinQhost realiseert een uptime van 99,9%, waardoor onze back-ups, back-ups blijven.  

24/7 Service voor uw Drupal website

Jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kenmerkt LinQhost. Heeft u vragen, problemen of een suggestie? Dan staan wij voor u klaar. Er wordt meegedacht naar een oplossing die blijvend en verbeterend is voor uw website. Ook staat onze calamiteitenservice 24/7 voor u klaar. Zo is uw Drupal website altijd online en bereikbaar en u maakt zich nooit zorgen! 

Supersnelle en stabiele hosting voor een Drupal website

Een combinatie tussen uw wensen en benodigdheden staat centraal bij LinQhost. Alles wordt persoonlijk ingericht. Hierdoor heeft u de garantie dat uw Drupal website de beste performance, stabiliteit en snelheid heeft. Een stabiele hosting is nodig om de beste resultaten te halen.

Service level agreement voor uw Drupal website

De mate van beveiliging van uw drupal website bepaalt u zelf. De servicepakketten worden aangeboden in de vormen van Basic SLA of Supreme SLA 24/7. Meer informatie over de service level agreements vindt u hier.

Control Panel voor uw Drupal

Persoonlijke keuzes in uw DNS instellingen moeten snel gewijzigd kunnen worden. Daarom heeft LinQhost een zelfredzaam control panel ontwikkelt, zo blijft u in controle van al uw DNS instellingen.

Shiftmanager kiest voor LinQhost

“De samenwerking tussen ons en LinQhost is al jaren een aanwinst voor onze organisatie. Zowel het meedenken op organisatorisch als technische deel heeft bijgedragen aan onze groei.”

Maurice – Directeur Shiftmanager

Hoe host ik een Drupal website?

Een Drupal website kunt u unmanaged of managed hosten. U kiest zelf een hostingpartij die aansluit bij uw wensen en eisen. Bij unmanaged hosting bent u zelf verantwoordelijk voor updates en het onderhoud. Kiest u voor managed Drupal hosting dan krijgt ondersteuning en pakket op maat die voldoet aan uw wensen. U krijgt dus ook hulp bij updates, back-ups en optimalisaties van de Drupal website. 

Waar moet u opletten bij Drupal hosting?

Bij Drupal hosting zijn alle mogelijkheden bespreekbaar. Het is belangrijk dat wij precies weten waar uw wensen en benodigdheden liggen. De service level agreement is beslissend voor de dekking van uw Drupal website. Gezamenlijk halen wij het meeste uit uw website.

Onze hostingdiensten gratis testen?

Om uw Drupal ervaring te verbeteren  willen wij u graag helpen om dit te realiseren. Niets is zo belangrijk als het optimaliseren van uw online omgeving. Ervaar onze Managed Hosting voor uw Drupal project en vraag een gratis test aan.