LinQhost en Nordique

“Een partner die snel schakelt, inhoudelijke know-how heeft van onze systemen en ons helpt efficiënter ons werk te kunnen doen. Dat hebben we gevonden bij LinQhost”

Hosting op maat? Ook voor uw organisatie!

Over Nordique

4.8
Beoordeling
Gegeven door Nordique

Vlekkeloze techniek gecombineerd met een juiste strategie: dat is de basis voor een succesvolle website. Nordique is gespecialiseerd in WordPress ontwikkeling. Websites die perfect aansluiten bij de doelen die organisaties zich stellen

Die de juiste samenwerking trekt. En die van een jaloersmakende kwaliteit is. Internetbureau Nordique bouwt zulke websites en ondersteunt bij de belangrijkste online marketingactiviteiten.

De uitdaging

Nordique ontwikkelt voor een breed scala aan klanten van klein naar groot, WordPress websites. Hiervoor is een generieke aanpak afwisselend met maatwerk vereist. De oplossingen in te passen binnen de werkmethodes van Nordique in combinatie met een goed bereikbare servicedesk welke adequate en inhoudelijke ondersteuning biedt is daarbij voor Nordique van groot belang.

De oplossing

LinQhost draagt zorg voor de diverse managed hosting oplossingen van Nordique. Dit alles middels juiste afspraken voor wat betreft de dienstverlening middels een op maat Service Level Agreement. Van klein naar zeer groot voor ieder vraagstuk een oplossing voor Nordique. 

Zo hebben we voor de informatieve – niet high traffic – websites diverse Managed Plesk hosting oplossingen ingezet en voor applicaties die hogere veiligheid, continuïteit en snelheidseisen hebben het High Performance webhosting platform. HPW is tevens de basis voor de high-end klanten van Nordique waar je kunt denken aan loadbalancing oplossingen in combinatie met meerdere webservers en MySQL database (cluster) oplossingen.

Review Nordique

“LinQhost is vanaf 2015 de hostingpartner voor Nordique. Door de jarenlange ervaringen met elkaar kunnen we met een gerust hart vertrouwen op de continuïteit. Indien er toch problemen zijn worden deze snel opgelost en aan ons gerapporteerd. Kortom, een partner waar wij en onze klanten op kunnen bouwen.”

Marcel Tombrock Operationeel manager bij Nordique