Managed hosting voor Symfony

Met goede hosting haalt u alles uit uw Symfony project. Dankzij managed hosting van LinQhost wordt u volledig ondersteunt in onderhoud en optimalisatie van uw server. U en uw klanten krijgen de beste ervaring. 

Wat is Managed hosting voor Symfony?

Symfony is een PHP framework. Het framework is gebruiksvriendelijk en veerkrachtig. In combinatie met managed hosting heeft u een krachtige framework. Uw symfony project moet gehost worden op de beste server. Alleen zo kan het de grote aantallen bezoekers aan. Managed hosting zorgt ervoor dat u volledig wordt ondersteund. 

Managed hosting houdt in dat uw server wordt onderhouden en geoptimaliseerd. Maar daar stopt het niet. U krijgt advies van experts en daarbij wordt de beveiliging ook in de gaten gehouden. Zo kunt u zich focussen op wat belangrijk is, namelijk de doorontwikkeling van uw bedrijf. Bovendien ervaart u de stabiliteit, snelheid en veiligheid van LinQhost. Lees hier meer over High Traffic hosting

Wat mag u verwachten van managed Symfony hosting

Volledige ontzorgin

U mag verwachten dat uw Symfony project altijd toegankelijk en bereikbaar is. Managed hosting draait om zorgvuldig stappen maken in het hosting proces, waarbij veiligheid en continuïteit voorop staat. De hosting experts denken continu met u mee en geven advies in de ontwikkeling, prestatie en continuïteit van uw Symfony project. De volledige dienstverlening is gericht op ontzorgen.

Tijdwinst

Managed hosting meer dan alleen stabiliteit en veiligheid. U bespaart ook tijd. Bij unmanaged hosting bent u zelf verantwoordelijk voor de verzorging van de server. Wanneer u kiest voor Managed hosting kiest ervoor dat expert deze taken overnemen. Zo bent u verzekerd van een solide server. De optimalisatie zal snelheid en stabiliteit aan uw website geven wat de klantervaring en plaatsing in Google positief beïnvloedt.

Altijd online

Bij managed hosting wordt een 360 graden aanpak wordt verzorgd. Dat houdt in dat alle wensen en benodigdheden worden afgestemd. Het garant u ook van altijd online zijn. Dagelijks vindt er onderhoud en optimalisatie plaats. Mocht er onverhoopt toch iets fout.

Wat zijn de voordelen van Managed Symfony hosting bij LinQhost?

Constante monitoring voor uw Symfony project

Wij houden de performance constant in de gaten. Door onze gold-tier partnership met Datadog kunnen wij fouten opsporen voordat deze een grote impact hebben op de prestaties van uw server. Uw klanten krijgen daarmee een naadloze ervaring.

Managed back-ups

Bij een probleem op uw symfony project moet u  beschikken over de meest recente backups. Daarom maken wij een missie van het managed back ups maken zodat wij systematisch u de beste back-up kunnen aanbieden.

24/7 calamiteiten desk

Onverhoopt kan er altijd iets misgaan. Dit betekent niet dat wij ons erbij neerleggen. In het geval van een calamiteit moet er altijd iemand bereikbaar zijn om het op te lossen. Daarom zijn onze hosting experts 24/7, 7 dagen per week bereikbaar voor assistentie.

Supersnelle en stabiele server

Uw server wordt op ons krachtige high performance web hosting server gedraaid.  Deze servers zijn veilig, supersnel, stabiel en altijd online! Door Middel van deze servers zullen de klantervaring en plaatsing in Google positief beïnvloedt worden.

Service level agreement

U bepaalt de mate van service die u wilt ontvangen. Elk bedrijf is anders en daarbij ook de voorkeur van service level. Onze service level agreements komen in verschillende de hoofdvormen basiq SLA en 24/7 Supreme SLA.

Shiftmanager Logo

Shiftmanager focust op de ontwikkeling van hun planning tool om bij te dragen aan een duurzame arbeidsmarkt, waar de werknemer zelf kan aangeven wanneer hij wil werken. Om het bedrijf te groeien was er schaalbare hosting partner nodig, die meegroeit met het bedrijf. De partner heeft kennis nodig van Symfony hosting, want Shiftmanager ontwikkeld haar applicaties in het Symfony framework. Met de expertise in Symfony was LinQhost de juiste partner, want nu werken beide bedrijven samen om hun services door te groeien.

LinQhost, uw partners voor Managed Symfony hosting?

Uw wensen en benodigdheden vormen de fundering voor uw server omgeving. Daarom vinden wij het altijd fijn om u te spreken. Daarnaast kan het zijn dat u de mogelijkheden met ons wilt doornemen. Neem daarom gerust contact met ons op zodat wij gesprek aan kunnen gaan.

Veelgestelde vragen:

Onze Symfony hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw Symfony webapplicatie en vraag een gratis test aan.