servicedesk

De online consumentenbestedingen in Nederland zijn het afgelopen jaar met 16,1% gegroeid. Dit is bijna twee keer zo hard dan een jaar eerder. Wist u dat in 2019 bijna 17 miljoen aankopen (+24%) met de creditcard zijn afgerekend? De creditcard neemt hiermee 12% van alle online aankopen voor zijn rekening. Imponerende groeicijfers die vragen om een solide security. PCI DSS biedt u uitkomst.

PCI DSS kort toegelicht

PCI staat voor Payment Card Industry. Deze organisatie is oorspronkelijk opgericht door de grote betaalkaartmaatschappijen en beheert verschillende beveiligingsstandaarden voor de betaalkaartindustrie. De belangrijkste hiervan is de Data Security Standard (DSS). PCI DSS is gecreëerd om creditcardfraude te voorkomen.

Extreem veilige hostingservers

Wij zetten verschillende methodieken in die ons securitybeleid ondersteunen. U kunt hierbij denken aan het PCI DSS protocol, OWASP richtlijnen en SCAP testing. Door deze methodieken te combineren met onze eigen methodieken realiseren wij extreem veilige hostingservers voor online applicaties met verschillende doelen. U kunt hierbij denken aan: financiële systemen, zorgapplicaties, applicaties waar veel persoonsgegevens verwerkt worden als intra/extranet applicatie, e-commerce applicaties en websites.

PCI checkt periodiek

PCI DSS is een verplichting bij het opslaan van betalingsgegevens van uw relaties. Het is aan te raden om te voldoen aan dergelijke richtlijnen. Niet alleen voor het opslaan van betalingsgegevens, maar voor alle data die u van uw relaties of klanten opslaat. PCI checkt periodiek of uw server en uw webapplicaties aan de gestelde richtlijnen voldoen. Professionaliteit is geboden. Wij helpen graag.

Neem contact met ons op!

Uw betalingsprotocol niet op orde betekent een inbreuk op uw zorgvuldig opgebouwde imago. Concreet: u gaat omzet mislopen. Zonde, wat met PCI DSS is uw betalingsprotocol veel beter geborgd. Belangrijk dus, maar we begrijpen goed dat dit voor u wellicht lastige materie is. Wilt u exact weten wat PCI DSS voor uw organisatie kan opleveren? Neem nu contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk alle mogelijkheden!