Datadog APM – ondersteunde programmeertalen en frameworks

Datadog application performance monitoring (APM) kent vele ondersteunde libraries en frameworks. In praktijk komt LinQhost voornamelijk met de volgende programmeertalen in aanraking: PHP NodeJS Go Java Python Ruby C++ Datadog APM kent ondersteuning voor vele overige libraries. Voor een volledig overzicht kunt u dit nazien op https://docs.datadoghq.com/developers/libraries/ Ondersteunde Frameworks als bijv: WordPress Magento Shopware Drupal

Waarom Datadog door LinQhost laten integreren

LinQhost heeft veel ervaring met developers en weet wensen om te zetten naar praktische oplossingen. Daarnaast, als hosting experts, is het ons dagelijkse werk om continuïteit van systemen in kaart te brengen en te waarborgen.

LinQhost is Gold Tier Partner van Datadog en integratie specialist

Datadog kent een partnerprogramma waar partners op verschillende manieren getraind worden. LinQhost is een bedrijf die toegevoegde waarde wil leveren, zo ook met Datadog. Inmiddels hebben wij veel ervaring met Datadog en de verschillende oplossingen geboden worden.

Waarom monitoring en log management?

Het is belangrijk om zowel log management als application performance monitoring bij te houden. Logging beheert alle informatie binnen logs terwijl monitoring bijhoudt of een applicatie reageert, hoe snel deze reageert, hoeveel geheugen in gebruik is en bijvoorbeeld hoeveel CPU impact processen innemen.

Automated user testing met DataDog Synthetics

Test de gebruikerservaring van uw site met Datadog synthetics. Deze tool test of uw klanten acties kunnen voltooien zoals zich aanmelden voor een nieuwsbrief of producten toevoegen aan een winkelwagentje. Zo heeft u maximale controle op de werking van uw webapplicatie.

Wat is performance monitoring (APM)?

Application performance monitoring geeft u een duidelijk beeld en compleet inzicht van over de  prestaties en beschikbaarheid van uw applicaties, websites en bijvoorbeeld externe koppelingen.