ReactJS Hosting

Maakt u gebruik van het populaire JavaScript library ReactJS voor de ontwikkeling van uw webapplicatie? Dan is LinQhost de ideale managed hosting partner voor uw project.

Wat is Managed ReactJS hosting?

Goede hosting voor uw ReactJS applicatie verbetert de algehele performance ervan. Dit hangt af van een efficiënte hosting en goede management. Onze hosting experts managen de hosting in zijn totaliteit, wat betekent dat u geen werk hebt aan de prestatie van uw applicatie. Door een constante monitoring, managed back-ups en meer ontzorgen wij u compleet zodat u kunt focussen op de ontwikkeling van uw bedrijf.

Wat mag u verwachten van managed ReactJS hosting bij LinQhost

LinQhost staat voor managed hosting. Hierbij wordt het hele hosting proces voor u overgenomen. Continuïteit en veiligheid staan hierbij voorop. Onze hosting experts staan voor u klaar in het meedenken van oplossingen, back-ups plaatsen of de prestatie van uw website/applicatie optimaliseren. 

Sjaak – Algemeen manager bij Nordique
“LinQhost is vanaf 2015 de hostingpartner voor Nordique. Door de jarenlange ervaringen met elkaar kunnen we met een gerust hart vertrouwen op de continuïteit..”

Jaap – Mede-eigenaar WiQhit
“WiQhit en LinQhost delen hun Groningse roots. Robert en zijn team kwamen bij de eerste kennismaking al eerlijk, integer, transparant en behulpzaam over…”

Thijs – Eigenaar NM2D
‘’New Media 2Day is sinds de oprichting van LinQhost partner en voorheen werd ook altijd al veel gedaan met de oprichters. De goede relatie gaat dus al ver terug. Er was direct vertrouwen…’’

Waarom u voor Managed ReactJS hosting bij LinQhost kiest

Constante Monitoring voor ReactJS hosting

Wij monitoren de performance van uw applicatie constant. Dit kunnen wij doen door onze gold tier partnership met datadog. Hierdoor zijn wij in staat om problemen te ontdekken voordat deze ze zich voordoen en inzicht krijgen in toenemend verkeer. Wij geven dit tijdig aan en passen zo nodig de capaciteit van uw server hierop aan middels loadbalancing.

Managed Back-ups voor ReactJS

We moeten altijd voorbereid zijn op de ergste probleem scenario’s zodat wij voorbereid zijn. Daarom maken wij managed back-ups van uw data. Mocht er dus iets onverhoopt misgaan dan is uw applicatie zo snel mogelijk weer als vanouds door de back-up van LinQhost.

24/7 Service voor ReactJS

Merkt u zelf dat een calamiteit zich laat zien in uw applicatie? Dan moet u in de mogelijkheid zijn om ons altijd te kunnen bereiken. Onze hosting experts staan 24 uur, 7 dagen in de week voor u klaar.

Supersnelle en stabiele hosting voor ReactJS

Uw applicatie heeft altijd de potentie om snel en stabiel te zijn. Bij LinQhost implementeren wij onze kennis om de stabiliteit en snelheid zo hoog mogelijk te krijgen zodat de klantervaring verbetert. Uiteindelijk gaat het om uw klanten die een fijne interactie met uw applicatie hebben. Een bijkomend voordeel is dat een verhoging tot snelheid en stabiliteit leidt en dus in een hogere Google plaatsing. Lees hier meer over High Traffic hosting

Service level agreement voor ReactJS

Onze service level agreements geven u de mogelijkheid tot keuze in de beveiliging van uw applicatie. U kunt kiezen uit een basic SLA of 24/7 SLA beveiliging. Wat deze vormen voor u kunnen betekenen leest u op onze service level agreement pagina. 

ReactJS hosting bij LinQhost

Wij staan voor u klaar als u uw ReactJS applicatie gehost wil hebben waarbij u volledig ontzorgd wordt. Het is voor ons belangrijk om te weten wat uw wensen en benodigdheden zijn. Hiermee stellen wij een strategie op om uw server in te stellen naar wat het best bij uw bedrijf past. Neem contact met ons op om te praten over de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen:

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed React JS Hosting vraag een gratis test aan.