Drupal hosting

LinQhost biedt de beste maatwerkoplossingen voor Drupal met een persoonlijk gerichte aanpak.Wij kijken met u mee om de beste hosting omgeving in te richten die bij uw Drupal website past. Met managed hosting voor Drupal van LinQhost krijgt u de beste performance uit onze maatwerk oplossing. Zodat u zonder problemen meer tijd kunt besteden aan uw website of bedrijf.

Lees verder ↴


 

Wat LinQhost managed hosting voor uw drupal website betekend:

Met managed hosting van LinQhost, nemen wij de hosting en serveronderhoud van u over. De server management van uw website wordt dan ondergebracht bij onze hosting experts. Onze hosting experts maken dan een maatwerk hosting oplossing die aansluit op de eigenschappen van uw website. Met deze maatwerkoplossing garanderen wij de beste performance en stabiliteit voor uw Drupal website.

Wat u van onze maatwerk oplossingen kunt verwachten:

Vanaf het eerste contactmoment kijken wij met u mee. Samen kijken wij naar de eisen en benodigdheden voor uw Drupal website. Met deze informatie gaan wij een maatwerk oplossing maken die volledig aansluit bij uw website.

De beste hosting omgeving wordt klaargemaakt voor uw Drupal website. Uw server wordt dan gehost op onze eigen High Performance Webhosting omgeving voor de beste prestaties en veiligheid. Ook ondersteunen wij maatwerk oplossingen voor cloud hosting, waarmee uw website volledig online kan.

Onze service is direct en persoonlijk gericht.Daarom houden wij u op de hoogte van elke stap die wij maken voor uw maatwerk oplossing.

Heeft u Drupal website behoefte aan meer server ruimte? Dat is helemaal geen probleem, want u probleemloos uw server capaciteit opschalen bij LinQhost.

Waar LinQhost zich op focust voor uw Drupal website:

Geoptimaliseerde Drupal hosting:

Om de beste performance te bieden voor uw Drupal website, wordt het gehost op onze eigen managed hosting platform. Op onze geoptimaliseerde platform houden wij uw server in de gaten, zodat uw website altijd bereikbaar is.

Stabiele en snelle Drupal hosting:

Onze hosting experts richten uw hosting omgeving in op basis van onze maatwerk oplossing. Onze persoonlijk ingerichte hosting oplossing zorgt voor de meest stabiele en snelle server omgeving voor uw Drupal website.

Managed backups:

Wij maken dagelijks automatische back-ups van uw server omgeving. Indien er onverhoopt iets mis gaat met uw server, kunnen wij altijd een back-up terugzetten.

Veiligheid:

LinQHost biedt de veiligste hosting omgeving aan voor uw Drupal website. De veiligheid van onze hosting omgeving wordt gegarandeerd door vele veiligheidsfuncties en protocollen. Daarnaast zijn onze hosting experts altijd bezig om onze server veiligheid te verbeteren en doorontwikkelen.

Persoonlijk gerichte service:

Bij LinQhost vinden wij persoonlijk gerichte service belangrijk. Daarom willen wij altijd directe connectie tussen klant en hosting expert. Door deze opzet hopen wij klanten altijd direct en efficiënt te helpen.

Service Level Agreement:

Met een Basic SLA / Supreme SLA 24/7 bieden wij u zekerheid over de bruikbaarheid van de managed hostingdiensten voor uw WordPress website of webshop. Meer informatie over onze service level agreements vindt u hier.

Wat onze klanten zeggen:

Jaap – Mede-eigenaar WiQhit “WiQhit en LinQhost delen hun Groningse roots. Robert en zijn team kwamen bij de eerste kennismaking al eerlijk, integer, transparant en behulpzaam over…”

Eric – Oprichter en CEO van EDC Retail “De ervaring met LinQhost als managed hosting partner van alle online-systemen is buitengewoon prettig te noemen..”

Maurice – Directeur Shiftmanager “De samenwerking tussen ons en LinQhost is al jaren een aanwinst voor onze organisatie. Zowel het meedenken op organisatorisch als technische deel heeft bijgedragen aan onze groei.”

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw Drupal project en vraag een gratis test aan.