Managed Load Balancer

 

Snapt loadbalancer LinQhost

 

High performance load balancing met SNAPT loadbalancing bij LinQhost. Snel schakelen met veel capaciteit voor tijdelijke of permanent veel traffic.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek!
Ook uw verkeer verdelen over meerdere webserver nodes? Het LinQhost load balancing platform kan honderduizenden requests per seconde afhandelen. Ook voor tijdelijke projecten!

Wanneer loadbalancing?

High Availability

Uw organisatie is afhankelijk van een werkende en snelle applicatie en bent daarom op zoek naar een hoge beschikbaarheid. Door de inzet van een loadbalancer is er altijd een extra ‘endpoint’ beschikbaar. Je kunt dus spreken van een redundante setup waarbij niet alleen het LinQhost loadbalancer platform, maar ook de endpoints (webservers) redundant zijn uitgevoerd.

Bij doorlopend veel (web)verkeer

Een SaaS of andere webapplicatie waar dagelijks veel bezoekers gebruik van maken kan grote impact hebben op de webserver. Door dit verkeer efficient te verdelen middels een loadbalancer, worden gebruikers verdeeld over meerdere webservers. Deze webservers kunnen meer gebruikers afhandelen waardoor beschikbaarheid en snelheid is gegarandeerd.

Piekverkeer bij campagnes

Campagnes kunnen onvoorspelbaar zijn. Zo heeft uw webapplicatie na het starten een campagne plotseling heel veel bezoek (webverkeer) te verwerken waardoor de webserver traag wordt en het bezoek niet efficient kan afhandelen, soms met downtime tot gevolg. Bezoekers haken af door het niet bereikbaar zijn van uw applicatie en uw investeringen lopen gevaar.  U gaat voor zekerheid door een loadbalancer in te zetten en het verkeer te verdelen over meerdere webservers. Zo bent u zeker van een werkende applicatie en een succesvolle campagne.

High traffic webapplicatie

Veel van onze klanten, waaronder Dealer4Dealer, maken dankbaar gebruik van het LinQhost loadbalancing platform.

 

Managed loadbalancing van LinQhost

Advies

Ervaren of niet, indien u gebruik wilt maken van een loadbalancer in combinatie met meerdere webservers is het altijd een goed idee om samen met ons te kijken naar de beste manier van inrichting en configuraties.

Denk bijvoorbeeld aan uw deployment of hoe binnen uw applicatie om te gaan met verschillende end-points. LinQhost heeft veel ervaring binnen verschillende setup’s van klanten om u van een goed advies te kunnen voorzien bij het nemen van de juiste stappen naar uw loadbalancing setup.

 

Integratie

Eenmaal de meest ideale setup uitgedacht, volgt de integratie van het loadbalancing platform voor uw applicatie.

LinQhost begeleid van configuratie, deployment, testing tot aan de livegang.

Kwaliteit & continuiteit gegarandeerd

We staan bekend om onze diengaande technische vakkennis, praktische aanpak en een open cultuur. Als managed hostingprovider hebben we ons gespecialiseerd in een aantal producten en diensten, waaronder LinQhost loadbalancing platform

LinQhost werkt dagelijks aan de verbetering van de dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheid en het up-to-date houden van de diensten. Onze servicedesk wordt geroemd om de hulpvaardigheid en hoge kennisniveau. Voor optimale ondersteuning kiest u voor LinQhost

LinQhost is ISO27001 gecertificeerd
LinQhost is NEN7510 gecertificeerd