SaaS applicatie hosting

LinQhost, specialist in het ondersteunen van SaaS organisaties met de juiste diensten en de beste ondersteuning. Wij bieden veel verschillende oplossingen aan wat ons een echt maatwerk webhostings specialist maakt, ideaal voor een start-up naar scale-up. Wij helpen uw organisatie op ieder moment met de juiste keuzes te maken.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?
LinQhost is dé partij om uw SaaS applicatie onder te brengen.

Van Start-up naar Scale-up

Software as a Service (SaaS) is een cloudgebaseerd softwareleveringsmodel waarin de u cloudapplicatiesoftware ontwikkelt, onderhoudt en ter beschikking stelt aan zijn klanten. Meestal op maandelijkse of pay-as-you-go basis.

De opstartfase is bijzonder en met de juiste ondersteuning legt dit het fundament voor uw toekomstige (sterke) groei. In opstartfase is vaak niet direct veel capaciteit nodig maar is er meer behoefte aan advies en overleg. Het is belangrijk om vanaf de aanvang al na te denken over de toekomst en de technische impact die dit mogelijk kan hebben. Wij zetten goede, kleinschalige oplossingen neer die snel te schalen zijn.

Doorgroei fase of scale-up

Bent u al even onderweg met uw SaaS onderneming? Heeft u behoefte aan betere oplossingen en betere ondersteuning? Wilt u meer zekerheid op uw continuiteit? Uw team heeft behoefte aan focus en uw organisatie aan een partner kan helpen met de volgende stap van uw onderneming. Bijvoorbeeld regelmatig uw (door)ontwikkelingen bespreekbaar maken kan u helpen om net dat beetje meer efficientie of inzicht te verkrijgen. Bel ons op +31 (0)50 30 500 90 om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen!

AppWiki

AppWiki heeft net als verschillende andere SaaS organisaties enkele jaren na de opstart besloten om van hun cloudoplossing over te stappen naar Managed hosting van LinQhost.

Verschillende oplossingen voor SaaS applicaties

High Performance Webhosting (HPW)

Ons HPW platform is extreem veilig en supersnel en is hierdoor ideaal om uw applicatie als bijvoorbeeld database(s) te hosten. Er zijn een tal van integraties, oplossingen en modules mogelijk

Loadbalancing

Zodra Traffic toeneemt is het verstandig om deze te aan verdelen over meerdere webservers. Hierbij biedt het LinQhost Loadbalancing platform de uitkomst, schakel snel met veel capaciteit voor een tijdelijke of permanente oplossing.

Database hosting

Van een seperate database server tot aan database clustering. Onze engineers staan u bij voor de voor uw organisatie beste keuze.

Google Cloud content delivery network

U heeft bezoekers binnen en buiten Europa, mogelijk op ieder continent, en wilt hen uw content op de snelst mogelijke manier serveren. LinQhost levert CDN oplossingen met het Google Cloud platform, wij adviseren op basis van uw wensen, de configuratie, het onderhoudt en nemen de ondersteuning voor onze rekening.

Kwaliteit & continuiteit gegarandeerd

We staan bekend om onze diengaande technische vakkennis, praktische aanpak en een open cultuur. Als managed hostingprovider hebben we ons gespecialiseerd in een aantal producten, diensten en het ondersteunen van onze klanten – bijvoorbeeld met een uitsterst kundige servicedesk. Een echt maatwerk en managed hostingprovider voor SaaS organisaties! LinQhost werkt dagelijks aan de verbetering van de dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheid en het up-to-date houden van de diensten. Onze servicedesk wordt geroemd om de hulpvaardigheid en hoge kennisniveau. Voor optimale ondersteuning kiest u voor LinQhost.

LinQhost is ISO27001 gecertificeerd
LinQhost is NEN7510 gecertificeerd
4.9
Reviews gegeven door SaaS applicaties
Lees onze klantcases