Typo3 hosting

Bent u opzoek naar een hosting partner die de beste performance biedt voor uw Typo3 website? Dan is LinQhost de Managed Hosting partner voor uw website. U kunt uw website zonder zorgen hosten bij LinQhost. Onze ervaren hosting experts bieden de beste performance voor uw website.

Waar onze maatwerk oplossingen zich op richten voor uw website:

Vanaf het begin zullen wij uw Typo3 website monitoren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het optimaal blijft presteren met de best mogelijke performance.

Doordat wij uw Typo3 hosten op ons supersnelle en veilige platform, kunnen wij de prestatie blijven waarborgen. Dit blijven wij dagelijks verbeteren voor de ontwikkeling van de snelheid en veiligheid voor jouw project.

Blijven groeien is belangrijk. Daarom maakt LinQhost er geen punt van om uit te blijven breiden met u, wij groeien namelijk gewoon mee.

Voor kennis en ervaring kunt u zich wenden tot onze hosting experts die de nodige kennis van Typo3 bezitten.

Wat kan Managed Typo3 Hosting voor uw website doen?

Geoptimaliseerde Typo3 hosting:

De maatwerk hosting omgeving voor uw Typo3 project wordt volledig geoptimaliseerd op basis van de vereisten van uw website. Met onze maatwerk oplossing zal u de beste performance aan uw bezoekers bieden.

Snelle en stabiele Typo3 hosting

Uw website wordt gehost op de stabiele en snelle High Performance Webhosting platform van LinQhost. Op ons platform houden wij de performance van uw website dagelijks in de gaten met een uptime garantie van 99%.

Overzichtelijke control panel

Alle gegevens die nodig zijn om de performance van uw website in te zien worden weergegeven in onze overzichtelijke LinQhost portal. Hiermee kunt u in één oogopslag alle gegevens bekijken en zelfredzaam efficient doorwerken.

Veiligheid

De veiligheid van uw Typo3 website is onze prioriteit. Onze hosting experts zijn altijd bezig om de veiligheid van het LinQHost hosting platform te verbeteren. Hierdoor kunnen wij altijd de veiligste hosting omgeving aanbieden voor uw project.

Functie gerichte service:

LinQhost is service gericht en onze hosting experts staan persoonlijk voor u klaar. U staat in u direct contact met onze experts zodat u direct de hulp ontvangt wanneer u dat nodig bent.

Service Level Agreement:

Met een Basic SLA / Supreme SLA 24/7 bieden wij u zekerheid over de bruikbaarheid van de managed hosting diensten voor uw Typo3 website. Meer informatie over onze service level agreements vindt u hier.

Wat zeggen klanten over onze Managed Hosting?

Monique – ICT Director – Randstad Groep Nederland
“Korte lijnen en een partner waar we op kunnen rekenen zijn voor Randstad van groot belang. We zijn erg content met de samenwerking die we met LinQhost hebben.”

Jeen – Algemeen Directeur bij Groeier!
“Ons eerste gesprek met LinQhost gaf ons meteen het vertrouwen om voor een lange termijn de samenwerking aan te gaan. En samenwerken is het geworden. Het vertrouwen wat we in het begin hadden is uitgegroeid…”

Maurice – Directeur Shiftmanager
“De samenwerking tussen ons en LinQhost is al jaren een aanwinst voor onze organisatie. Zowel het meedenken op organisatorisch als technische deel heeft bijgedragen aan onze groei.”

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw Typo3 website en vraag een gratis test aan.