Symfony hosting

Maakt u gebruik van het krachtige PHP framework Symfony? Dan is LinQhost de hosting partner voor u. Wij zorgen voor de meest geoptimaliseerde hosting omgeving die past bij uw symfony project. Met het overnemen van de hostingdiensten, kunt u uw developers beter inzetten voor de (door)ontwikkeling van uw webapplicatie.

Wat kan Managed Symfony Hosting voor uw website doen?

Vanaf de inceptie zullen wij uw Symfony project blijven observeren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw webapplicatie optimaal blijft presteren met de best mogelijke performance.

Doordat wij uw Symfony project hosten op ons platform, kunnen wij de prestatie blijven waarborgen. Dit blijven wij dagelijks verbeteren voor de ontwikkeling van de snelheid en veiligheid voor jouw Symfony Project.

Blijven groeien is belangrijk. Daarom maakt LinQhost er geen punt van als u wilt blijven uitbreiden met uw symfomy project ruimte. Wij groeien namelijk gewoon mee.

Voor kennis en ervaring kunt u zich wenden tot onze hosting experts, die de nodige kennis van Symfomy Framework en andere PHP Frameworks bezitten.

Maatwerk gevormd door persoonlijk contact, waardoor oplossingen zo goed mogelijk op jouw Symfony project aansluiten.

Voor uw Symfony project ligt onze focus op:

Geoptimaliseerde hosting

Uw Symfony project wordt gehost in onze geoptimaliseerde hosting omgeving. Wij monitoren de performance van uw project 24/7, hiermee weten wij een uptime van 99% te realiseren.

Stabiele en snelle hosting:

Wij kunnen een stabiele en snelle hosting omgeving voor uw Symfony project realiseren. Deze is volledig ingericht op uw behoeftes.

Dagelijkse back-ups:

Ten alle tijden bent u voorzien van een back-up. Gaat er onverhoopt iets mis, dan bieden wij de mogelijkheid  om uw hosting omgeving te herstellen. Dit kunnen wij realiseren door onze dagelijkse back-ups.

Veiligheid:

Dagelijks houden wij ons bezig met het ontwikkelen van ons platform waarmee wij de beveiliging kunnen waarborgen. Hierdoor blijft jouw Symfony project onze prioriteit.

Functie gerichte service:

Bij LinQhost is onze service functie gericht. Hierdoor is onze servicedesk bemand door onze hosting experts, zodat u direct in contact wordt gebracht met onze experts.

Service Level Agreement:

Een basic SLA of Supreme SLA 24/7 biedt zekerheid voor uw Symfony web applicatie. Hiermee kunnen wij de mogelijke ondersteuning bieden op het niveau waar u voor kiest. Meer informatie over onze service level agreement vindt u hier.

Wat zeggen onze klanten met Symfony Hosting?

Shiftmanager Logo

Shiftmanager focust op de ontwikkeling van hun planning tool om bij te dragen aan een duurzame arbeidsmarkt, waar de werknemer zelf kan aangeven wanneer hij wil werken. Om het bedrijf te groeien was er schaalbare hosting partner nodig, die meegroeit met het bedrijf. De partner heeft kennis nodig van Symfony hosting, want Shiftmanager ontwikkeld haar applicaties in het Symfony framework. Met de expertise in Symfony was LinQhost de juiste partner, want nu werken beide bedrijven samen om hun services door te groeien.

Veelgestelde vragen:

Onze Symfony hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw Symfony webapplicatie en vraag een gratis test aan.