LinQhost en Randstad Groep Nederland

“Randstad is een dynamisch bedrijf van wereldformaat. Samenwerken met verschillende afdelingen en behoudt van kwaliteit is een uitdaging die we samen met LinQhost bereiken.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Over Randstad Groep Nederland

4.9
Beoordeling
Gegeven door Randstad

Randstad Groep Nederland bv (RGN) is onderdeel van Randstad N.V. Randstad is pionier in de hr-dienstverlening en zowel wereldwijd als in Nederland marktleider. Onze missie is om de wereld van werk te ontwikkelen en mensen door werk vooruit te helpen in het leven. Dit doen wij door de de kracht van technologie te combineren met de deskundigheid van onze mensen. De merken Randstad Nederland, Tempo-Team, Yacht en BMC geven in Nederland elk op hun eigen manier invulling aan deze visie. We helpen onze klanten met flexibele oplossingen, en onze kandidaten om het beste uit zichzelf te halen.

De dienstverlening strekt zich uit van uitzenden, bemiddeling van professionals en werving & selectie, tot in-house services, strategische planning en diverse andere innovatieve HR-oplossingen.

Randstad is opgericht in 1960. Het hoofdkantoor is gevestigd in Diemen, Nederland. Dagelijks zijn er in Nederland ca. 70.000 mensen actief aan de slag bij de opdrachtgevers van Randstad, Tempo-Team en Yacht. Randstad is een van de grootste bedrijven van Nederland, die tevens een van de grootste databases met persoonsgegevens bouwt en beheert.

De uitdaging

LinQhost is vanaf 2017 preferred supplier van Randstad Groep Nederland voor hostingdiensten t.b.v. verschillende online en interne applicaties. Een grootbedrijf als Randstad heeft te maken met vele (security) protocollen waaraan voldaan moeten worden om te kunnen garanderen dat alle diensten altijd veilig gehost worden en beschikbaar zijn. LinQhost heeft middels een maatwerk IT overeenkomst, in samenwerking met het IT team, inkoopafdelingen en de Functionaris gegevensbescherming een maatwerk dienstverlening ontwikkeld die samen met Randstad en haar (externe)development teams wordt aangeboden.

De oplossing

Om deze afspraken, waaronder security vereisten en beschikbaarheidsafspraken, te kunnen nakomen heeft LInQhost het HPW (high performance webhosting platform) ingezet. Het LinQhost HPW platform voldoet standaard aan de meest uitgebreide security protocollen als PCI DSS en de meest uitgebreide PEN-tests. 

HPW is mede door een whitelisting protocol uitermate geschikt om teams toegang te geven tot de omgevingen/applicaties, zodat er vanuit een goed en inzichtelijk onderscheid beheerd kan worden. Om ook te kunnen garanderen dat data altijd beschikbaar zijn, maken we gebruik van uitgebreide Backup & Recovery protocollen.

Recensie Randstad Groep Nederland

“Korte lijnen en een partner waar we op kunnen rekenen zijn voor Randstad van groot belang. We zijn erg content met de samenwerking die we met LinQhost hebben.”

Monique de Jong ICT Director - Randstad Groep Nederland