WordPress hosting

Razendsnelle WordPress oplossingen!

 

Zoekt u een razendsnelle en stabiele hosting voor uw zakelijke WordPress site of WooCommerce webshop? WordPress hosting die ook bij veel gelijktijdige bezoekers een uitstekende performance laat zien? Kies dan voor geoptimaliseerde Managed Hosting voor WordPress van LinQhost. Wij hosten uw WordPress website op onze eigen High Performance Webhosting platform. Dit platform is extreem veilig, zeer betrouwbaar en supersnel!

 

Voor een razendsnelle en stabiele hosting voor uw zakelijke WordPress site of WooCommerce webshop bent u bij LinQhost aan het juist adres. LinQhost begrijpt dat een zakelijke webshop de vraag van bezoekers aan kan. Daarom hosten wij uw WordPress website op onze persoonlijke High Performance Webhosting platform. Hierdoor garanderen wij veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid.

Lees verder ↴


 

Wat Managed Hosting van LinQhost doet voor uw Wordpress website

LinQhost brengt het server-management van uw Wordpress website bij onze hosting experts onder. Hierdoor creëren wij een omgeving waarbij een maatwerk oplossing voor uw WordPress website mogelijk gemaakt wordt, compleet afgestemd op uw wensen en behoeften.

WordPress is eenvoudig te gebruiken en is helemaal aan te passen naar uw wensen.
Uw website is eenvoudig in uw browser te beheren.
Veel beschikbare plug-ins om extra opties en functies aan uw website toe te voegen.
WordPress websites zijn eenvoudig mobiel bereikbaar te maken.

 

Wilt u meer weten over het hosten van uw website bij LinQhost bel dan +31 (0)50 30 500 90 of neem contact met ons op

Wat onze maatwerk hosting oplossing inhoudt voor uw Wordpress project

Vanaf het begin kijken wij naar de optimalisatie van onze maatwerk hosting oplossing. Hierdoor kunnen wij uw behoeften en wensen vormen naar een gegarandeerd veilig en snelle omgeving.

Onze High Performance Webhosting platform is volledig geoptimaliseerd om maximale performance en stabiliteit te bieden voor uw WordPress website of webshop. 

Het opschalen van uw server ruimte is geen enkel probleem. Bij LinQhost is deze transitie probleem- en geruisloos.

Door de uitgebreide kennis van WordPress en PHP frameworks kunnen onze hosting experts kwalitatieve oplossingen leveren, op maat van uw wensen en behoeften voor uw WordPress project.

Waar LinQhost zich op focust voor uw Wordpress website

Geoptimaliseerde Wordpress hosting:

Uw WordPress website wordt gehost op onze betrouwbare managed hosting platform. Hierdoor behouden wij de mogelijkheid om uw server elke dag te monitoren, zodat uw website altijd toegankelijk is.

Stabiele en snelle Wordpress hosting:

Onze hosting experts staan garant voor de hosting omgeving van uw WordPress website. Door de persoonlijke inrichting, gebaseerd op uw wensen en behoeften, kunnen wij de beste performance en stabiliteit bieden voor uw WordPress website.

Managed backups:

Dagelijks maken wij een back-up van uw hosting omgeving. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing wanneer er onverhoopt iets verkeerd gaat.

Veiligheid:

LinQhost waarborgt een veilige hosting omgeving rondom uw WordPress project. Door functionaliteiten zoals two-factor verificatie, IP blokkering en SELinux aan te bieden, houdt LinQhost uw omgeving zo veilig mogelijk.

Persoonlijk gerichte service:

LinQhost waardeert contact op persoonlijk niveau. Daarom richt onze service zich op de directe connectie tussen klant en hosting expert. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten snel en efficiënt geholpen worden.

Service Level Agreement:

Onze servicepakketten komen in de vormen van Basic SLA en Supreme SLA 24/7. Hiermee bieden wij zekerheid voor de bruikbare hostingsdiensten voor uw WordPress website of webshop. Voor meer informatie over onze SLA vindt u hier.

Klanten met Wordpress

Nordique ontwikkeld voor een breed scala van klanten websites. Voor het hosten van al deze WordPress websites is een generieke aanpak afwisselend met maatwerk vereist.

Om Nordique te ondersteunen hebben we voor informatieve websites met weinig verkeer diverse Managed Plesk hosting oplossingen ingezet en voor applicaties die hogere veiligheid, continuïteit en snelheidseisen hebben we ons eigen High Performance Webhosting platform gebruikt.

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw WordPress website en vraag een gratis test aan.


 

Veelgestelde vragen