Datadog integration partner

Dé next generation application performance monitoring tool voor constante, optimale monitoring is Datadog. LinQhost is de eerste certified datadog integration partner in Nederland. Zo leveren wij extra waarde in de dienstverlening naar u toe.

Wat is datadog?

Datadog is een monitoring en analytische tool voor IT en DevOps teams. De tool kan verscheidene statistieken van de performance van uw website in kaart brengen. De software kan services monitoren zoals de servers, databases en naaste tools. Voor u en uw developers kan dit veel tijd besparen omdat het opsporen van problemen hierdoor geminimaliseerd worden omdat Datadog deze opzoekt.

Wat is het voordeel van Datadog?

In de praktijk is de realiteit dat veel problemen niet meteen op te lossen zijn. Er kan waardevolle tijd verloren gaan aan het opsporen van het probleem. Met het monitoren van uw server, applicatie, en bijvoorbeeld logbestanden weert u real-time hoe uw applicatie presteert. U bent in staat om problemen te correleren aan gebeurtenissen om zo pijnpunten op te sporen.

Maar datadog gaat verder dan alleen de monitoring. Traagheid, foutmeldingen of te weinig inzage kan met Datadog opgelost worden. Door de applicatie performance tool te koppelen aan uw server/applicatie kan snel data verzameld worden zodat het probleem direct wordt opgespoord.

 

Datadog partner

LinQhost zorgt voor de integratie van Datadog

LinQhost adviseert, configureert en integreert Datadog voor uw organisatie of uw klant. Het in gebruik nemen van Datadog is relatief snel te realiseren en doen wij middels een daarvoor door ons ontwikkelde standaard configuratie.

De toegevoegde waarde vindt u vervolgens bij het verder verkennen van de resultaten, adviezen bij eventuele uitbreidingen, een grotere datacollectie of het koppelen van andere diensten binnen uw dashboards.

Onze klanten profiteren van Datadog

De constante monitoring die u van onze managed hosting mag verwachten wordt versterkt door onze gold tier partnerschap met Datadog. Veel klanten hebben hier profijt van gehad.

Datadog maakt het volgende voor u mogelijk

Constante monitoring

Een automatische detectie van problemen zorgt voor een constante performance van uw webapplicatie.Zien wij dat er voortijd geschakeld moet worden in de load balancing? Dan geven wij dit tijdig aan zodat uw klanten gerust uw site/applicatie blijven bezoeken.

Voortijdig probleem detectie

Datadog maakt het voortijdig detecteren van aankomende problemen mogelijk. Door een correlatie te maken tussen problemen en gebeurtenissen om toekomstige fouten te weren.

Tijdwinst door integratie Datadog

Het opsporen van problemen kan tijd kosten voor u of uw developers. Datadog gaat gericht zoeken naar problemen in de codering zodat u dit niet hoeft te doen. Deze tijd kunt u besteden aan waardevolle ontwikkelingen voor uw bedrijf.

De LinQhost Academy

Eind 2019 organiseerde LinQhost een “LinQhost Academy”. Datadog gaf voor meer dan 80 geinteresseerden een workshop over de oplossingen die deze tool kan bieden.

In de LinQhost Academy helpen wij onze klanten bij het verder uitbreiden van hun eigenskills. Daarom luidt onze missie ook: “Wij streven ernaar dat onze klanten vooruitstrevend zijn en blijven op het gebied van digitaal ondernemen.” Wij bieden technische workshops aan onze klanten en relaties, met ieder event een onderwerp waar je echt iets aan hebt, zoals Datadog.

LinQhost, Eerste gold tier partner in Nederland.

De voordelen die u geniet van Datadog zijn nergens in Nederland te vinden, behalve bij LinQhost. Onze hosting experts zijn getraind om het meeste uit de samenwerking met Datadog te halen. Ze adviseren, integreren en ontwikkelen uw monitoring dashboards. Dit is ook mogelijk indien u uw hosting niet bij LinQhost heeft ondergebracht. Een waardevolle aanvulling bij managed hosting.