WordPress hosting

Razendsnelle WordPress Hosting oplossingen!

Zoekt u een razendsnelle en stabiele hosting voor uw zakelijke WordPress site of WooCommerce webshop? Kies dan voor geoptimaliseerde Managed Hosting voor WordPress van LinQhost. Wij hosten uw WordPress website op onze eigen High Performance Webhosting platform. Dit platform is extreem veilig, zeer betrouwbaar en supersnel!

Lees verder ↴


Wat kan u van onze Managed Wordpress Hosting verwachten?

Na inventarisatie van de benodigde specs voor uw website, creëren wij een hosting oplossing op maat voor de beste performance van uw Wordpress omgeving.

Wat onze maatwerk hosting oplossing precies inhoudt voor uw Wordpress website:

Eerst zorgen wij voor een server die afgestemd is op de vereiste specs van uw WordPress website. Hierdoor garanderen wij een veilige en stabiele omgeving met de beste performance.

Via onze monitoring zorgen wij ervoor dat de server volledig geoptimaliseerd is om maximale performance en stabiliteit te blijven bieden voor uw WordPress website.

Mocht het nodig zijn om te moeten opschalen, dan zullen wij dit via onze monitoring vroegtijdig observeren en voortijdig laten weten. Een dergelijke transitie verloopt voor uw bezoekers geheel geruisloos.

Door de jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van onze hosting experts op het gebied van WordPress Hosting, kunnen wij snel oplossingen bieden bij calamiteiten en hebben wij met onze disaster & recovery dienstverlening altijd een backup paraat. 

Waar LinQhost zich op focust voor uw Wordpress website

Geoptimaliseerde Wordpress hosting:

Uw WordPress website wordt gehost op onze betrouwbare managed hosting platform. Hierdoor behouden wij de mogelijkheid om uw server elke dag te monitoren, zodat uw website altijd toegankelijk is.

Stabiele en snelle Wordpress hosting:

Onze hosting experts staan garant voor de hosting omgeving van uw WordPress website. Door de persoonlijke inrichting, gebaseerd op uw wensen en behoeften, kunnen wij de beste performance en stabiliteit bieden voor uw WordPress website.

Managed backups:

Dagelijks maken wij een back-up van uw hosting omgeving. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing wanneer er onverhoopt iets verkeerd gaat.

Veiligheid:

LinQhost werkt dagelijks aan de verbetering van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheid en het up-to-date houden van de diensten. Ook hebben we een 24×7 calimiteiten desk waar altijd een deskundige medewerker u te woord kan staan om zo problemen snel en efficiënt op te kunnen lossen. Hierdoor kunnen wij uw WordPress website zo goed mogelijk hosten en kunt u zich focussen op de ontwikkeling ervan.

Persoonlijk gerichte service:

LinQhost waardeert contact op persoonlijk niveau. Daarom richt onze service zich op de directe connectie tussen klant en hosting expert. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten snel en efficiënt geholpen worden.

Service Level Agreement:

Onze servicepakketten komen in de vormen van Basic SLA en Supreme SLA 24/7. Hiermee bieden wij zekerheid voor de bruikbare hostingsdiensten voor uw WordPress website of webshop. Voor meer informatie over onze SLA vindt u hier.

Klanten met Wordpress Hosting:

Nordique ontwikkeld voor een breed scala van klanten websites. Voor het hosten van al deze WordPress websites is een generieke aanpak afwisselend met maatwerk vereist.

Om Nordique te ondersteunen hebben we voor informatieve websites met weinig verkeer diverse Managed Plesk hosting oplossingen ingezet en voor applicaties die hogere veiligheid, continuïteit en snelheidseisen hebben we ons eigen High Performance Webhosting platform gebruikt.

Onze hostingdiensten gratis testen?

Ervaar onze Managed Hosting voor uw WordPress website en vraag een gratis test aan.


 

Veelgestelde vragen