Python hosting

Gebruikt u Python als programmeertaal? Dan is LinQhost een passende hosting partner voor uw Python project. Onze hosting experts zijn gespecialiseerd in het maken van een maatwerk hosting oplossing voor Python. Hierdoor kunt u focussen op de doortontwikkeling van uw project en ontzorgen wij u met een managed server.

Wat kan u verwachten van onze Managed Python Hosting?

Samen kijken we naar de beste managed maatwerkoplossing voor uw Python project. Door directe communicatie kijken we naar de benodigdheden en eigenschappen voor uw project. Met deze informatie maken wij de beste hosting omgeving.

De Managed Hosting van LinQhost ontzorgd u wat betreft de hosting. Onze hosting experts gebruiken hun kennis van Python om de beste omgeving voor u in te richten. Hiermee waarborgen wij de beste performance voor uw server en kunt u zich focussen op de doorontwikkeling van uw Python project. 

Uw Python based website is in goede handen. Wij zorgen ervoor dat uw website op de meest optimale snelheid en stabiliteit opereert, zodat uw website altijd bereikbaar is.

De groei van uw project wordt niet belemmert door gelimiteerde hosting ruimte op onze servers. U kunt gemakkelijk en probleemloos uw hosting omgeving upgraden.

Onze Managed Python Hosting dienstverlening focust op:

Veiligheid:

De hosting omgeving van LinQhost is volledig beveiligd en biedt de beste bescherming voor uw Python website. Wij werken volgens onze gecertificeerde veilheidsprotocollen: ISO27001b en NEN7510.

Servicedesk:

De servicedesk van LinQhost is bemand met onze ervaren hosting professionals. Zij staan dagelijks voor u klaar om u verder te helpen omtrent vragen of problemen. Wanneer u contact met onze servicedesk opneemt wordt u direct geholpen.

Service Level Agreement

Met een Basic SLA / Supreme SLA 24/7 bieden wij u zekerheid over de bruikbaarheid van de managed hostingdiensten. Meer informatie over onze service level agreements vindt u hier.

HPW

De High Performance Webhosting van LinQhost staat paraat om uw Python website te hosten. Onze High Performance platform biedt de beste prestaties voor de meest zware websites of applicaties zodat u van de beste snelheid en stabiliteit gebruik kunt maken.

Monitoring:

Wij monitoren uw server en waarborgen de prestaties van uw hosting omgeving. Indien nodig geven wij voortijdig aan als de omgeving opgeschaald moet worden. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw website altijd bereikbaar is.

Doorontwikkeling:

Onze hosting engineers zijn dagelijks pro-actief bezig om onze hosting diensten te verbeteren. Op deze manier verbeteren wij uw hosting omgeving met nieuwe technieken op het gebied van veiligheid, snelheid en stabiliteit.

Wat zeggen klanten over onze Managed Hostingdiensten?

 

TNO en LinQhost zijn sinds 2014 partners waar LinQhost Managed Hosting dienstverleningen biedt aan de activiteiten van TNO. Wij ondersteunen TNO in het hosten van de webapplicaties en databases die TNO nodig heeft voor hun bedrijfsactiviteiten als een onderzoeksorganisatie. LinQhost biedt volledige maatwek oplossingen in de form van PHP en Python webservers en relationele databases als MySQL of andere NoSQL database oplossingen, Op deze manier kan TNO zich volledig focusen op de onderzoeksactiviteiten, zonder zich druk te maken over hosting of database problemen.

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Python Hosting via een gratis testserver.