WordPress hosting

Razendsnelle WordPress Hosting oplossingen!

WordPress Hosting voor uw website met de garantie van experts. Dat is de sleutel voor een goede website, die volledig optimaal is voor uw bezoekers.

Razendsnelle Wordpress Hosting Oplossingen

De Managed Hosting oplossing voor uw website wordt aangeboden op onze High Performance Webhosting platform. Gegarandeerd kwalitatieve expert assistentie en een geoptimaliseerde website. Kies voor onze geoptimaliseerde Managed Hosting voor WordPress van LinQhost. Dit platform is extreem veilig, zeer betrouwbaar en supersnel! 

Een naadloze ervaring voor uw klanten

Het meeste uit een website halen, dat is het motto. Problemen zoals een trage website, kapotte pagina’s of dataverlies kan de klantervaring verminderen. Bovendien kan het posities in zoekmachines, zoals Google, schaden. Daarom is hosting voor WordPress belangrijk. 

Hosting voor WordPress

WordPress hosting is een maatwerk oplossing. Wat deze dienst voor u kan betekenen hangt volledig af van uw wensen en benodigdheden. Kwaliteit mag u verwachten. Bovenop de vaste service zoeken wij de toegevoegde waarde voor uw WordPress website op. De toegevoegde waarde creëren wij uit de wensen en behoeften van u als klant. Elke klant krijgt een gepersonaliseerde service.

Wat is WordPress hosting?

WordPress hosting houdt in dat uw server geoptimaliseerd is voor de hosting van uw website, die opgebouwd is met WordPress. U beheert zelf de website en dit kan dankzij de juiste hosting. Ontvangt uw website veel verkeer en maakt u regelmatig wijzigingen? Dan is het slim om te kiezen voor managed WordPress hosting. Hierbij krijgt u de hulp en ondersteuning die nodig is. 

Wat u kunt verwachten bij hosting voor Wordpress

Dienstverlening op basis van uw wensen en benodigdheden
Een hosting server dat afgestemd is op de vereiste specs van uw website
Een uptime score van 99,9% van uw WordPress website
Een garantie op een veilig en stabiele omgeving met de beste performance

 

 

Nordique kiest voor LinQhost

Nordique ontwikkeld voor een breed scala van klanten websites. Voor het hosten van al deze WordPress websites is een generieke aanpak afwisselend met maatwerk vereist.

Om Nordique te ondersteunen hebben we voor informatieve websites met weinig verkeer diverse Managed Plesk hosting oplossingen ingezet en voor applicaties die hogere veiligheid, continuïteit en snelheidseisen hebben we ons eigen High Performance Webhosting platform gebruikt.

Waarom u kiest voor Wordpress hosting bij LinQhost

Constante Monitoring voor WordPress websites

De gezondheid van uw WordPress website staat centraal. Continu wordt de website gemonitord, zodat problemen worden voorkomen. Ook kunnen wij met onze gold tier partnership met Datadog de mogelijkheid bieden om problemen vroegtijdig te ontdekken. Gaat het verkeer plotseling omhoog? Dan wordt er direct ingegrepen. Zo verloopt de transitie voor uw bezoekers geheel geruisloos.

Managed Back-ups voor WordPress websites

Managed back-ups zorgen ervoor dat er altijd een plan B is. Systematisch worden er back-ups gemaakt uw data. Gaat er toch onverhoopt iets mis? Dan zorgen wij dat uw website weer draaiend is. U heeft de garantie van een uptime van 99,9%. Daarmee blijven de back-ups, back-ups.

24/7 Service voor uw WordPress website

Altijd bereikbaar voor u! De hosting experts staan klaar voor u. Zo kunt u altijd terugvallen op de kennis en ervaring met uw problemen, vragen en suggesties. Heeft u hulp nodig? Dan staat de calamiteiten desk 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar! Wij zijn snel beschikbaar met ons disaster & recovery dienstverlening om uw website up and running te houden.

Supersnelle en stabiele hosting voor WordPress websites

Een stabiele hosting van een WordPress website begint met uw wensen en benodigdheden. De voorkeur van uw ideaal worden persoonlijk ingericht. Er kan hierdoor een garantie gegeven worden voor de beste performance, stabiliteit en snelheid voor uw WordPress website.

Service level agreement

De beste beveiliging van uw WordPress website bepaalt u zelf. De servicepakketten voor een website komen in de vormen van Basic SLA of Supreme SLA 24/7. Ontdek hier meer  informatie over onze service level agreements vindt u hier.

Wat is belangrijk met hosting voor Wordpress

Bij WordPress hosting zijn de mogelijkheden bespreekbaar. Het is belangrijk dat wij precies weten waar uw wensen en benodigdheden liggen. De service level agreement is beslissend voor de dekking van uw WordPress website. Samen halen wij het meeste uit uw website. 

Is WordPress hosting nodig? 

WordPress hosting is geoptimaliseerd en afgestemd op de omgeving waarin de website is gebouwd (WordPress). De hosting wordt dus ook afgestemd op de behoeftes en wensen die u heeft met dit CMS. Bij Managed WordPress hosting gaat dit nog een stapje verder. U krijgt hulp en ondersteuning bij het optimaliseren van de hosting, door middel van updates & back-ups. Daarnaast wordt u geholpen met een optimale website die op WordPress draait.

Wat is het verschil tussen hosting en WordPress hosting? 

Het grote verschil tussen standaard hosting en WordPress hosting schuilt in de optimalisaties die worden gedaan voor de WordPress omgeving. Het is mogelijk om met standaard hosting uw WordPress website te hosten. Bij WordPress hosting ligt de nadruk op de optimalisaties die deze omgeving nodig heeft. De hosting wordt afgestemd om de omgeving waarin u werkt. 

Veelgestelde vragen

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw WordPress project en vraag een gratis test aan.