LinQhost voor Development Teams

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Door onze expertise met die van andere partners te combineren, geniet de klant altijd van het beste resultaat.

Neem contact met ons op voor een afspraak
Organisaties kiezen voor LinQhost vanwege de ruime ervaring bij het ondersteunen van hun development teams, zowel intern als extern. Wij adviseren, denken kritisch mee en ondersteunen bij het beheer van hun online systemen.

Het bundelen van expertise

Developers

Willen aan de slag met de ontwikkeling van producten en diensten. De focus hier op hebben en niet bezig zijn met het online houden van serversysteem oplossingen. Helemaal wanneer systemen complexer worden en daarmee de risico’s en verantwoordelijkheid toe neemt.

Ondersteuning

Gevestigde organisaties, start-ups, scale-ups. In iedere fase worden keuzes voor development gemaakt. Bij gevestigde organisaties zijn vaak in-house development teams aanwezig terwijl we bij start-ups en soms ook scale-up organisaties zien dat development is outsourced aan development teams in het buitenland. Iedere manier van werken vereist een andere aanpak en daarmee dient de manier ondersteuning aangepast te worden op de specifieke situatie.

Heldere verantwoordelijkheden

Nadenken snelheid, veiligheid, onderhoud en zekerheid op continuiteit. Het online houden van online systemen is een grote verantwoordelijkheid, vereist kunde en ervaring en is tijdrovend. Om deze reden willen development teams een managed hosting partner als LinQhost. De development teams richten zich op de kerntaken en LinQhost ondersteund u bij al het overige.

 

We staan bekend om onze diepgaande technische vakkennis, praktische aanpak en open cultuur. We weten waar we over praten en kennen de meest recente ontwikkelingen. Die vertalen we door middel van korte lijnen graag naar een begrijpelijk verhaal dat voor u van toegevoegde waarde is.

Het development team van EDC Retail

Het ‘in-house’ development team van EDC Retail, het moederbedrijf van o.a. Easytoys.nl en Pabo.com, werkt al ruime tijd samen met LinQhost. Duidelijke verdeling van taken en verantwoordelijkheden maakt dat ze zich kunnen richten op het continue doorontwikkelen van de online-systemen.

Wij helpen uw development team

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring met vele development teams – in binnen en buitenland – bij kleine en grote organisaties – weten wij onze wegen te vinden om deze teams op de allerbeste manier te kunnen ondersteunen. Onze servicedesk staat ter beschikking, onze consultants en techneuten komen bij u langs op locatie om projecten te bespreken en veel werkzaamheden worden voor u uit handen genomen.

 

Kennis vergroten met LinQhost Academy

Een van de initiatieven die we in het leven hebben geroepen om developers en develoments teams te helpen bij het vergroten van hun kennis is onze LinQhost Academy. We bieden technische workshops aan onze klanten en relaties, met ieder event een onderwerp waar je echt iets aan hebt en zelfs het verschil mee kunt gaan maken. Voor meer informatie, kijk op onze LinQhost Academy pagina

Kwaliteit & continuiteit gegarandeerd

We staan bekend om onze diengaande technische vakkennis, praktische aanpak en een open cultuur. Als managed hostingprovider hebben we ons gespecialiseerd in een aantal producten, diensten en het ondersteunen van onze klanten – bijvoorbeeld met een uitsterst kundige servicedesk. Een echt maatwerk en managed hostingprovider! LinQhost werkt dagelijks aan de verbetering van de dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheid en het up-to-date houden van de diensten. Onze servicedesk wordt geroemd om de hulpvaardigheid en hoge kennisniveau. Voor optimale ondersteuning kiest u voor LinQhost.

LinQhost is NEN 7510 gecertificeerd
LinQhost is ISO 27001 gecertificeerd

Waarmee ondersteunen wij uw development team?

Expertise

Door een jarenlange ervaring met development teams weten wij wat er binnen deze teams speelt. LinQhost wil een onderdsteunende en raadgevende rol innemen binnen deze teams waar periodiek overleg plaatsvindt en samen met uw team wordt gekeken naar processen en resultaten bij de doorontwikkeling van de applicaties

Tips & Tricks

Zo komen wij veel verschillende praktijksituaties tegen waar we u kunnen helpen bij het verbeteren van processen en techniek. We nemen een pro-actieve houding aan waarbij u ons kunt inzetten om te sparren over tal van oplossingen en mogelijkheden.

 

 

Datadog integration

Realtime inzicht in de performance van uw applicatie, dat wil toch iedereen! Datadog is dé next generation monitoring tool die op infrastructuur, application monitoring en bijvoorbeeld logging alle inzichten weet te geven voor doorlopende verbetering en probleemoplossingen. Met verschillende Datadog certified engineers binnen onze organisatie kunnen wij u helpen enorm veel inzichten te krijgen in uw applicatie. Meer info op onze Datadog pagina

Full managed hosting

  • Consultancy en configuratie
  • Beheer en onderhoud
  • Onze servicedesk
  • 24×7 monitoring en calamiteiten ondersteuning
  • Waarborging en continuiteit
4.9
Reviews gegeven door development teams
Lees onze klantcases