ReactJS Hosting

Maakt u gebruik van het populaire Javascript library ReactJS voor de ontwikkeling van uw website of applicatie? Dan is LinQhost de ideale managed hosting partner voor uw project. Wij zorgen voor een optimaal hosting omgeving die volledig is ingericht op de aspecten van uw ReactJS project. Laat LinQhost het hosten voor u uit handen nemen.

Lees verder ↴


 

Wat LinQhost doet voor uw ReactJS project

Uw reactJS project staat centraal bij LinQhost. Onze diensten worden gevormd door de eigenschappen en benodigdheden van uw project. Hierdoor creëren wij een hosting oplossing dat als maatwerk de optimale performance biedt voor uw ReactJC project.

Waar wij ons op focussen voor uw ReactJS project

 Van begin tot het eind van uw project staan wij garant voor de performance van uw ReactJS website of applicatie, waarbij wij blijven optimaliseren zodat u geruisloos uw project aangaat.

✓ Optimale performance en veiligheid is heel belangrijk voor de hosting omgeving van uw project. Daarom worden alle projecten gehost binnen onze eigen database en hosting platform.

 Het opschalen van uw ReactJS project is geen probleem. Probleemloos kunt u het project uitbreiden door meer server ruimte aan te vragen.

✓ Onze hosting experts zijn ervaren in het hosten van Java-projecten. Deze uitgebreide kennis wordt toegepast om de beste hosting omgeving te creëren voor uw ReactJS project.

De beste kwaliteit voor uw ReactJS project

Geoptimaliseerde ReactJS hosting:

Met Managed Hosting voor ReactJS  maakt u gebruik van het meest geoptimaliseerde hosting omgeving voor uw ReactJS project. Wij houden uw hosting omgeving 24/7 in de gaten, waardoor LinQhost de beste hosting prestaties kan waarborgen voor uw website of webapplicatie.

Overzichtelijke control panel:

Voor de weergave van uw hosting omgeving maken wij gebruik van een control panel. Deze is volledig gebruikersvriendelijk voor ieder die zijn omgeving wil beheren, voorzien van de benodigde informatie.

Dagelijkse backups:

Dagelijks maken wij een back-up van uw hosting omgeving. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing wanneer er onverhoopt iets verkeerd gaat.

 

Veiligheid:

LinQhost prijst zichzelf op de veilige hosting omgeving voor uw ReactJS  project. Door gebruik te maken van verschillende functies, zoals two-factor authenticatie, IP Whitelisting en meer, waarborgen wij de veiligheid en garanderen wij een optimale ReactJS omgeving.

Peroonlijk gerichte service:

LinQhost waardeert persoonlijk gerichte service. Dit houdt in dat we ons op direct contact tussen klant en hosting expert richten voor de meest efficiënte service.

Service Level Agreement:

Een basic SLA of Supreme SLA 24/7 biedt zekerheid voor uw ReactJS project. Hiermee kunnen wij de mogelijke ondersteuning bieden op het niveau waar u voor kiest. Meer informatie over onze service level agreement vindt u hier.

Wat onze klanten zeggen:

Sjaak – Algemeen manager bij Nordique “LinQhost is vanaf 2015 de hostingpartner voor Nordique. Door de jarenlange ervaringen met elkaar kunnen we met een gerust hart vertrouwen op de continuïteit..”

Jaap – Mede-eigenaar WiQhit “WiQhit en LinQhost delen hun Groningse roots. Robert en zijn team kwamen bij de eerste kennismaking al eerlijk, integer, transparant en behulpzaam over…”

Thijs – Eigenaar NM2D ‘’New Media 2Day is sinds de oprichting van LinQhost partner en voorheen werd ook altijd al veel gedaan met de oprichters. De goede relatie gaat dus al ver terug. Er was direct vertrouwen…’’

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw ReactJS project en vraag een gratis test aan.


 

Veelgestelde vragen: