Typo3 hosting

Uw Typo3 website hosten bij LinQhost? Dat is geheel mogelijk. Ongeacht de versie. Ons team van hosting experts staat voor u klaar!

Hosting voor uw Typo3 website

Managed hosting voor Typo3 wordt mogelijk gemaakt door onze high performance managed webhosting. Bij onze managed hosting garanderen wij expertise in de service. Onze HPW servers stellen veiligheid, optimalisatie en betrouwbaarheid garant. Uw webapplicatie wordt hierdoor stabiel en snel wat de klantervaring ten goede zal doen. Hiermee creëert u een kwalitatieve omgeving zodat uw klanten het meeste kunnen halen uit hun bezoek. 

Gestroomlijnd voor uw klanten

Een website valt of staat met de geleverde snelheid. Optimalisatie staat daarom hoog in het vaandel bij ons. Door een vloeiende website verbetert u de ervaring voor uw klanten, wat uw bedrijf laat groeien.

Wat mag u verwachten van managed hosting voor Typo3 bij LinQhost

Vanaf het begin monitoren wij uw Typo3 website. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het optimaal blijft presteren met de best mogelijke performance.

Doordat wij uw Typo3 hosten op ons supersnelle en veilige platform, waarborgen wij de prestatie van de website. Dit verbeteren wij dagelijks voor de ontwikkeling van de snelheid en veiligheid voor jouw project.

Blijven groeien is belangrijk. Daarom maakt LinQhost er geen punt van om uit te breiden met u, wij groeien namelijk gewoon mee.

Voor kennis en ervaring kunt u zich wenden tot onze hosting experts die de nodige kennis van Typo3 bezitten.

Wat zeggen klanten over onze Managed Hosting?

Monique – ICT Director – Randstad Groep Nederland
“Korte lijnen en een partner waar we op kunnen rekenen zijn voor Randstad van groot belang. We zijn erg content met de samenwerking die we met LinQhost hebben.”

Jeen – Algemeen Directeur bij Groeier!
“Ons eerste gesprek met LinQhost gaf ons meteen het vertrouwen om voor een lange termijn de samenwerking aan te gaan. En samenwerken is het geworden. Het vertrouwen wat we in het begin hadden is uitgegroeid…”

Waarom kiest u voor Typo3 Hosting bij LinQhost

Constante monitoring voor uw Typo3 website

Een constante monitoring van uw website zorgt voor uitsluiting van elk opkomend probleem. Zo blijft uw website geoptimaliseerd en ervaren uw klanten een vloeiende website. U krijgt tijdig een signaal bij opkomende veranderingen zodat de transitie soepel verloopt voor u en uw klanten. Dit wordt gedaan als gold tier partner van Datadog

Managed Back-ups voor Typo3 websites

Een managed back-up zorgt voor een vangnet in het geval van een calamiteit. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan handelen wij snel handelen zodat uw website zo snel mogelijk actief is.

24/7 Service voor uw Typo3 website

Onze calamiteiten desk is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij begrijpen dat uw bedrijf draait op een actieve website. Daarom is onze disaster & recovery dienstverlening in het leven geroepen. Wij staan te allen tijde voor u klaar.

Supersnelle en stabiele hosting voor Typo3 websites

De interactie dat uw website, met uw klanten heeft, is van groot belang voor de klant ervaring. De performance van uw website is daarom belangrijk. Goede hosting begint en eindigt bij het maximaal optimaliseren van uw server. Lees hier meer over High Traffic hosting

Service level agreement

U bepaalt zelf de mate van beveiliging voor uw Typo3 website. Deze keuze geeft u de controle over de service die wij u leveren. Onze beveiliging komen in de vormen van een basic SLA of SLA 24/7. Om de juiste keuze te maken kunt u meer informatie over dit onderwerp vinden op onze service level agreements pagina.

Typo3 hosting voor uw website

Hoe goed wij onze dienstverlening kunnen leveren hangt af van de informatie die wij bezitten. Daarom is het voor ons belangrijk om een goede inventarisatie te doen van uw wensen en benodigdheden. Wilt u graag hierover in gesprek? Dan nodigen wij u graag uit voor een kop koffie bij ons kantoor.

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw Typo3 website en vraag een gratis test aan.