Python hosting

Gebruikt u Python als programmeertaal? LinQhost verzorgt en ondersteund uw hosting platform in zijn totaliteit. Probeer het 3o dagen uit om het zelf te ervaren. 

Wat is Managed hosting voor Python?

Managed hosting gaat een stap verder dan een webshop hosten. Bij managed hosting wordt u volledig ontzorgd en ondersteunt bij het gehoste platform. Dit houdt in dat de stabiliteit en performance optimaal blijft door de constante monitoring. Kortom; u hoeft zelf niks te doen met betrekking tot hosting en optimalisatie van uw server, wij nemen dit van u over.

Managed hosting voor Python bij LinQhost

Uw gehele hosting proces wordt geregeld. Met uw wensen en benodigdheden delen wij uw server in. Uw server wordt volledig gehost en gemanaged. Hierdoor zorgt u voor een zeer positieve klantervaring voor uw klanten en is uw plaatsing in Google hoger door de stabiliteit en snelheid die wij leveren. Onze hosting experts zijn gedreven in het managen van Python servers, bij hulp heeft u altijd een hosting expert aan de telefoon die met u meedenkt in oplossingen.

De specificaties van Managed Python hosting bij LinQhost

Met een duidelijk beeld van het Content Management Systemen (CMS) en uw wensen en benodigdheden vormen wij een strategie. De strategie wordt gecreëerd om uw server van de juiste verzorging en ondersteuning te voorzien. Wij geven een garantie aan onze werkwijze en het resultaat ervan. Een up-time van 99,9% geeft u zekerheid van een stabiele server. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan? Dan staan onze hosting experts voor u klaar.

Waarom kiest u voor Python hosting bij LinQhost?

Constante monitoring

Problemen worden voorkomen door constante monitoring. Onze gold tier partnership bij Datadog geeft ons de mogelijkheid om komende problemen eerder te ontdekken. Door deze partnerschap garanderen wij een uptime van 99,99% en geven wij tijdig aankomende wijzigingen aan.

Managed back-up voor Python

Uw website/applicatie moet altijd blijven draaien. De toegankelijkheid hiervan is onderdeel van uw merk. Daarom staan er altijd managed back-up klaar om op het moment ondersteuning te bieden wanneer het onverhoopt toch mis gaat. Zo bent u altijd online met de juiste data.

24/7 Service voor managed hosting Python

Niemand zit te wachten op calamiteiten. En het komt ook nooit uit. Toch kan het zich voordoen. Daarom kunt u dag en nacht terecht bij LinQhost voor hulp. In het geval van een calamiteit helpen wij u graag.

Supersnelle en stabiele hosting voor Python

Wij begrijpen dat de prestaties van uw server effect hebben op de ervaring van uw klanten. Daarom geven wij veel aandacht aan het optimaliseren van uw Python project op onze HPW server. Dit verbetert de klantervaring en heeft een positieve impact op de plaatsing in Google.

Service level agreement voor Python hosting

U krijgt zelf de keuze in de mate van beveiliging. De ene webapplicatie is de ander niet, daarom bieden wij de vormen Basic SLA en Supreme SLA 24/7 aan. Dat zijn onze Service level agreements.

Control panel Python

U krijgt van LinQhost een zelfredzaam control panel. Hiermee kunt u wijzigingen brengen aan onder andere uw DNS instellingen. Met de control panel heeft u binnen enkele seconde belangrijke wijzigingen doorgevoerd waardoor u door kunt gaan naar belangrijkere zaken.

Wat zeggen klanten over onze Managed Hostingdiensten?

 

TNO en LinQhost zijn sinds 2014 partners waar LinQhost Managed Hosting dienstverleningen biedt aan de activiteiten van TNO. Wij ondersteunen TNO in het hosten van de webapplicaties en databases die TNO nodig heeft voor hun bedrijfsactiviteiten als een onderzoeksorganisatie. LinQhost biedt volledige maatwek oplossingen in de form van PHP en Python webservers en relationele databases als MySQL of andere NoSQL database oplossingen, Op deze manier kan TNO zich volledig focusen op de onderzoeksactiviteiten, zonder zich druk te maken over hosting of database problemen.

Managed Hosting voor Python bij LinQhost

Maakt u gebruik van het programmeertaal Python en wilt u dit gehost hebben op een server van LinQhost? Kom dan gerust langs op kantoor of neem contact met ons op zodat wij samen kijken naar de beste oplossing voor uw situatie.

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Python Hosting via een gratis testserver.