Managed WordPress hosting

Razendsnelle WordPress oplossingen!

 

Zoekt u een razendsnelle en stabiele hosting voor uw zakelijke WordPress site of WooCommerce webshop? WordPress hosting die ook bij veel gelijktijdige bezoekers een uitstekende performance laat zien? Kies dan voor geoptimaliseerde WordPress hosting van LinQhost. Wij hosten uw WordPress website op onze eigen High Performance Webhostingplatform (HPW).

 

WordPress op HPW; Extreem veilig, zeer betrouwbaar en supersnel!

 

Neem contact met ons op over het hosten van uw WordPress website!

Waarom WordPress?

  • WordPress is eenvoudig te gebruiken en is helemaal aan te passen naar uw wensen.
  • Uw website is eenvoudig in uw browser te beheren.
  • Veel beschikbare plug-ins om extra opties en functies aan uw website toe te voegen.
  • WordPress websites zijn eenvoudig mobiel bereikbaar te maken.

LinQhost en Nordique

Nordique ontwikkeld voor een breed scala van klanten website. Voor het hosten van al deze WordPress websites is een generieke aanpak afwisselend met maatwerk vereist.

Om Nordique te ondersteunen hebben we voor informatieve websites met weinig verkeer diverse Managed Plesk hosting oplossingen ingezet en voor applicaties die hogere veiligheid, continuïteit en snelheidseisen hebben we ons eigen High Performance Webhosting platform (HPW).

Veiligheid en kwaliteit gegarandeerd!

LinQhost werkt dagelijks aan de verbetering van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheid en het up-to-date houden van de diensten. Ook hebben we een 24x7calimiteiten desk waar altijd een deskundige medewerker u te woord kan staan om zo problemen snel en efficient op te kunnen lossen.

Voor optimale ontzorging en ondersteuning kiest u voor LinQhost.

LinQhost is ISO27001 gecertificeerd
LinQhost is NEN7510 gecertificeerd

Veelgestelde vragen

In 2003 was WordPress in het leven geroepen als blogsysteem. In de jaren die volgde is het enorm populair geworden en ontwikkeld tot een volwaardig platform die ingezet kan worden om kleine blogs of grotere professionele websites in te bouwen. WordPress is opensource software om websites te realiseren, dit brengt het grote voordeel met zich mee dat er vele beschikbare plug ins zijn om uw website compleet naar uw wensen in te richten. Hier kunt u meer informatie vinden over WordPress.

LinQhost helpt u met het regelen van een SSL (TSL) certificaat voor uw WordPress website. Er zijn verschillende varianten SSL certificaten en samen met u kijken wij naar het beste certificaat voor een gunstig tarief. SSL (TLS) certificaten zijn benodigd om een versleutelde verbinding tussen gebruiker/bezoeker en uw website te bewerkstelligen. Zoekmachines hechten dermate veel waarde aan het geconfigureerd hebben van een SSL certificaat dat wanneer je dit niet hebt, bezoekers de melding “onveilige website” zult krijgen. Dit levert niet alleen reputatie schade op wat betreft het vertrouwen van deze bezoeker, maar zorgt ook dat mensen een aankoop minder snel zullen vertrouwen en daarom wellicht niet bestellen. Het is daarnaast de taak van u als online bedrijf om de gegevens van uw klanten te beschermen middels een versleutelde verbinding. Kortom het is zeer belangrijk om een SSL certificaat actief te hebben.

De voordelen van het door LinQhost laten regelen, wij:

  • verzorgen de volledige aanvraag en voeren de installatie zelf uit (mits de website bij LinQhost op de server staat)
  • verlengen het certificaat tijdig
  • valideren of uw certificaat aan de juiste eisen voldoen, alles goed werkt en veilig is
  • levereren standaard een CAA record mee voor extra veiligheid

Lees hier meer over SSL certificaten van LinQhost www.linqhost.nl/ssl-certificaten/.

Bij LinQhost zijn we dagelijks bezig met het verbeteren van de veiligheid om uw WordPress website zo goed mogelijk te hosten.

Certificering

LinQhost is ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd. Voor meer informatie over onze certificeringen kunt u op onze site kijken www.linqhost.nl/over-ons/certificering/

Service level agreement

Als er een calamiteit zich voordoet wilt u natuurlijk razendsnelle suport. LinQhost biedt een 24×7 calamiteiten service om problemen zo snel mogelijk op te lossen. LinQhost heeft 2 varianten voor wat betreft SLA overeenkomsten: Supreme support en Basiq support. In onze SLA documenten wordt uitgebreid omschreven welke service , dienstverlening en garanties u van ons mag verwachten. Voor meer informatie over onze SLA overeenkomst kunt u contact opnemen via +31 (0)50 30 500 90 of gaat u naar www.linqhost.nl/service-level-agreement/.

LinQhost maakt elke dag meerdere back-ups van uw WordPress website en database. Deze back-ups worden 5 dagen bewaard en  op verzoek wordt er kostenloos maximaal één back-up per kalendermaand teruggezet.

Aanpassingen t.a.v. het SLA is zeker mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden of bekijk de veelgestelde vragen over het Backup SLA.

Het hosten van uw WordPress website bij LinQhost brengt verschillende voordelen met zich mee. We bieden veel verschillende oplossingen aan zodat we alles precies op maat voor u kunnen creëren.

We werken samen met u om het beste hostingspakket te kiezen. Wij kijken bijvoorbeeld naar de grootte van uw website, de huidige of te verwachten bezoekers, koppelingen (met derden) en eventuele andere activiteiten of wensen.

WordPress kan bij ons o.a. gehost worden op:

 

Wij veel extra oplossingen aan zoals: