SaaS applicatie hosting

Managed SaaS hosting bij LinQhost. Snel, veilig en continuïteit gewaarborgd. Er is altijd een hosting specialist bereikbaar om uw team te ondersteunen.

Op zoek naar een robuuste, schaalbare hosting oplossing voor jouw SaaS-applicatie?

LinQhost is met een team van ervaren hosting specialisten een betrouwbare Managed partner en het verlengstuk van jouw development team. Wij bieden hoogwaardige hostingdiensten om zowel startende, middelgrote en grote bedrijven te ondersteunen. Onze op maat gemaakte cloudplatformen zijn de perfecte basis voor je SaaS-applicatie.

Flexibele oplossingen

Onze applicatie servers zijn geoptimaliseerd voor kracht en betrouwbaarheid, waardoor ze ideaal zijn voor bedrijven die hoge prestaties en beschikbaarheid vereisen. Onze diensten bieden niet alleen flexibele applicatieservers en geavanceerde container hosting met bijv. Docker, maar ook geoptimaliseerde coaching methodes en robuuste database clustering om de prestaties van je applicaties te maximaliseren. Elke oplossing bij LinQhost is afgestemd op jouw specifieke behoeften, zodat je nooit teveel betaalt of capaciteit tekort komt.

Snelheid en continuïteit

Stel je een webhosting voor die niet alleen ongekend snel en betrouwbaar is, maar ook je SaaS-applicatie beschermt met de strengste security maatregelen. Met onze flexibele oplossingen en deskundige ondersteuning kun je je volledig richten op het groeien en doorontwikkelen van je bedrijf – wetende dat je infrastructuur veilig is. Onze klanten ervaren significante verbeteringen in laadtijden en stabiliteit. Dit heeft een direct postitief effect op de gebruikerstevredenheid van de applicatie en draagt bij aan het bedrijfssucces.

Ongeëvenaarde Security

Bij LinQhost nemen we de beveiliging van jouw data uiterst serieus. Onze beveiligingsprotocollen zijn ontworpen om jouw SaaS-applicaties en gegevens te beschermen tegen bedreigingen en aanvallen, zodat je met een gerust hart kunt werken.

Groei en schaalbaarheid

We begrijpen dat jouw bedrijf groeit en onze webhostingdiensten en ondersteuning groeien met je mee. Onze schaalbare oplossingen zorgen ervoor dat we op elk moment de infrastructuur kunt aanpassen aan je groeiende behoeften, zonder onderbrekingen of prestatieverlies. 

Uitstekende support & ondersteuning

Ons toegewijde team van experts staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Voor technische hulp of advies over het optimaliseren van je hostingomgeving, wij zijn hier om te helpen.

Kies voor LinQhost en laat ons de meest ideale maatwerk hostingoplossing opstellen die aansluit bij de huidige en toekomstige behoeften van jouw bedrijf.

4.9
Reviews gegeven door SaaS applicaties
Lees onze klantcases