CakePHP Hosting

Maakt u webapplicaties in het flexibele CakePHP framework? LinQhost is dé ideale managed hosting partner voor u. Wij hosten uw server op onze veel gebruikte High Performance Webhosting platform dat supersnel en super veilig is. Lees hier meer over High Traffic hosting

Wat is managed CakePHP hosting?

Uw CakePHP framework draait op een server dat vraagt om onderhoud en verzorging. Het inkomende verkeer kan de vraag van uw servers overtreffen waardoor u meer capaciteit kunt regelen voor uw server. Daarnaast zal de beveiliging ververst moeten worden zodat er geen gaten vallen in uw systemen. Dit en meer wordt opgepakt door een managed hosting bedrijf. Wij onderhouden, verzorgen, beveiligen uw servers en assisteren u wanneer zich vragen of problemen voordoen. Zo blijft u de focus houden op de doorontwikkeling van uw producten en diensten.

Wat kunt u verwachten van managed CakePHP hosting voor uw bedrijf?

De wensen en benodigdheden van uw bedrijf staan centraal bij het managen van uw hosting. Dit houdt in dat wij ons ontfermen over uw hosting performance en beveiliging, maar zullen wij ook klaar staan wanneer u vragen, wensen of problemen heeft. Onze hosting experts denken mee in de beste oplossingen zodat wij uw hosting blijven verbeteren naar uw standaarden. Lees hier meer over managed hosting.

Wat zeggen onze klanten over onze Managed Hostingdiensten?

Erik – Senior Integrator & Project Manager bij TNO
“De samenwerking met LinQhost bevalt al enkele jaren uitstekend. Voor diverse projecten binnen onze organisatie werken we samen en ervaren de korte lijnen en het hoge kennisniveau…”

Jeen – Algemeen Directeur bij Groeier!
“Ons eerste gesprek met LinQhost gaf ons meteen het vertrouwen om voor een lange termijn de samenwerking aan te gaan. En samenwerken is het geworden. Het vertrouwen wat we in het begin hadden is uitgegroeid…”

Henk – CEO & Partner bij Sterc Online Agency
“LinQhost is al jaren partner van Sterc en helpt ons met uiteenlopende hostingoplossingen en de juiste ondersteuning voor ons technische team waarmee we ons kunnen verbeteren.”

Waarom kiest u voor managed CakePHP hosting?

Constante Monitoring voor CakePHP

Onze constante monitoring zorgt voor een aanzienlijke vermindering in problemen. Onze partnership met Datadog helpt ons om preventief fouten te voorkomen voordat deze zich kunnen ontplooien tot grote problemen. Wij blijven waken over de performance van uw server. 

Managed back-ups voor CakePHP

Problemen kunnen helaas nooit in zijn geheel voorkomen worden. Daarom staan wij altijd klaar met een back-up als er iets mis gaat. De managed back-ups worden stelselmatig gemaakt zodat u de nieuwste back-up gegarandeerd krijgt. 

24/7 Service voor CakePHP hosting

Het kan altijd voorkomen dat een grote calamiteit een site treft waardoor deze niet meer toegankelijk is. Op dit moment moet er meteen geschakeld worden, ongeacht de tijd of dag. Onze hosting experts staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar in het geval van een calamiteit. Zo is uw CakePHP framework snel weer toegankelijk.

Supersnelle en stabiele hosting

De prestaties van uw server staan in lijn met de positionering in Google en de ervaring die uw klanten hebben met uw website. Wij begrijpen hierdoor dat de performance niet alleen belangrijk is voor een vlotte website maar ook voor de conversie voor uw bedrijf. Daarom staan de snelheid en stabiliteit centraal in de HPW server waar uw framework gehost wordt.

Service level agreement

Onze service level agreements geven u de mogelijkheid tot keuze in de beveiliging van uw applicatie. U kunt kiezen uit een basic SLA of 24/7 SLA beveiliging. Wat deze vormen voor u kunnen betekenen leest u op onze service level agreement pagina. 

LinQhost, uw partner voor managed CakePHP hosting

Bij CakePHP managed hosting is de inventarisatie proces van groot belang. Uw wensen en benodigdheden fungeren als de fundering voor uw server. Communicatie is zeer belangrijk. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan nodigen wij u graag op kantoor uit voor een kop koffie. 

Veelgestelde vragen:

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw CakePHP project en vraag een gratis test aan.