Relationele database oplossingen

Oplossingen voor uw database regelt u bij LinQhost. Veelal is de hosting van een relationele database tijdsconsumerend. Laat dit uit handen nemen en haal zorg vrij en beveiligd het meeste uit uw data.  Uw database wordt ondersteund op maat zodat het in lijn staat met uw wensen en benodigdheden.

Het hosten van uw relationele database

Resultaten dat u wilt behalen met uw data vereist een maatwerk hosting oplossing. Onze experts zijn bewust dat geen database hetzelfde is. Elke situatie vraagt om een specifieke oplossing. Een uptime van 99,9% schetst een goed beeld van onze secure handelswijze. Deze uptime wordt gegarandeerd door de gewenste bescherming en een routine back-up van al uw data.

De mogelijkheden binnen onze database hosting voor uw relationele database

Wordt uw database bij LinQhost ondergebracht, dan ontnemen wij de zorg van uw database. Hierbij kunt u denken aan de beveiliging, de optimalisatie en het maken van back ups. Zo raakt u deze belangrijke data niet kwijt. Onze experts staan voor u klaar met vragen, problemen en bij het meedenken. Onze samenwerking genereert de beste uitkomst voor uw relationele data.

TNO kiest voor LinQhost

“De samenwerking met LinQhost bevalt al enkele jaren uitstekend. Voor diverse projecten binnen onze organisatie werken we samen en ervaren de korte lijnen en het hoge kennisniveau als aanvulling voor onze werkzaamheden”Erik Langius – Senior Integrator & Project Manager bij TNO

Wat kan LinQhost voor uw database betekenen?

Databases vragen een specifieke hosting om de configuratie zodanig te assisteren. LinQhost staat voor u klaar met de belangrijkste aspecten voor het hosten van een database.

Optimalisatie

Data kan veel voor uw bedrijf betekenen. Er wordt veel voordeel uit gehaald. Om het meeste uit uw data te behalen, is de optimalisatie van uw hosting essentieel. De data wordt opgeslagen, bewaard en teruggehaald. Dit vraagt veel computatie kracht en snelheid van de servers. Samen wordt gekeken naar de ideale oplossing. Zodat u informatie uit uw data kan krijgen, wat leidt tot resultaten ter verbetering van uw bedrijf.

Back-ups

De data en opslag platform wordt geoptimaliseerd in maatwerk. Een maatwerk oplossing is altijd positief, echter is dit voor databases zwaar gedrukt noodzakelijk.

Databases vragen om een specifieke procedure als het gaat om het terughalen van back-ups. Daarom wordt er een back-up plan ingesteld voor u in, op basis van uw wensen en benodigdheden. Er wordt gehost op basis van uw herstel benodigdheden.

De relationele databases die wij ondersteunen

Elke database kan gevormd worden naar uw wensen en benodigdheden. Welke oplossing u ook gebruikt, onze hosting experts zijn wendbaar in relationele database hosting. Voorbeelden van bekende oplossingen:

  • MySQL (MariaDB) master/master clusters
  • MySQL (MariaDB) master/slave oplossingen
  • PostgreSQL databases

Staat uw oplossing er niet bij? Geen zorgen. Neem gerust contact met ons op zodat we afstemmen wat het beste voor u werkt. 

Wanneer bent u hosting voor uw database nodig?

Een relationele database hosting voor uw databeheer neemt de nodige voorbereidingen met zich mee. Echter, dit verschilt per case. Daarom bepalen wij tijdens een kennismakingsgesprek de strategie. Dit houdt in dat er wordt ingespeeld op uw behoefte, doelen worden gesteld en alle informatie wordt gedeeld.  Een database hosting vraag de nodige aandacht, maar door een goede analyse krijgt u precies wat u nodig bent.