ReactJS Hosting

Maakt u gebruik van het populaire Javascript library ReactJS voor de ontwikkeling van uw website of applicatie? Dan is LinQhost de ideale Managed Hosting partner voor uw project. Wij zorgen voor een optimale hosting omgeving die volledig is ingericht op de aspecten van uw ReactJS project. Wij nemen het hosten voor u uit handen zodat u meer tijd heeft voor uw project.

Lees verder ↴


 

Wat LinQhost doet voor uw ReactJS project

Uw ReactJS project staat centraal bij LinQhost. De eigenschappen en benodigdheden van uw project vormen de basis van de maatwerk hosting oplossing die wij voor u maken. Met deze maatwerk oplossing kunnen wij de optimale performance bieden voor uw ReactJS project.

Waar wij ons op focussen voor uw ReactJS project

Wij kijken van begin tot eind mee met uw project, hierdoor kunnen wij de performance van uw ReactJS website of applicatie garanderen en verder optimaliseren.

Optimale performance en veiligheid is heel belangrijk voor de hosting omgeving van uw project. Daarom worden alle projecten gehost binnen onze eigen database en hosting platform.

U bent uw ReactJS project aan het uitbreiden. Maar u heeft hier meer server ruimte voor nodig? Dat is helemaal geen probleem bij LinQhost! Het opschalen van uw server ruimte gaat probleemloos bij ons.

Onze hosting experts hebben ervaring met het hosten van Java projecten. Deze uitgebreide kennis wordt toegepast om de beste hosting omgeving te creëren voor uw ReactJS project.

De beste kwaliteit voor uw ReactJS project

Geoptimaliseerde ReactJS hosting:

Uw ReactJS project is in goede handen op onze high performance web hosting platform. Hier garanderen onze hosting experts de beste prestaties voor uw project. Wij monitoren onze servers 24/7, zodat problemen snel opgelost kunnen worden.

Overzichtelijke control panel:

Om de gegevens over uw hosting omgeving weer te geven, maken wij gebruik van een overzichtelijke control panel, die al uw benodigde informatie weergeeft.

Dagelijkse backups:

Wij maken dagelijkse back-ups van uw hosting omgeving, indien er iets verkeerd gaan. Hierdoor kunnen wij te allen tijde een back-up terug plaatsen.

 

Veiligheid:

De veiligheid voor uw ReactJS project is belangrijk. Daarom maakt linQhost gebruik van de veiligste hosting omgeving. Wij bieden meerdere functies om uw hosting omgeving nog veiliger te maken, zoals two- factor authenticatie, IP Whitelisting en nog veel meer.

Peroonlijk gerichte service:

Bij LinQhost is onze service persoonlijk gericht. Wij richten ons op direct contact tussen klant en hosting expert voor de meest efficiënte service. Daarom staan onze hosting experts klaar om u verder te helpen.

Service Level Agreement:

Met een Basic SLA / Supreme SLA 24/7 bieden wij u zekerheid over de bruikbaarheid van de managed hostingdiensten voor uw ReactJS project. Meer informatie over onze service level agreements vindt u hier.

Wat onze klanten zeggen:

Sjaak – Algemeen manager bij Nordique “LinQhost is vanaf 2015 de hostingpartner voor Nordique. Door de jarenlange ervaringen met elkaar kunnen we met een gerust hart vertrouwen op de continuïteit..”

Jaap – Mede-eigenaar WiQhit “WiQhit en LinQhost delen hun Groningse roots. Robert en zijn team kwamen bij de eerste kennismaking al eerlijk, integer, transparant en behulpzaam over…”

Thijs – Eigenaar NM2D ‘’New Media 2Day is sinds de oprichting van LinQhost partner en voorheen werd ook altijd al veel gedaan met de oprichters. De goede relatie gaat dus al ver terug. Er was direct vertrouwen…’’

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw ReactJS project en vraag een gratis test aan.


 

Veelgestelde vragen: