Managed Cloud Services

Ontdek de kracht van zorgeloze technologie met Managed Cloud Services bij LinQhost! Vergeet de complexiteit van Kubernetes-infrastructuren. Ons unieke aanbod? Een op maat gemaakte, volledig beheerde oplossing die aansluit bij uw bedrijfsbehoeften. Wij gaan verder dan alleen hosting; wij zijn uw partners in innovatie.

U hoeft zich alleen te richten op wat écht telt: uw applicatie. Geen zorgen over ontwerp, beveiliging, of continuïteit. Wij beheren alles – van de infrastructuur tot een veilige Docker image. Uw continuïteit en veiligheid is onze prioriteit!

Klaar om de toekomst van hosting te omarmen? Focus op uw kerntaken, wij verzorgen de rest. Stap nu over op LinQhost Managed Cloud Services. Uw technologische succesverhaal begint hier!

Wat zijn Managed Cloud Services?

Het hosten van cloud services betekent niet alleen dat u sneller kunt ontwikkelen en deployen, het houdt ook in dat uw applicatie zeer schaalbaar wordt. Dit is ideaal voor webapplicaties die te maken hebben met grote bezoekersaantallen of (periodieke) pieken.

Veiligheid en continuïteit

Het hosten van uw cloud services brengt de nodige uitdagingen en risico’s met zich mee. Met Managed Cloud Services van LinQhost krijgt uw ontwikkelteam een partner die van A tot Z met u meedenkt en verschillende mission-critical componenten in beheer heeft, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid en continuïteit. U krijgt de beschikking over onze up-to-date Docker containers waarmee u altijd verzekerd bent van de meest veilige en recente software.

Door gebruik te maken van microservices kunt u voor verschillende onderdelen van uw applicatie verschillende versies van onderliggende software, bijvoorbeeld PHP, gebruiken. Upgrades kunnen per microservice worden uitgevoerd, waardoor het eenvoudiger wordt om bij te blijven met de laatste (security) updates.

Google Cloud Run en Kubernetes

Managed Cloud Services van LinQhost wordt gehost op het state of the art Google Cloud platform. Op basis van uw wensen en benodigdheden kiezen wij voor Google Cloud Run of het Kubernetes (k8s) platform voor de meest efficiënte inrichting van uw computing-behoefte. Naast computing helpen wij u met het inrichten van een schaalbare oplossing voor uw databases (MySQL / MariaDB / NoSQL), het beveiligen van uw API’s via Google API Gateway en oplossingen voor opslag van bestanden, bijvoorbeeld via Google Cloud Storage.

De voordelen van Managed Cloud Services

Infrastructuur

Wij beoordelen u specifieke situatie, om met een plan uw infrastructuur in te richten en te configureren. Alle componenten moeten goed werken en goed blijven werken. Hiervoor borgen wij uw infrastructuur in versiebeheer (Infrastructure-as-Code) en houden we componenten dicht bij elkaar om latency te beperken.

Pre-built Docker images

Middels pre-built Docker images bent u zeker van de meest veilige en meest up-to-date software. Updates voeren wij door en wij maken deze beschikbaar binnen uw managed CI/CD pipelines. Wij houden kwetsbaarheden in de gaten en adviseren u pro-actief over het dichten hiervan.

Managed CI/CD en DevOps

In een cloud-omgeving is een goed werkende deploymentstraat essentieel. Samen met u richten wij uw CI/CD in om snel te deployen naar de cloud. Onze DevOps engineers zorgen voor een goede beschikbaarheid en beveiliging van uw pipeline. Ook aanvullende diensten kunnen automatisch worden bijgewerkt, zoals de database, de front-end en de API Gateway.

Monitoring

Het monitoren van uw container-infrastructuur is nog belangrijker dan bij een meer traditioneel landschap. Wij passen hiervoor observability software toe als Datadog en New Relic. Real time monitoring, waardoor het debuggen en verbeteren nog sneller gaat.

Security

Security / DevSecOps is een zeer belangrijk onderdeel van de dienstverlening van LinQhost. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld onze pre-built Docker images, met de hoogste security maatregelen en doorlopende pentests door een extern securitybedrijf, een door ons ontwikkelde CI/CD pipeline en onze ISO 27001-maatregelen op alle processen, bent u verzekerd van superveilige containerhosting.

Disaster & recovery backup

In uw processen zijn de nodige risico’s op te vangen. Echter werkt iedereen met data en er kunnen altijd zaken misgaan.

Bij Managed container hosting configureren wij backup middels disaster & recovery-protocollen op vele componenten die we met u afspreken. Uw infrastructuur (IaC), Git repositories, uw CI/CD, uw Docker images, database-data en veel meer. Samen met u maken wij een plan om uw data goed te beschermen. Uw data altijd beschikbaar. Zo werken wij.

Veelgestelde vragen