High traffic hosting

Een webapplicatie of website met veel verkeer moet gehost worden op een goede server. Een server die bestand is tegen pieken in het verkeer. LinQhost is dé expert en biedt de oplossing voor High traffic hosting. 

Wat is High traffic hosting?

High traffic hosting wordt ingezet voor websites en webapplicaties die veel bezoekers ontvangen. Wanneer u bijvoorbeeld een webshop heeft, ontvangt u dagelijks veel bezoekers. Hiervoor moet de juiste hosting worden ingezet, anders biedt u deze bezoekers niet de ervaring die zij willen. U wilt natuurlijk niet dat de website traag is of slecht laadt. Daarom is het belangrijk om dit te hosten op de juiste server. 

Waarom managed hosting kiezen bij een High traffic website?

Wanneer uw website of applicatie dagelijks veel verkeer ontvangt en deze unmanaged of shared host, is de kans groot dat u tegen problemen aanloopt. Bij pieken in het verkeer is de kans groot dat uw website down gaat. Daarnaast zal bij overbelasting ook de website trager worden. Dat wilt u uiteraard niet. Daarom is managed hosting een goede keuze bij drukbezochte websites of webapplicaties. 

Managed hosting staat voor volledige ontzorging. De experts van LinQhost onderhouden, updaten, beveiligen en monitoren. Uw website of applicatie wordt continu gemonitord, zodat wij u ook kunnen helpen bij de optimalisatie. Wanneer u kiest voor een andere vorm van hosting, zoals unmanaged, dan bent u hier zelf verantwoordelijk voor. 

Wat zijn de voordelen van High traffic hosting?

Continuïteit

Piekbelastingen zorgen ervoor dat de server overbelast kan worden. LinQhost zorgt ervoor dat uw server altijd actief blijft. Dankzij monitoring wordt u website continu in de gaten gehouden. Zo kunnen wij u ook helpen met de optimalisatie. Daarnaast wordt in het geval van eventuele overbelasting preventief loadbalancing ingezet. Hiermee blijft de website altijd bereikbaar. 

Up-time score van 99,9%

Ondanks alles kan er onverhoopt toch iets fout gaan. Maar met LinQhost bent u verzekerd van een up-time score van 99,9%. U mag er dus vanuit gaan dat er eigenlijk geen calamiteiten zich voordoen. 

Alle tijd voor doorontwikkelen

High traffic hosting zorgt ervoor dat u de focus kunt leggen op wat belangrijk is, namelijk de doorontwikkeling van uw bedrijf. Wanneer u kiest voor managed hosting, dan kiest u voor alle ondersteuning die nodig is.

Disaster & Recovery dienstverlening

Wanneer er wel wat fout gaat, dan kunt u rekenen op de Disaster & Recovery dienstverlening. De support schakelt snel wanneer u problemen ervaart. Daarbij bieden wij de zekerheid met een Managed Back-up SLA. Dit geeft de zekerheid en garantie dat er altijd een back-up is. 

Service Level Agreement

U kunt zelf kiezen of wij uw server 24/7 monitoren. Samen met u wordt een Service Level Agreement opgesteld. Deze SLA wordt aangeboden in twee varianten; 24/7 Supreme support en Basic support. Op basis van uw wensen en benodigdheden wordt gekeken welke oplossing geschikt is. 

Managed hosting

Dagelijks is LinQhost proactief bezig met o.a.; 

  • Back-ups, 
  • Onderhoud, 
  • Beheer, 
  • Doorvoeren van upgrades en security patches, 
  • Support bieden. 

Een druk bezochte website met de beste performance

De snelheid en performance van uw online kanaal is belangrijk. Het heeft invloed op de ervaring van uw klanten, maar tegenwoordig ook uw ranking in de zoekresultaten. Met High Traffic hosting bent u verzekerd van een goede performance ten alle tijden. Elk project is uniek en daarom wordt de hosting volledig afgestemd op uw wensen. Daarbij wordt rekening gehouden met alle factoren, zoals aantal bezoekers per dag, maar ook het CMS waarmee u werkt.

Altijd veilig

De veiligheid van High Traffic hosting is groot. Constante monitoring van de website of applicatie zorgt ervoor dat u garant zit. Beveiliging en continuïteit staat voorop bij LinQhost. Daarom wordt alles op alles gezet zodat u aandacht kunt besteden aan wat belangrijk is, doorgroeien met uw bedrijf. 

Een eigen portal

Bij elke vorm van hosting krijgt u een eigen portal. De LinQhost portal maakt het mogelijk om instellingen te wijzigen. Denk hierbij aan DomainKeys, Identified Mails sleutels, IP whitelisting en Transport Layer Security. Maar ook voor andere tools kunt u alles naar eigen wens instellen. Zo bent u altijd in controle. 

Voor wie is High Traffic hosting geschikt?

Het maakt niet uit welke CMS of welke programmeertaal u gebruikt. De managed hosting service van LinQhost kan toegepast worden op onder andere Laravel, SaaS, WordPress, Drupal en nog veel meer. Het is ook geschikt bij programmeertalen zoals PHP en ReactJS. Vraag naar de mogelijkheden voor uw situatie en test gratis 30 dagen lang onze hosting uit.