SaaS applicatie hosting

Van een start-up naar scale-up met uw SaaS dienst. Met een specialisme in SaaS ondersteuning wordt u volledig ontzorgt met de juiste diensten en de beste ondersteuning.

Wat is SaaS applicatie hosting?

LinQhost specialiseert zich in SaaS applicatie hosting. Dit houdt in dat wij veel verschillende oplossingen aanbieden, ideaal voor een start-up, met ambities naar scale-up. Onze oplossingen hebben een focus op de optimalisatie van de hosting, waardoor uw webapplicatie altijd snel en toegankelijk blijft. De optimalisatie verbetert de klantervaring waardoor uw klanten een fijne interactie hebben met uw product.

Van start-up naar scale-up met SaaS

De opstartfase is bijzonder en met de juiste ondersteuning legt dit het fundament voor uw toekomstige (sterke) groei. In de opstartfase is vaak niet direct veel capaciteit nodig, maar is er meer behoefte aan advies en overleg. Het is belangrijk om vanaf de aanvang al na te denken over de toekomst en de technische impact die dit mogelijk heeft. Wij zetten goede, kleinschalige oplossingen neer die snel te schalen zijn.

Doorgroei fase of scale-up voor SaaS

Bent u al even onderweg met uw SaaS onderneming? Heeft u behoefte aan betere oplossingen en betere ondersteuning? Wilt u meer zekerheid op uw continuïteit? Uw team heeft behoefte aan focus en uw organisatie aan een partner die helpt met de volgende stap van uw onderneming. Bijvoorbeeld regelmatig uw (door)ontwikkelingen bespreekbaar maken, helpt u  om net dat beetje meer efficiëntie of inzicht te verkrijgen.

LinQhost en Afosto

Afosto heeft net als verschillende andere SaaS organisaties besloten om van hun cloudoplossing over te stappen naar Managed hosting van LinQhost.

Onze oplossingen voor SaaS hosting

HPW Webhosting voor SaaS applicaties

Uw applicatie (bijvoorbeeld database(s)) hosten kan in optimale vorm gedaan worden via onze High Performance Web servers. Onze servers kunnen gevormd worden naar een tal van integraties, oplossingen en modules. Wij zoeken samen uit wat voor u de beste vorm is voor uw managed hosting.

Load Balancing voor Saas

Om een overlast aan traffic te voorkomen is het verstandig om de server te verdelen over meerdere webservers. De loadbalancing platform van LinQhost biedt hier uitkomst in door snel te schakelen met veel capaciteit voor een tijdelijke of permanente oplossing.

Database hosting voor SaaS

Al uw data vraagt om computatie kracht wat de snelheid van uw webapplicatie kan verminderen. Daarom is Database hosting een uitkomst om de performance te optimaliseren. Onze engineers staan u bij voor de voor uw organisatie beste keuze.

Google Cloud content delivery network voor SaaS

U heeft bezoekers binnen en buiten Europa, mogelijk op ieder continent en wilt hen uw content op de snelst mogelijke manier serveren. LinQhost levert CDN oplossingen met het Google Cloud platform, wij adviseren op basis van uw wensen, de configuratie, het onderhoudt en nemen de ondersteuning voor onze rekening.

Waarom kiest u voor SaaS applicatie hosting.

Constante Monitoring voor uw SaaS applicatie hosting

Met Datadog als partner worden problemen voorkomen. Voordat ze schade aanrichten aan uw applicatie. Zo kan plotseling toenemend verkeer uw applicatie platleggen. U wordt tijdig ingelicht en de schade wordt voorkomen dankzij de juiste handelingen.  Zo garanderen wij een up-time van 99,9%.

Managed Back-ups voor uw SaaS applicatie

Ondanks alles kan er altijd nog wat fout gaan. Dit realiseert de beste hosting partij ook. Daarom staat er altijd een back up klaar. Zo is uw applicatie snel weer bereikbaar met minimaal dataverlies.

24/7 Service voor uw SaaS applicatie

Een calamiteit komt nooit vooraangekondigd en nooit wanneer het uitkomt. Wij begrijpen dat uw applicatie altijd online hoort te zijn. Daarom zijn onze hosting experts 24/7 beschikbaar voor u wanneer een calamiteit zich voordoet. 

Supersnelle en stabiele hosting voor SaaS

De dienstverlening wordt afgesteld op uw wensen en benodigdheden. Hierdoor heeft u de garantie dat uw applicatie de beste performance, stabiliteit en snelheid heeft. De klantervaring wordt verbeterd door een goede performance.

Service level agreement voor uw SaaS applicatie

U bepaalt in hoeverre uw applicatie beveiligd is.  De servicepakketten worden aangeboden in de vormen van Basic SLA of Supreme SLA 24/7. Wat deze vormen inhouden, vindt u op onze service level agreement pagina.

Control Panel voor uw SaaS applicatie

In het control panel voert u zelf DNS wijzigingen door. Deze omgeving is volledig zelfredzaam en zorgt ervoor dat u altijd in controle blijft. De hosting experts van LinQhost helpen u met ondersteuning, optimalisaties en onderhoud van uw servers.

Uw SaaS applicatie gehost bij LinQhost

Van start tot eind, LinQhost staat voor u klaar met onze expertise, middelen en mankracht. Wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Dat kan. Neem gerust contact met ons op om uw wensen en benodigdheden te bespreken.

4.9
Reviews gegeven door SaaS applicaties
Lees onze klantcases