Managed back-up SLA

Onze diensten komen met een managed backup SLA. Van uw hosting diensten worden meerdere back-ups gemaakt volgens onze back-up & recovery garantie principe.

Wat is managed back-up SLA

Bij een calamiteit kan uw data verloren gaan. De server is een back-up nodig zodat de juiste gegevens geladen worden en de site actief blijft. LinQhost biedt managed back-ups aan, zodat er zo min mogelijk data verloren gaat. Systematisch worden er back-ups van uw data gemaakt. Mocht er dus onverhoopt iets misgaan, dan schakelen wij snel zodat uw webapplicatie toegankelijk blijft.

Wat zijn de specificaties van een managed back-up SLA

Uw managed back-ups worden gemaakt middels constante monitoring. Dit betekent dat wij systematisch back-ups maken van uw data. U hoeft hier zelf niks voor te doen. Mocht het onverhoopt voorkomen dat u een calamiteit krijgt op uw website/applicatie, dan schakelen wij tijdig om alles weer zo snel mogelijk draaiende te hebben. Zo kunnen uw klanten de website/applicatie zo snel mogelijk weer bezoeken.

Wat zijn de voordelen van managed back-ups?

Wij managen uw back-ups

De naam zegt het al; managed back-ups. Deze worden door ons aangemaakt, verzorgt en geïmplementeerd als het nodig is. U hoeft zelf dus niks te doen.

24/7 calamiteiten desk

Het inzetten van back-ups kan op elk moment van de dag. Als u gekozen heeft voor 24/7 SLA, dan staan onze hosting experts dag en nacht voor u klaar om back-ups zo snel mogelijk te implementeren. Zo kunnen uw klanten de website/applicatie blijven bezoeken.

U geeft zelf het moment van back-up aan

U bepaalt zelf het moment van back-ups van uw data. Wij kijken daarbij samen naar het juiste moment van de creatie van uw back-ups, zo maakt u altijd de juiste keuze en kunnen wij hier adequaat op handelen.

Wat is belangrijk bij managed back-ups ?

Uw keuze heeft impact. Daarom adviseren wij om samen in gesprek te gaan over uw wensen en benodigdheden. De voorwaarden van onze SLA vertellen u meer over de mogelijkheden. U kunt ook contact opnemen met onze hosting experts voor de mogelijkheden.