CDN Image Optimizer

Slim en eenvoudig afbeeldingen optimaliseren voor jouw bezoekers. Dat is wat het CDN Image Optimizer platform doet. CDN Image Optimizer is een slimme techniek dat automatisch schakelt tussen verschillende next-gen afbeeldingsformaten op basis van het apparaat van de bezoeker. Oftewel, het perfecte plaatje voor alle bezoekers en alle devices razendsnel geserveerd. Bekijk de aanpassingsmogelijkheden.

Perfect voor SaaS applicaties en Digital Agencies

Meer bezoekers die meer pagina’s openen en dus langer op uw website blijven. Alle testen wijzen uit: snellere laadtijden betekend een hogere conversie.

Versnel de laadtijd van uw webapplicatie of e-commerce platform tot wel 80% met onze CDN Image Optimizer. Uw bezoekers ervaren een ultieme snelheid van laden van de afbeeldingen op ieder continent.

Door het opslaan van afbeeldingen in een next-gen formaat bespaart u veel dataverkeer op uw webapplicatie of e-commerce platform.

Schaalbare functionaliteiten voor iedere onderneming

Vergroten / verkleinen

Maak verschillende varianten van dezelfde afbeelding met verschillende groottes, uitsnedes en andere transformaties op basis van de URL parameters.

 

 

Wereldwijde hosting

Op basis van Google Cloud CDN serveert de CDN Image Optimizer afbeeldingen altijd vanuit een locatie dicht bij jouw bezoekers, met super snelle reactietijden.

 

 

WebP ondersteuning

Indien het apparaat van de bezoeker het ondersteund worden afbeeldingen automatisch geserveerd in het moderne WebP formaat.

 

 

Media

Upload uw afbeeldingen naar uw eigen locatie of bucket, onze CDN Image Optimizer doet de rest.

Kwaliteit / blur

Pas de kwaliteit van de afbeelding optioneel aan via de URL parameters en voeg eventueel vervaging toe terwijl de scherpe variant wordt ingeladen.

Integraties

Koppel eenvoudig een publieke map, AWS S3 bucket of andere opslagoplossing. Daarnaast ondersteunen we bij de integratie.

Ook slim en eenvoudig uw afbeeldingen optimaliseren?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.