CDN Image Optimizer

Als maatwerkoplossing wordt u voorzien van geoptimaliseerde afbeeldingen voor uw bezoekers. Uw website wordt naar een sneller niveau getild. 

Wat is CDN image optimizer?

De CDN image optimizer maakt het mogelijk om afbeeldingen op uw website, webshop en web applicatie slim en automatisch te optimaliseren voor uw bezoekers. Het kan vaak voorkomen dat uw foto’s een zware belasting zijn op de snelheid van de laadtijd. De Image optimizer helpt om deze bestanden te comprimeren terwijl de kwaliteit behouden blijft, waardoor u, in plaats van snelheid verliest, snelheid krijgt.

Waarom CDN image optimizer interessant is voor uw bedrijf

Er is genoeg onderzoek te vinden over de correlatie tussen snelheid van een website en conversie hoogte. Hierin doelen wij op de impact dat een afbeelding kan hebben op de laadtijd van uw pagina. Een afbeelding dat niet geoptimaliseerd is kan schadelijk zijn voor uw website. Door onze CDN image optimizer worden uw afbeeldingen geoptimaliseerd zodat de gehele prestatie van uw website verbeterd wordt, en daarin de conversie hoogte.

Image optimizer voor Digital Agencies en SaaS bedrijven

Meer bezoekers die meer pagina’s openen en dus langer op uw website blijven. Alle testen wijzen uit: snellere laadtijden betekent een hogere conversie.

Versnel de laadtijd van uw webapplicatie of e-commerce platform tot wel 80% met onze CDN Image Optimizer. Uw bezoekers ervaren een ultieme snelheid van laden van de afbeeldingen op ieder continent.

Door het opslaan van afbeeldingen in een next-gen formaat bespaart u veel dataverkeer op uw webapplicatie of e-commerce platform.

Welke voordelen krijgt u met CDN image optimizer bij LinQhost?

Flexibiliteit in elke afbeelding

U kunt verschillende varianten van dezelfde afbeelding groottes, uitsnedes en andere transformaties op basis van de URL maken.

 

 

Optimalisatie door klant locatie

Op basis van Google Cloud CDN serveert de CDN Image Optimizer afbeeldingen altijd vanuit een locatie dicht bij jouw bezoekers, met super snelle reactietijden.

 

 

WebP ondersteuning

Waar het mogelijk is wordt het moderne WebP formaat ondersteund en automatisch geserveerd. Een WebP formaat verlaagt de grootte tot 64% van het origineel.

 

 

Geautomatiseerde media

U hoeft zelf niks aan te geven. Upload uw afbeeldingen naar uw eigen locatie of bucket, onze CDN Image Optimizer doet de rest.

Kwaliteit / blur

Pas de kwaliteit van de afbeelding optioneel aan en voeg eventueel vervaging toe terwijl de scherpe variant wordt ingeladen.

Integraties

Koppel eenvoudig een publieke map of andere opslag oplossing. Daarnaast ondersteunen we bij de integratie als hier vraag naar is.

Slim en eenvoudig uw afbeeldingen optimaliseren

Het is vaak een handeling dat snel vergeten wordt. Deze maatwerk oplossing kan de conversie doen verhogen. Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden en of wij u hier ergens in kunnen assisteren. Neem gerust contact op met één van onze collega’s voor meer informatie.


 

Direct afbeeldingen optimaliseren?

Indien u al gebruik maakt van onze CDN Image Optimizer, klik dan op de onderstaande button voor de instructies om afbeeldingen naar wens te bewerken.