CakePHP Hosting

Maakt u webapplicaties in het flexibele CakePHP framework? Dan is LinQhost de ideale Managed Hosting partner voor u. Wij hosten uw CakePHP project op onze veel gebruikte High Performance Webhosting platform die supersnel en super veilig is. Met Managed Hosting voor CakePHP nemen wij het hosting gedeelte over. Zodat u zich volledig kunt focussen op uw CakePHP project.  

Wat doet Managed Hosting van LinQhost voor mijn CakePHP project?

CakePHP is een snel ontwikkelend Framework. Daarom zijn vanaf de eerste dag alert om uw hosting omgeving up to date te houden voor optimale presetatie en veiligheid.

Wij hosten uw CakePHP applicatie op onze High Performance Hosting Platform, waarmee wij de beste performance kunnen waarborgen voor uw project. Onze hosting platform staat bekend om zijn snelheid en uitstekende veiligheid.

Opschalen van uw project is helemaal geen probleem. Want bij LinQhost kunt u gemakkelijk uw server capaciteit uitbreiden.

Onze hosting experts zijn gespecialiseerd in PHP Frameworks, waaronder CakePHP. Met de kennis van onze hosting experts weten wij de meest optimale omgeving in te richten.

Welke functies bieden wij met onze Managed CakePHP Hosting?

Geoptimaliseerde CakePHP hosting:

De hosting omgeving voor uw CakePHP project wordt optimaal ingericht op basis van de eigenschappen van uw project. Om optimale uptime te garanderen monitoren wij uw hosting omgeving 24/7.

Overzichtelijke control panel:

Om de gegevens van uw hosting omgeving goed weer te geven maakt LinQhost gebruik van een overzichtelijke control panel. Hierin worden alle benodigde gegevens duidelijk weergegeven zodat u de performance van uw hosting omgeving in kunt zien.

Dagelijkse back-ups:

Indien er onverhoopt iets misgaat kunnen we te allen tijde een back up terug zetten. Wij maken namelijk dagelijkse back-ups van uw hosting omgeving.

Veiligheid:

Veiligheid is belangrijk bij LinQhost, daarom bieden wij de veiligste hosting omgeving aan. Wij maken gebruik van vele veiligheidsmaatregelen. Zoals met onze two- factor authenticatie, IP blokkering en SELinux. Omdat wij veiligheid belangrijk vinden zijn wij altijd bezig om onze veiligheid te doorontwikkelen.

Persoonlijk gerichte service:

Wij vinden direct communicatie met de klant belangrijk. Daarom is onze servicedesk volledig bemand door onze hosting specialisten. Op deze manier is er direct contact tussen klant en specialist.

Service Level Agreement:

Met een Basic SLA / Supreme SLA 24/7 bieden wij u zekerheid over de bruikbaarheid van de Managed Hostingdiensten voor uw CakePHP webapplicatie. Meer informatie over onze service level agreements vindt u hier.

Wat zeggen onze klanten over onze Managed Hostingdiensten?

Erik – Senior Integrator & Project Manager bij TNO
“De samenwerking met LinQhost bevalt al enkele jaren uitstekend. Voor diverse projecten binnen onze organisatie werken we samen en ervaren de korte lijnen en het hoge kennisniveau…”

Jeen – Algemeen Directeur bij Groeier!
“Ons eerste gesprek met LinQhost gaf ons meteen het vertrouwen om voor een lange termijn de samenwerking aan te gaan. En samenwerken is het geworden. Het vertrouwen wat we in het begin hadden is uitgegroeid…”

Henk – CEO & Partner bij Sterc Online Agency
“LinQhost is al jaren partner van Sterc en helpt ons met uiteenlopende hostingoplossingen en de juiste ondersteuning voor ons technische team waarmee we ons kunnen verbeteren.”

Veelgestelde vragen:

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw CakePHP project en vraag een gratis test aan.