Typo3 hosting

Bent u opzoek naar een hosting partner die de beste performance biedt voor uw Typo3 website? Dan is LinQhost de Managed Hosting partner voor uw website. U kunt uw website zonder zorgen hosten bij LinQhost, waar onze hosting experts de beste performance voor uw website waarborgen.

Lees verder ↴


 

Wat bieden de Managed Hosting oplossingen van LinQhost:

Managed Hosting van LinQhost focust zich op een gerichte hosting aanpak voor uw Typo3 website. Wij maken een maatwerk hosting oplossing die aansluit op uw website en benodigdheden. Wij doen dit door de persoonlijke aspecten van uw website te gebruiken voor het inrichten van de ideale hosting omgeving.

Waar onze maatwerk oplossingen zich op richten voor uw website:

Vanaf inceptie zullen wij uw Typo3 website blijven observeren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het optimaal blijft presteren met de best mogelijke performance.

Doordat wij uw Typo3 hosten op ons supersnelle en veilige platform, kunnen wij de prestatie blijven waarborgen. Dit blijven wij dagelijks verbeteren voor de ontwikkeling van de snelheid en veiligheid voor jouw project.

Blijven groeien is belangrijk. Daarom maakt LinQhost er geen punt van om uit te blijven breiden met u, wij groeien namelijk gewoon mee.

Voor kennis en ervaring kunt u zich wenden tot onze hosting experts die de nodige kennis van Typo3 bezitten.

Waar focust de maatwerk Typo3 oplossingen van LinQhost op:

Geoptimaliseerde Typo3 hosting:

De maatwerk hosting omgeving voor uw Typo3 website, wordt volledig geoptimaliseerd op basis van uw website. Met deze optimalisatie zal uw website de beste performance bieden aan uw klanten.

Snelle en stabiele Typo3 hosting

Uw website wordt gehost op de stabiele en snelle hosting platform van LinQhost. Op ons platform houden wij de performance van uw website dagelijks in de gaten, zodat uw website altijd bereikbaar blijft.

Overzichtelijke control panel

Alle gegevens die nodig zijn om de performance van uw website in te zien, worden weergegeven in onze overzichtelijke LinQhost portal. Hiermee kunt u in één oogopslag alle gegevens bekijken.

Veiligheid

De veiligheid van uw Typo3 website is onze prioriteit. Onze hosting experts zijn altijd bezig om de veiligheid van het LinQHost hosting platform te verbeteren. Hierdoor kunnen wij altijd de veiligste hosting omgeving aanbieden voor uw project.

Functie gerichte service:

LinQhost is service gericht, daarom staan onze hosting experts persoonlijk voor u klaar. Op deze manier wordt u direct in contact gebracht met onze experts, zodat u direct de hulp ontvangt die u nodig bent.

Service Level Agreement:

Met een Basic SLA / Supreme SLA 24/7 bieden wij u zekerheid over de bruikbaarheid van de managed hosting diensten voor uw Typo3 website. Meer informatie over onze service level agreements vindt u hier.

Wat onze klanten zeggen:

Monique – ICT Director – Randstad Groep Nederland “Korte lijnen en een partner waar we op kunnen rekenen zijn voor Randstad van groot belang. We zijn erg content met de samenwerking die we met LinQhost hebben.”

Jeen – Algemeen Directeur bij Groeier! “Ons eerste gesprek met LinQhost gaf ons meteen het vertrouwen om voor een lange termijn de samenwerking aan te gaan. En samenwerken is het geworden. Het vertrouwen wat we in het begin hadden is uitgegroeid…”

Maurice – Directeur Shiftmanager “De samenwerking tussen ons en LinQhost is al jaren een aanwinst voor onze organisatie. Zowel het meedenken op organisatorisch als technische deel heeft bijgedragen aan onze groei.”

Ervaar onze Managed Hosting voor uw Typo3 website en vraag een gratis test aan.