Shopware performance monitoring met Datadog

Krijg volledig inzicht in de performance van uw Shopware applicatie. Integreer samen met LinQhost, Datadog op uw Shopware platform. Met Datadog heeft u in één overzicht alle performance data van uw server, applicatie en log data. Datadog helpt u en uw applicatie(s) hiermee naar een hoger niveau. LinQhost is de eerste certified Datadog integration partner

Kan LinQhost helpen met het ontwikkelen van een Shopware applicatie?

LinQhost helpt niet met het ontwikkelen van uw Shopware applicatie. Wij zijn een 100% hostingbedrijf en houden van focus. Wel hebben we een bestand van goede relaties – Agencies en zelfstandigen – die u kunnen helpen bij de (door)ontwikkeling van uw Shopware applicatie.

Hoe veilig is het hosten van mijn website bij LinQhost?

LinQhost werkt dagelijks aan het verbeteren van de veiligheid en helpt u met het veilig hosten van uw website! LinQhost is bijvoorbeeld ISO27001 en  NEN7510 gecertificeerd, dit zijn erkende informatiebeveiliging standaarden.

Kan ik alle versies van Shopware bij LinQhost hosten?

LinQhost kan alle versies van Shopware hosten op ons HPW platform, zoals de Community Edition, Professional Edition maar ook de Enterprise Edition. Het maakt daarmee niet uit of of u de commerciële versie of de kosteloze versie van Shopware gebruikt.

Is LinQhost certified hosting partner van Shopware?

LinQhost is shopware certified hosting partner. Hierdoor worden we getraind door Shopware, zijn we op de hoogte van de allerlaatste nieuws omtrent ontwikkelingen en verbeteringen, en zijn we in staat om de beste hostingoplossingen voor Shopware in te zetten. Meer info vindt u op; www.shopware.com/en/partner/hosting/linqhost-managed-hostingdiensten/

Regelt LinQhost mijn SSL (TLS) certificaat?

SSL (TLS) certificaten zijn benodigd om een versleutelde verbinding tussen gebruiker/bezoeker en uw website te bewerkstelligen. LinQhost regelt het installeren en configureren van uw SSL certificaten.

Wat houdt managed Shopware hosting van LinQhost in?

Managed Shopware hosting van LinQhost neemt vele zorgen voor u weg. LinQhost zorgt voor het onderhoud door bijvoorbeeld platform updates, software en security updates en patch management. Lees hier meer over onze managed hostingdiensten of bekijk onze video.