Datadog integration partner

Datadog – Dé next generation applicatie performance monitoring tool! Het in één overzicht hebben van alle performance data van uw server, applicatie en log data helpt u en uw applicatie(s) naar een hoger niveau. LinQhost is de eerste certified Datadog integration partner in Nederland.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
Onze gecertificeerde Datadog engineers adviseren, integreren en ontwikkelen uw monitoring dashboards. Dit is ook mogelijk indien u uw hosting niet bij LinQhost heeft ondergebracht.

Datadog - Monitoring en probleemoplossing in één tool

In de praktijk komen we veel problemen tegen die niet 1-2-3 op te lossen zijn. U of uw developers kunnen veel tijd kwijt zijn aan het opsporen van deze problemen en hierdoor kostbare ontwikkeltijd verliezen. Met het monitoren van uw server, applicatie en bijvoorbeeld logbestanden weet u real-time hoe uw applicatie presteert. U bent in staat om problemen te correleren aan andere gebeurtenissen en zo snel de pijnpunten op te sporen.

Maar ook indien op dit moment problemen als traagheid, foutmeldingen of te weinig inzage ervaart kan Datadog een uitkomst zijn. Door deze applicatie performance tool te koppelen aan uw server / applicatie kan snel data verzameld worden en begonnen worden met het opsporen van de problemen.

AppWiki

O.a. Appwiki heeft met Datadog een volgende stap kunnen maken naar optimalisatie van de applicatie

Datadog en integratie

Om Datadog te gebruiken wil je vooraf weten welke data je wilt gaan verzamelen. Simpelweg alle data willen ontvangen is niet altijd de oplossing en kan voor veel ruis zorgen.

LinQhost adviseert, configureert en integreert Datadog voor uw organisatie of uw klant. Het in gebruik nemen van Datadog is relatief snel te realiseren en doen wij middels een daarvoor door ons ontwikkelde standaard configuratie.

Op basis van deze configuratie wordt gekeken welke informatie wordt ontvangen binnen de Datadog monitoring en welke aanvullende informatie wenselijk of benodigd is. Onze toegevoegde waarde kunt u vervolgens vinden bij het verder verkennen van de resultaten, adviezen bij eventuele uitbreidingen, een grotere datacollectie of het koppelen van andere diensten binnen uw dashboards.

Eind 2019 organiseerde LinQhost een “LinQhost Academy”. Datadog gaf voor meer dan 80 geinteresseerden een workshop over de oplossingen die deze tool kan bieden.

Certified Integration Partner

LinQhost heeft als eerste managed service provider (MSP) in Nederland, door Datadog gecertificeerde engineers die u kunnen helpen bij vrijwel alle uitdagingen voor wat betreft advies, integratie, configuratie en het onderhouden van de Datadog applicatie voor uw organisatie. Door deze MSP samenwerking zijn wij op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen binnen Datadog en kunnen we u gegarandeerd verder helpen bij de optimalisatie van uw online applicaties.

Datadog certified partner
LinQhost is ISO27001 gecertificeerd

Bij LinQhost bent u verzekerd van goed advies

Onze gecertificeerde engineers hebben ruime ervaring op gebied van systeembeheer en development. Hierdoor weten zij de informatie die de Datadog applicatie verkrijgt te interperteren, weten wij wij u goed te adviseren op gebied van monitoring, performance en (door)ontwikkeling.

Voor een groot aantal applicaties hebben wij inmiddels Datadog geintegreerd. Onze klanten zijn allen lovend om de informatie en inzichten die verkregen worden t.a.v. de performance van alle facetten die nodig zijn om een succesvolle online business te kunnen voeren. LinQhost helpt u hierbij.

4.9
Reviews over onze Datadog integraties
Lees onze klantcases