ReactJS Hosting

Maakt u gebruik van het populaire Javascript library React JS voor de ontwikkeling van uw websapplicatie? Dan is LinQhost de ideale managed hosting partner voor uw project. Wij zorgen voor een optimaal hosting omgeving die volledig is ingericht op de aspecten van uw React JS project. Laat LinQhost de hosting voor u uit handen nemen zodat u kan focussen op het doorontwikklen van uw webapplicatie.

Wat kan Managed React JS Hosting voor uw website doen?

 Vanaf het begin staan wij garant voor de performance van uw React JS hostingomgeving. Wij zorgen voor stabiele en veilige omgeving zodat u geruisloos kan werken aan de doorontwikkeling van uw webapplicatie..

✓ Optimale performance en veiligheid is heel belangrijk voor de hosting omgeving van uw project. Daarom worden uw project gehost binnen onze eigen High Performance Webhosting platform.

 Indien u tijdelijk de servercapaciteit moet verhogen staan wij voor u klaat. Probleemloos kunt u het project uitbreiden door flexibel meer server ruimte aan te vragen.

✓ Onze hosting experts zijn ervaren in het hosten van Java projecten. Door onze uitgebreide kennis staan wij garant voor een supersnelle en veilige hostingomgeving.

De beste kwaliteit voor uw ReactJS project

Geoptimaliseerde React JS hosting:

Met Managed Hosting voor React JS maakt u gebruik van de meest geoptimaliseerde hosting omgeving voor uw React JS project. Wij zorgen voor een server met de juiste capaciteit en monitoren de omgeving vanaf de omzetting.

Overzichtelijke control panel:

Voor de weergave van uw hosting omgeving maken wij gebruik van een gebruikvriendelijke control panel. Hiermee kan u zelf DNS aanpassingen en dergelijke zaken doorvoeren zodat u efficient kan doorwerken.

Dagelijkse backups:

Dagelijks maken wij een back-up van uw hosting omgeving. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing wanneer er onverhoopt iets verkeerd gaat.

 

Veiligheid:

LinQhost focust zich op een veilige hosting omgeving voor uw React JS  project. Door gebruik te maken van verschillende functies, zoals two-factor authenticatie, IP Whitelisting en meer, waarborgen wij de veiligheid en garanderen wij een optimale React JS omgeving.

Peroonlijk gerichte service:

LinQhost waardeert persoonlijk gerichte service. Dit houdt in dat we ons op direct contact tussen klant en hosting expert richten voor de meest efficiënte service.

Service Level Agreement:

Een basic SLA of Supreme SLA 24/7 biedt zekerheid voor uw React JS project. Hiermee kunnen wij de mogelijke ondersteuning bieden op het niveau waar u voor kiest. Meer informatie over onze service level agreement vindt u hier.

Wat zeggen klanten over onze Managed Hosting?

Sjaak – Algemeen manager bij Nordique
“LinQhost is vanaf 2015 de hostingpartner voor Nordique. Door de jarenlange ervaringen met elkaar kunnen we met een gerust hart vertrouwen op de continuïteit..”

Jaap – Mede-eigenaar WiQhit
“WiQhit en LinQhost delen hun Groningse roots. Robert en zijn team kwamen bij de eerste kennismaking al eerlijk, integer, transparant en behulpzaam over…”

Thijs – Eigenaar NM2D
‘’New Media 2Day is sinds de oprichting van LinQhost partner en voorheen werd ook altijd al veel gedaan met de oprichters. De goede relatie gaat dus al ver terug. Er was direct vertrouwen…’’

Veelgestelde vragen:

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed React JS Hosting vraag een gratis test aan.