Kennis

LinQhost ondersteunt graag zijn klanten door mee te denken aan oplossingen op maat. Veel gestelde vragen zijn bij ons niet onbekend. Nieuwe oplossingen melden wij dan ook graag aan onze klanten.  Heeft u nog vragen? Lees wat anderen van ons vinden of de vragen waar wij al een antwoord voor u klaar hebben.

Klantcases

LinQhost helpt zijn klanten met hun online ondernemingen. Door moeilijke vraagstukken te beantwoorden nemen wij ze zorg over hosting uit handen en kunnen klanten hun werk voortzetten.

Partners

Partner zijn met LinQhost betekent een uitstekende samenwerking en verbetering van de service dat LinQhost kan aanbieden aan zijn klanten. Ook partner worden?

Blog

LinQhost deelt graag interessante nieuws over ontwikkelingen of technische knowhow. Van verhuizing van het kantoor, nieuwe partnerschappen of services die worden aangepast.

Voorbeelden hiervan zijn:

Lees hierover meer!

LinQhost Academy

LinQhost streeft naar een constante verbetering van de dienstverlening en willen de klanten ook helpen bij het verder uitbreiden van hun eigen skills. De missie van LinQhost is ook het streven dat de klanten vooruitstrevend zijn en blijven op het gebied van digitaal ondernemen. Meer weten over hoe wij dit willen bereiken? Lees verder!

Support

Sommige vragen hoeven niet altijd specifiek te zijn. Sommige zijn algemeen en niet nodig om erover te bellen. Hierom heeft LinQhost een aantal support en veel gestelde vragen op een rij gezet. 

Kennisbank

Zelf problemen oplossen snappen wij maar al te goed, daarom hebben wij vele vragen al op een rij voor u gezet. Van WordPress tot SSL-certificaten hebben wij alle antwoorden voor u.