Over LinQhost

LinQhost is gevestigd in Groningen. Met onze hulpvaardige instelling helpen wij vele bedrijven binnen en buiten Nederland met onder andere managed hosting.

Geinteresseerd in een persoonlijk gesprek? Neem contact op
LinQhost is specialist in managed hosting voor bedrijven en organisaties. U houdt zich bezig met uw website of appilicatie, wij nemen het overige voor u uit handen.

Het bedrijf

LinQhost biedt zakelijke klanten een volledig zorgeloze hostingdienst aan met vast afgesproken tarieven. Onze klanten hebben recht op een eerlijke, integere en transparante hosting partner dat kwaliteit, kennis en veiligheid voorop stelt. 

Met over een decennia aan ervaring heeft LinQhost een toonaangevende positie op de hostingmarkt. Dit is mede dankzij de kundige specialisten die de kwaliteit van LinQhost waarborgen. Samen kijken we naar oplossingen voor het beste resultaat.

Meer weten over ons? Lees verder.

Kennisreizen Roemenië

Mede door de toenemende schaarste op de Nederlandse IT markt, delen wij graag onze ervaringen en netwerk. Periodiek, organiseren wij hierom korte maar intensieve en succesvolle IT kennisreizen naar Roemenië.

Certificering

LinQhost heeft een samenhangend stelsel van maatregelen om de integriteit en vertrouwelijkheid van informatie en informatiesystemen te waarborgen. Het beleid dat LinQhost daarom hanteert garandeert dat de hosting systemen en bijbehorende processen gericht zijn op de veiligheid en continuïteit van de servers.

LinQhost is bovendien ook ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

MVO

De ICT sector is een grootverbruiker van energie in Nederland. Daarom neemt LinQhost haar verantwoording als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Met innovatieve middelen via besluitvormingen en diverse activiteiten, dragen wij ons steentje bij het maken van kansen op beter milieu.

Vacatures

 LinQhost is opgericht in 2012 en heeft binnen enkele jaren een toonaangevende positie binnen de hostingmarkt opgebouwd. Wij doen dit door ons te richten op professionele bedrijven die op diverse vlakken gebruikmaken van onze kennis en ervaring. Zie jij kans om ons team te versterken en LinQhost naar nieuwe hoogtes te brengen? Kijk dan Hier bij onze vacatures!