Kennisreizen

IT schaarste: ga met ons mee op IT kennisreis naar Roemenië!

LinQhost helpt internet- en softwarebedrijven op het technische vlak. Wij doen dat dagelijks met heel veel passie. Los van dat wij deze bedrijven ondersteunen op technisch vlak krijgen wij regelmatig de vraag van onze klanten en relaties voorgelegd of wij ze niet kunnen helpen aan goede, gekwalificeerde ontwikkelaars. In Nederland wordt goede ontwikkelcapaciteit helaas steeds schaarser. Ook wijzelf hebben dit gemerkt. Inmiddels werken wij al jarenlang nauw samen met bewezen IT bedrijven in Roemenië. Door de toenemende schaarste op de Nederlandse IT markt delen wij graag onze ervaringen en netwerk. Periodiek organiseren wij dan ook korte, maar intensieve en succesvolle IT kennisreizen naar Roemenië. Gaat u ook eens mee?

Meldt u vrijblijvend aan voor een van onze kennisreizen

Een kennisreis? Wat verstaan jullie hieronder?

Vele softwarebedrijven hebben dezelfde uitdaging: het vinden van goede gekwalificeerde programmeurs. Velen hebben ook nagedacht om een deel van hun capaciteit wellicht in het buitenland op te zoeken of te zoeken naar een flexibele schil voor hun bedrijf. Echter, waar en hoe moet je beginnen? Op dit punt willen wij u helpen door u de juiste ingangen te tonen. Dit doen wij in de vorm van kennisreizen waar we met een groep van maximaal 10 ondernemers afreizen naar Roemenië. Een mooie gelegenheid om de opties te bekijken en naar is gebleken, tevens een fantastisch netwerkmoment met andere deelnemers! Kort, intensief én efficiënt

In ons drukke bestaan zit niemand te wachten op langdurig onderweg zijn. Daarom zijn onze kennisreizen kort en efficiënt opgebouwd. In de meeste gevallen vertrekken we op woensdag en keren we op vrijdag weer terug. We bezoeken een aantal bedrijven met uiteenlopende expertise. U kunt hierbij denken aan PHP, Python en .Net ontwikkeling, frameworkontwikkeling als Laravel en Symphony, mobile(en native) development maar ook ontwikkeling op gebied van Opensource CMS-systemen als WordPress en Magento. We proberen u met een bezoek aan meerdere bedrijven in de volle breedte kennis te laten maken met de IT mogelijkheden in Roemenië.

“Voor één van mijn ondernemingen (Nieuwbouw Online BV) ben ik in oktober 2017 mee geweest op een kennisreis van LinQhost. Inmiddels hebben we het eerste outsourcingproject opgestart, we laten diverse modules van onze software op basis van PHP ontwikkelen en door een IT bedrijf in Roemenië realiseren. Een andere reden voor mij om mee te gaan was dat ook klanten van mij op zoek waren naar ontwikkel capaciteit, ook daar zijn de eerste contacten gelegd. Tevens heb ik enkele nieuwe goede contacten opgedaan. Ga eens mee op kennisreis, het biedt je als bedrijf en persoon absoluut meerwaarde en geeft je een nieuw perspectief in het laten groeien van je business

Alex van Ginneken
Nieuwbouw Online BV”

Daarom Roemenië!

In de afgelopen jaren hebben wij ervaringen opgedaan in verschillende landen. Roemenië past bij ons vanwege de toegankelijkheid van de mensen, de manier van communicatie en een uitstekende beheersing van de Engelse taal, de kwaliteit van werken en de korte reistijd zonder visa of andere voorwaarden: binnen 2 uur vliegen zijn we op locatie! Natuurlijk zijn er ook hobbels te nemen, weten wij uit ervaring. Je moet bijvoorbeeld in een 2e taal gaan communiceren, voor sommige bedrijven kan dat lastig zijn. Wij zijn bijzonder enthousiast over de diverse manieren van communicatie die de bedrijven in Roemenië hebben opgezet en geloven dat deze methodes helpen om projecten tot een succes te brengen. Uiteraard delen wij onze ervaringen tijdens de kennisreis!

What’s in it for LinQhost?

Nogmaals, we willen internet- en softwarebedrijven helpen om efficiënter en sneller te ontwikkelen, maar uiteraard hebben we er zelfs ook iets aan. Voor onze klanten geldt dat als men sneller kan ontwikkelen, wij hen kunnen bijstaan bij het hosten van de nieuw ontwikkelde webdiensten. We willen ook niet bestaande relaties helpen bij het vinden van de juiste mensen en drinken zonder verplichtingen na de reis vast en zeker nog eens een kopje koffie, zo helpen we elkaar.

Interesse?

Bij interesse voor een van onze kennisreizen kunt u zich middels onderstaand formulier aanmelden en nemen wij contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!