Symfony hosting

Maakt u gebruik van het krachtige PHP framework Symfony? Dan is LinQhost de hosting partner voor u. LinQhost zorgt voor de meest geoptimaliseerde hosting omgeving die past bij uw Symfony project. Met het overnemen van het hosting aspect, zorgt LinQhost ervoor dat u uw developers beter kunt inzetten voor uw bedrijf.

Lees verder ↴


Wat is managed hosting voor symfony bij LinQhost?

Bij LinQhost staat uw project centraal, want wij maken een maatwerk oplossing voor uw Symfony project. Wij kijken naar de eigenschappen van uw Symfony project, waarmee wij een zo geoptimaliseerd mogelijke hosting omgeving voor u inrichten.

Wat u kunt verwachten van onze maatwerk oplossing:

Vanaf dag 1 kijken wij met u mee, zodat uw Symfony project optimaal blijft presteren met de best mogelijke performance.

Uw Symfony project wordt gehost op onze supersnelle en veilige hosting platform, zodat wij de performance kunnen waarborgen. Wij zijn dagelijks bezig om dit platform door te ontwikkelen in snelheid en veiligheid.

Wordt uw symfony project groter en heeft meer ruimte nodig? Dat is geen probleem, want u kunt probleemloos uitbreiden bij LinQhost. Want wij groeien met u mee.

Onze hosting experts hebben uitgebreide kennis en ervaring met Symfony Framework en andere PHP Frameworks. 

Maatwerk gebaseerd op persoonlijk contact. middels persoonlijk contact komen wij tot de beste maatwerk oplossing die aansluit op de eigenschappen van uw project.

Voor uw Symfony project ligt onze focus op:

Geoptimaliseerde hosting

Uw Symfony project wordt gehost in onze geoptimaliseerde hosting omgeving. Wij monitoren de performance van uw project 24/7, hiermee weten wij een uptime van 99% te realiseren.

Stabiele en snelle hosting:

Er wordt een op maat gemaakte hosting omgeving ingericht voor uw Symfony project, die volledig wordt geoptimaliseerd naar uw behoeftes.

Dagelijkse back-ups:

Indien er onverhoopt iets is misgegaan kunnen we te allen tijde een back up terug plaatsen. Wij maken namelijk dagelijkse back-ups van uw hosting omgeving.

Veiligheid:

De veiligheid van uw Symfony project is onze prioriteit. Wij zijn dagelijks bezig om ons platform verder te ontwikkelen, waarmee wij de beveiliging verbeteren.

Functie gerichte service:

Bij LinQhost is onze service functie gericht. Hierdoor is onze servicedesk bemand door onze hosting experts, zodat u direct in contact wordt gebracht met onze experts.

Service Level Agreement:

Met een Basic SLA / Supreme SLA 24/7 bieden wij u zekerheid over de bruikbaarheid van de managed hostingdiensten voor uw Symfony webapplicatie. Meer informatie over onze service level agreements vindt u hier. 

Klanten met Symfony:

Shiftmanager Logo

Shiftmanager focust op de ontwikkeling van hun planning tool om bij te dragen aan een duurzame arbeidsmarkt, waar de werknemer zelf kan aangeven wanneer hij wil werken. Om het bedrijf te groeien was er schaalbare hosting partner nodig, die meegroeit met het bedrijf. De partner heeft kennis nodig van Symfony hosting, want Shiftmanager ontwikkeld haar applicaties in het Symfony framework. Met de expertise in Symfony was LinQhost de juiste partner, want nu werken beide bedrijven samen om hun services door te groeien.

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze managed hosting voor uw Symfony website en vraag een gratis test aan.


 

Veelgestelde vragen: