020 4400008

Type hier in waar je naar op zoek bent

SAAS en applicatiehosting

SAAS – Software as a Service

LinQhost is specialist in maatwerk hosting. Hierdoor zijn wij in staat om SAAS applicaties samen met de ontwikkelaars te optimaliseren en daardoor de snelheid op een hoog niveau te krijgen. LinQhost host uw SAAS applicatie extreem veilig en supersnel op ons HPW platform.

Maatwerk

SAAS heeft het voornamelijke doel om een dienst online aan te bieden aan gebruikers middels een webapplicatie. SAAS applicaties kennen vele doelen. In de kern stelt u strenge vereisten aan een snelle gebruikerservaring en dat uw data (of die van uw klanten) die opgeslagen is, niet voor onbevoegden toegankelijk mogen zijn. Ons HPW platform is hiervoor uitermate geschikt.

Omdat iedere SAAS applicatie anders is en naar eigen behoeften ontwikkeld is, vinden wij het belangrijk om als techneuten onder elkaar in kaart te brengen wat benodigd is om de doelstellingen te halen. Wij streven ernaar om onze expertise in te brengen tijdens deze persoonlijke gesprekken, vaak op locatie bij onze klanten.

Stabiele en veilige hosting: Superbelangrijk

LinQhost staat voor kwaliteit en veiligheid. Onze datacentra, netwerk en hardware zijn in eigen beheer en worden op diverse locaties gehost in Nederland. Daarnaast zijn wij Redhat partner en gebruiken wij RHEV als uiterst stabiel virtualisatieplatform. Wij werken uitsluitend met topkwaliteit merken en partners die ons op hun beurt short-term ondersteuning garanderen.

Security / ISO27001 en NEN5710 certificering

Security is één van de peilers van LinQhost. Hiervoor hanteren wij bijvoorbeeld methodieken als SCAP testing, PCI DSS certificeringen, PEN tests en andere maatregelen op gebied van security. Verder geloven wij dat organisatorische procedures van groot belang zijn voor het bewaken van veiligheid van systemen en uw data; met deze reden zijn wij een certificeringstraject naar ISO27001 en NEN7510 (Zorg) gestart.

Managed SAAS hosting

Service, beheer, pro-actieve monitoring, ondersteuning en en 24×7 calamiteiten support (SLA); dat is de dienstverlening waar LinQhost in gespecialiseerd is en waar wij u kunnen helpen om uw SAAS onderneming of webapplicatie tot een nog groter succes te maken.

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een partner voor het hosten van uw SAAS webapplicatie? Een partner die de hosting, veiligheid en betrouwbaarheid voor u managed en ook nog eens opbouwend met u meedenkt? Nodig ons dan eens uit om een kopje koffie te komen drinken. Bel ons op 020-4400008 of laat een bericht achter voor een van onze medewerkers

  • 99,9% uptimegarantie
  • High performance
  • Proactieve monitoring
  • Managed
  • 24/7 support